ortalama bir bilgisayar kullanıyorum ( i7 7700 hq, 1050ti 4gb, 8 gb ram ) 5-6 sefer tamamladım ufak tefek droplanmalar yaşadım bu da 60fps ile 50 fps arasında ani düşüşlerdi … Oyundan atma hiç yaşamadım, kullanmaktan keyif aldım, ses, görsellik, yapılan işin kalitesi, harcanan emek teşekkürden daha fazlasını hak ediyor, farklı projelerde çok daha büyük başarılarla anacağımız övüneceğimizden eminim, çizgisinden noktasına kadar emeği olan herkes bunu hak ediyor, sonuç olarak tanrı bile herkesi memnun edemiyor negatif yorumların olacağını sizler zaten projenin kaliteli olacağı kadar öngörüyordunuz
Modu yeni deneme fırsatım oldu genel olarak ayarlarım yüksekte, ölçekleme 300 ve ultra realistic graphics modu kurulu olmasına rağmen fps 60 altına hiç inmedi. Kullandıkça bir hata farkedersem geri bildirimde bulunurum tekrardan teşekkürler.
Yorumlar için teşekkürler.
Daha net anlaşılabilmesi açısından söylemem gereken bir şey var.
Bir şeyin daha iyi noktalara gelebilmesi için kullanıcılardan aldığımız geridönüşler bizler için her zaman önemlidir ve bu konuda kararlıyız, güncelleme ile bunu fark edeceksiniz.
Biz geliştiriciler için işin en zor kısmı ilk güncelleme ile geride kalmış olacak.
Bunu şu şekilde de izah edebiliriz;
Nasıl ki bir oyun çıkar ve daha v1.0 sürümündedir, hatalar ve sistemden sisteme değişen optimizasyon da bu bağlamda muhtemeldir.
Zaten güncellemeye açık bırakmamızın sebeplerinden biri de buydu fakat sabretmeliyiz.
Ne para kazanma kaygımız var ne de reklam verme kaygımız.
Biz hiçbir şey beklemiyoruz destek ve yorumlarınızdan başka.
Beklemede kalın, takip etmeyi bırakmayın
bertan bu boya paketleri uyarlaması sonraki versiyon da mı gelecek yoksa ayrı mod olarak mı?
Türkiye boya paketi akşama da kadar yayınlanabilir.
Diğer paketler zaten çıktı ancak şu an diğer işlerden buna vakit yok. Performans konusunda bu kadar çok karışıklık yaşanmasa şu an daha güzel süreç yaşıyor olabilirdik. Ama bir şekilde yayınlanıp görülmesi gerekiyordu. Yapamayanlar yaygara koparmasa daha iyi anlaşılacak. Oynayan oynuyor. Ve bu kadar ayrıntı varken şaside vs. bunların olabileceği belirtilmişti. SCS’den daha iyi demek tehlikeliydi bizim için sadece o standartlara yaklaşılmaya çalışıldı. Oynayamayanların yeni sürümü beklemesi lazım. Çözülmeyecek bir şey yok. Modifiyede şöyle böyle olsa şuraya beyaz ışık buraya yerli üretim aksesuarı gibi şeyler o yüzden önemsizdi. Önce bu haliyle düzgün çalışır olması gerekiyor. Çok daha düşük sistemle bilgisayarda çalışma garantisini artık SCS Software bile vermiyor. Ve biz 1.36 gibi bir sürüme mod çıkardık. 1.35’te oynayan yine oynuyor. Ama dediğimiz gibi mod bitmiyor gerçekten yapılan o kadar şey var ki ve hala yapılması gerekiyor. Çok ağır bir iş var.
Dashboard’da okunamayan yazılar vs. yok. Dashboard böyle gerçekte neyse o ancak siz 80fovda oynamaya çalışırsanız zaten gerçekte de göremezsiniz. Biz boşuna 65-55 arası oynamıyoruz. Laptop ekranlarını düşünmüyorum bile…
@Emre54 @bertan06 @HasanOfke öncelikle bu kadar emeğiniz isteğiniz için size teşekkür ederim t range neyse scania neyse şuan da oyunda fmax modelide hiçbir şekilde mod gibi durmuyor lakin size sormak istediğim bir sorum olacak oyuna giriyorum bazen iş alma ekranında bazen işi aldıktan sonra bazen garajdayken oyundan atmakta
PC Özellikleri: İntel i7 9750h,gtx1650 ekran kartı 16 gb ram mevcut
cevabınızı bekliyorum
Oyun içi
Anlık Yakıt Tüketimi
Orjinal
Anlık Yakıt Sarfiyatı
İnce bir detay oldu ama takılacak bir durum değil… Sarfiyat da tüketimde aynı şey.
Log dosyasını görmem gerekli. Hiçbir aşamada böyle sorun yaşanmadığı için şundandır diye kafadan birşey söyleyemem. Hata bildirim konusuna hatanızı ve oyundan attıktan sonra en güncel log dosyanızı yüklerseniz birbirimize daha fazla yardımcı olmuş oluruz. Böylelikle fixleme sürecine sizin de bir katkınız olabilir.
En son oyundan atma dan sonra vermiş oldğu hatalar bu şekilde @Emre54
Yeni profilde modu dener misiniz? Ayrıca promods kullanıyorsanız, galeri modunu aktif etmeyin
Denedim sıfır profilde alıyorum hatayı
Gamelog dosyasını yükleyebilir misin buraya ayrıntılı bakayım
Google drive kullanabilirsin
Tamamdır yükledim bakabilirsiniz
https://drive.google.com/file/d/1fevKlMn4h3FdPei0cgRcuBSZgWyDDcFa/view?usp=sharing
sadece f-max modunu aktif edip oyuna girer misin diğer sisl modlarını deaktif etmeyi dene
Sadece F-max modu ile girince bir hata vermedi daha sonra farkedermi bilmiyorum fmax modunu mod yöneticisinde en alta getirip sisl modlarını üst kısma çıakrtıncada hata vermedi
Bunun etkisi olacağını düşünmüyorum. Kullandığın başka modlarla çakışmış olabilir. Fmax ile ilgili oyundan atacak bir hata gözükmüyor logda.
Anladım şuanlık bir sıkıntı yok gibi bakalım teşekkürler
Emeği geçen herkesin eline koluna yüreğine sağlık. Mükemmel birşey başarılmış. Sıkıntısız olarak çalıştı. Arada sırada kısmi LAGlar girdi ama onuda pek önemsemedim. GTX970M ile oynuyorum o yüzden çokta takılmadım. Söyleyeceğim 2 şey var biri kornaya uzun basıldığında yine kısa çalması. O da ses ile alakalı zaten. Yinede çok göze batmadı. Diğeri ise gerçekten simülasyon modunda kullanmanız gerekiyor yoksa her virajda taklaya gidersiniz