Ford F-MAX Mod Projesi

eski modu silin ve yeni sürümde araca eksik parçaları servisten takın

2 Beğeni

Bilgi için teşekkürler yeni versiyon herkese hayırlı olsun takipteyim.

detayları incelerken farkettim de, stop lambasında ki @ONURKULL herhalde :smiley: :smiley:

20 Beğeni

yılın hatasını bulmuşsun haykırdım resmen :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: @ONURKULL yok böyle bişey sfgsdfsdf :smiley:

8 Beğeni

yeni Baltrak Lojistik skini on numara olmuş, @TheMumja döktürmüş gene

Onları @SiSL yaptı. @TheMumja zaten daha önce yapmıştı onu da kullanıyorum. :smiley: Ama bütün olay Umut’un altından çıktı tabii :smile:

Yeni bir sürüm yayınladık;

Motor tork eğrisi düzenlendi. El freni ile karışıklık yaratıyordu.
Göstergelerdeki ibre eşitsizliği tekrar hesaplanarak çözüldü.
Goodyeaer Blimp artık DLC istemeyecek.
Baltrak skinlerinden birine ikon eklendi.
Almanca dili için çeviri desteği eklendi.
Oyunun tüm dilleri ile araç isim ve parçalarının uyumluluğu sağlandı.

10 Beğeni

Sanırım haftanın en popüler öğesinde birinci sırada

14 Beğeni

Mütiş mütiş :ok_hand::muscle::rocket:

6 Beğeni

Yeni bir güncelleme ile aracı satın alırken gereken seviye 0 yapıldı.

4 Beğeni

Özetle şu an büyük bir aşamayı tamamladık. Öyle böyle değil. :slightly_smiling_face: Dev bir güncelleme oldu. Bundan sonra temel sistem oturduğu için çok rahat olacağız. Mod iyileştirilmeye ve yenilikler eklenmeye devam edilecek. Ancak süreç malum Blender devreye girince hiç bitmedi ve çoğu iş tekrardan yapıldı. Göründüğü gibi hiç değil. Ayrıntılar hiç bitmiyor. Bazı hataların farkındayız onlar düzelecek. İlk sürüm çıktığında yaşanan performans sıkıntıları nedeni ile tanıtım planları aksadı artık önümüzde bir engel yok. Yardırabiliriz :slight_smile:
@sisl’in desteği ile çok kısa sürede Blender’a adapte edildi. @Emre54 de artık Blender üzerinden çalışmaya devam edecek. @bertan06 tekrar herkese teşekkürler. Şimdi Road to the Black Sea DLC’si çıkana kadar yayabildiğimiz kadar yaymalıyız ve Türkiye haritasına hazırlık yapmalıyız.
Yarın yeni sürümün videosu çekilecek.

21 Beğeni

Lütfen şu direksiyonun limitini kaldırın hangi viteste olduğunu görmem için aşırı yüksekte olması gerekiyor koltuk ayarının.

2 Beğeni

Yeni sürümden video hazırladım.

3 Beğeni

Sonunda yeni F-Max’i filomuza kattık. Öncelikle bu güzel modda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gerçekten çok kaliteli bir mod olmuş. Herhangi bir fps kaybı da yaşamadım şuana kadar. Türkiye’ye f-maxle girmek nasip olur inşallah.

4 Beğeni

aracı yine berlinden mi alıcaz

Galeri modu harita tabanlı olduğu için workshop a koyamıyoruz. Galeri modunu ayrı olarak indirebilir berlinden satın alabilirsiniz. Yada galeriye bulaşmadan direk mod galerisinden aracı alabilirsiniz.

3 Beğeni

Ben giriyom araç direksiyon dönmüyor ve araç hareket etmiyor neden

Normal Güncelleme Bugün Çıkacak Heralde Bugün Çıkacak Olan Sürümde Gösterge Hataları Vb. Şeyler Düzeltilecekmi

onlar dün gece düzeltildi yazmıştık

1 Beğeni

Bundan bende yaşıyorum :smiley: Koltuk aşağıda sürüyorum direksiyonun aşağıya tam indiremeyince dediğin gibi gözükmüyor bende de.

1 Beğeni