Kalvyeden “N” tuşuna basarsanız uzun korna çalar.
Direksiyon seti mevcut onda zaten atanmış durumda. Havalı korna haricinde normal korna için bahsettim. Sıkıntı değil sadece söylemek istedim
Bunuda buraya bırakıyorum… Test 1.35x Sorunsuz.
F-MAX
Hasan merhaba kesinlikle problem yok hatta 5360 km yol yaptım izlanda ortadoğu arası promods haritasında sadece tavsiyem ana harita dışında galeriyi etkinlestirmeyelim.Gayet başarılı tekrardan emeklerinize sağlık
@simulasyonturk sarısı…
Yapıyon Bu işi
![]()
bende de oyundan atma vardı. çok fazla mod kullanıyorsanız f-max modu sıralamada en aşağıda olsun. ve oyunun güncellemesi varsa mutlaka yükleyin ben sorunu böyle çözdüm. ve uyumsuz modlar genelde oyundan atma sorunu teşkil ediyor modlarınızı kontrol edin. sorun büyük olasılıkla çözülecektir.
Bugün günlerden Hasan sarısı ![]()
Gerçekten emeğinize yüreğinize sağlık. Mükemmel bir araç olmuş. Yapımda yayımda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Fakat bir iki husus belirtmek isterim. Modun biraz optimizasyon sorunu var ne yazık ki. Ama yinede bu soruna karşı oynatıyor kendini. Bir de retarder sesini duyamadım veya yok. Umarım bir sonraki güncellemede optimizasyon daha iyi olur ve de retarder sesi olur. Tekrardan emeğinize ve yüreğinize sağlık.
Retarder sesi orjinalinde de yok ne yazıkki
Elinize, Emeğinize, Yüreğinize Sağlık… Başından beri takip ediyorum… Turbosquid modelleri kadar kaliteli çalışıldı… Çok büyük emek var En büyük emek ilk başta yapımcıların, sonrasında ise SimulasyonTÜRK Ekibinindir… Tekrardan Emeği geçenleri tebrik eder başarılarının devamını diliyorum…
Birkaç yorumda ben yapacağım;
- si o bahsettiğiniz saçma sapan hatalarınızın HİÇBİRİNİ ALMADIM.
- si sistemim 940m li basit bir laptop. 1.35den 1.36 ya direkt fmax için geçtim. 1.36da fps artışı olması gerekirken olmadı. Artacak olan fps fmaxe gitti benim için değişen eden yok. Oyun yağ gibi akıyor.
3.sü şimdi gelelim bir sonraki sürüme naçizane haddimize değil lakin tavsiye vermeye. 1-Göstergelere yaklaştığım halde net okunmuyor. 2- yabancı forumlardada okudum yan aynanın altındaki ayna fazla ufak. 3- dışardan bakınca tırda 2 direksiyon var. 4- mod paylaşılınca abbas tekerlek modu falanda linkini vercez dediniz. Ara bul demek kolay arar bulurum. Lakin siteye eklense daha bir hoş olur tek tıkla gidilir. 5- el freni derisinin kaplaması çok çok kaliteli olduğu için pixel pixel duruyor yani alt sistemlerde kötü görünüyor daha basit bir kaplamaya geçilebilir.
Tırın yol tutuşu diğer tırlarla birebir aynı boş yapmayın.
Tır SCS kalitesinde ama SCS optimizasyonunda değil.
Birde tırın kendisi bukadar yakıyormu bilmiyorum ama çok yakıyor 10 ton yükle %35 ten aşağı inmiyor.
Gidişi çekişi güzel ama 500hp hissettiriyor.
Elinize emeğinize sağlık insan gibi yazdığım için bu ufak tefek şeyleri değerlendireceğinizi biliyorum. Yurtdışına yaraşır bir mod olmuş elinize saglık.
Benim sistemim i7 4700 işlemci 850m nvida ekran kartı 4gb 16 gb ram normal oyun tırlarında sıkıntı yok oyun en yüksek ayalarda f max de araçı modifiye ederken rengi vb ayarlarken koltuk ayarları aynalarını filan yaparken baya fps düşüyor normal yolda sefer atarkende düşüyor fps ama oynamayacak kadar değil
beyler ufak detaylara takılmayın. bertan ve emre bey söyledi zaten 2. sürümde çoğu hatalar giderilecek.
Mod Çok Kaliteli Olduğu İçin Maalesef Benimkinde Donuyor Tamamen bilgisayarla Alakali Durum Modda hiçbir Sıkıntı Yok
Tekrardan Elinize Sağlık @simulasyonturk @Emre54 @bertan06
On Numara
araç gelişigüzel yapılmadı araç gerçek f-max verilerine göre yapıldı artı ilaveten orjinali ne ise o yapıldı
%35 tüketim normal gibi, benim de yüklüyken en az %32-32,5 falan. Motor vites oranları ve ağırlık verileri tamamen gerçek, ki NZU’nun videolarını da izlediyseniz gerçekten de 40 ton basarda ortalama tüketimi o kadar.
22 tonda 80 sabit 41.8 tüketim
delik var herhalde biyerde