geliyrük Bilgisayarlarınızı hazırlayın!
Hazırız bekliyoruz :)))
Bekliyoruz aga
Haydi hasan haydi valla oynayamadım cok canım cektı
Haydi Hasan Abiiiiii.Yandık, kül olduk, eridik bittik…
Şimdi çıkmayacak akşam için planlıyoruz tabii bir aksilik çıkmazsa…
UYARI!
Eski sürümü kaldırıp yenisini Steam Atölye’den indirdiğinizde profile girdikten sonra F-MAX’te bazı parçaların olmadığını göreceksiniz. Servise giderek onları takabilirsiniz. Bütün parçalar ayrıldı. Slotlara tıkladığınızda orijinalleri çıkacak. Blender’a geçiş ve yapılan çalışmalar sonucu böyle oldu. Kilometre bilgilerinizde sıkıntı yok. Sadece parçaları yeniden takacaksınız.
Haydi Be Hasan Reis Kağıdı İmzalada Alak Artık Yeni Sürüm F-Maxi
Beklemedeyiz Hasanım
Bilgisayarın ramlerinde oluşan problem sonucu v1 i deneyemedik. Problemi giderdim v2 steame gelecek dendi. Artık dakikalar kaldı fotoları gördükçe millet oynarken içim gidiyordu bu akşam hayırlısıyla inşallah oynayacağız
Ford Trucks F-MAX 1.5 sürümü ile Steam Atölye’de yayımlandı. Steam Workshop::Ford Trucks F-MAX
Steam dışı normal versiyon yarın veya ondan sonraki gün gelecek. Düzeltmeler yapılması gerekebilir o yüzden bekletiyoruz.
Ellerinize sağlık sonunda kavuştuk yeni sürüme
Bir optimizasyon bu kadar iyi yapılabilirdi.Eski sürümde kabin içi 25 fps alırken yeni sürümde kabin içi 40 a kadar cıktı.Tamir ekranın da araç içi görüntü bile kasardı şimdi o da düzelmiş.Sistemim orta,840m grafik kartı var elinize emeğinize yüreğinize sağlık.
Evet burada olumsuz bir eleştiri yapmak istiyorum. Olumlu olarak mod tabii ki kaliteli, bunun için elinize sağlık. Fakat göstergeler ilk sürümde de yanlıştı; olması gerekenden 2-3 km/sa fazla görünmekteydi. Bunun düzeltilmeyip aksine daha da bozulmasını ve bu halde yayınlanmasını yakıştıramıyorum size. Bunu kötülemek için yazmıyorum kesinlikle, zira modu çıktığı vakitten beri severek kullanıyorum 10 bin km’yi aştım. Sadece bu hatanın önemli olduğunu ve gerekirse düzeltilip yayınlanması gerektiğini (artık olan olmuş) düşünüyorum.
Bunlar Düzeltilecek Şeyler Ama Tabi düşündürebilir 7 aylık projede km saatinin Yanlış olmasi Ama Gözden Kaçmış olabilir Sıkıntı Olacağını Zannetmiyorum v2.0 Sürümünde düzeltilebilecek Ufak Şeyler bunlar Kafanıza takmaya Gerek Yok
Aracın ne kadar yaktığını göremiyorum mavi grafik en yüksekte donmuş(1.36 kullanıyorum).Bir de kaç km, kaç litre yakıt kaldığını göremiyorum rakam olarak.Ama elinize sağlık
İbre sorunu çözülüyor. Bu mod Zmodeler’dan tekrar Blender’a aktarıldı. Ve sıfırdan yapılan bir sürü çalışma var. Birçok konuda başladığımız yere geri döndük. Defler ve animasyonlar arasında karışıklık yaşanmış. Steam Atölye’de hızla çözüleceği için sıkıntı yok.
Anlık Yakıt Tüketimi animasyonu bizimle alakalı değil SCS Software yeni bir sürüm ile çalışma mantığını değiştirmiş haliyle bizim değiştirmemiz zaman alacak.
steam atölyeden ekledim eski mod kısmını silecek miyim şekiller kaydı ??