Ford F-MAX Mod Projesi

Мод работает во всех версии 1,35 - 1,36. Работает даже на DX9. Cкоро выпустим новую версию.

Bu videoda yeni sürümle(zmodelerdan çıkartılan) oynadım. Ancak araç şu an tamamen Blender’a aktarıldı. Blender’dan export alınan sürümü de yakında görürsünüz zaten :smiley: mod bitmedi hala geliştiriliyor…

10 Beğeni

aracın taksidi bitmemiş daha, bozuk yola tomruğa koşmuşunuz :unamused:

Çünkü agaya beleş :grimacing::grimacing:

7 Beğeni

Bu hafta sonu ne zaman yayınlanacağı belli olur mu fmax güncellemesinin?

Bu hafta sonu çıkmayacak sadece bu akşam yeni sürümle yayın yapacağım. Daha işi var.

Bu hafta sonu çıkıcak mı diye sormadım zaten. Ne zaman çıkacağı bu hafta sonu belli olur mu?

Valla benim laptop çok eski olduğu için bu modu indirip haksızlık yapmak istemiyorum açıkçası. Siz aldırmayın gereksiz yorum yapanlara bu modu başından beridir takip ediyorum. Elinize emeğinize sağlık bende 3ds max autocad gibi cizim ve modelleme programlarini kullandigim için ne kadar çok emek harcandığını ne kadar çok vakit harcandığını biliyorum.

6 Beğeni

Yeni sürüm teknik anlamda çok harika oldu. Bir şey diyemiyorum. Çıktığında bu işlerden gerçekte anlayanların anlayabileceği mevzular :smiley: öyle uyduruk modcuların değil.

15 Beğeni

#ETS2FMAX Ford Trucks F-MAX modunun yeni sürümü çok yakında! https://www.simulasyonturk.com/ford-trucks-f-max-modunun-yeni-surumu-cok-yakinda/

10 Beğeni

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

29 Beğeni

Kapak son sürümde çekildi. Yani Blender’dan çıkartılan :smiley:

16 Beğeni

Mod güncellenince güncel sürümü kurduğumda kayıtlı oyunumda bir problem çıkar mı?

Hayır sorun çıkmayacak.

10.000 bakımında koca oğlan 10 bini devirdik inşallah 50.000 bakımı istanbulda olur

1 Beğeni

Biz bu güzelliğe kıyıp nasıl aksesuar takacağız? :slight_smile:

9 Beğeni

@sisl 'in duyurusu

18 Beğeni

Modu şahsen çok beğendim.Yapanın ellerine kollarına sağlık.Bir işi gönüllü olarak yapınca ürün de çok kaliteli oluyor.Ben de aldım bir tane kendime :slight_smile:

3 Beğeni

yeni ayrıntılar

https://www.instagram.com/p/B49ihoPgIvl/

Steam Atölye için hazırlanın! :slightly_smiling_face:

23 Beğeni

Hacı bitirdin hepimizi valla yapılacak işmiydi şimdi bu hepimizi heyecandan öldürecen inan​:blush::blush::blush:

3 Beğeni