Ford F-MAX Mod Projesi

80 km/h hızda 10. viteste mi sürüyorsun?? o kadar da fazla bu araç için

aracı reel olsun diye otoda kullanıyorum genelde 11.viteste 1000 devirde gidiyor manuel olarak kullanmadım daha arada otodan sıralıya alıyorum rampalarda vs

Buda bizden olsun amd ReLive yi ayaladım ama herhalde kabul etmemiş 1080p de video bulanık olmuş tekrardan ayarlayıp yenisini atacam artık :smiley:

2 Beğeni

Dashboard üzerinde anlık yakıt tüketimini gerçekte olduğu gibi anlık yakıt sarfiyatı olarak değiştirmek istiyorsanız linkteki modu indirip modu aktif edin mod fmaxden bir tık üstte olsun mod yöneticisinde
https://drive.google.com/file/d/1apykmeiZ-86xnX_0S1KPPdSHFV1bRY4Y/view?usp=drivesdk

1 Beğeni

ben 10 tonda zor 35 tüketimi yakaladım basarda 40 a fırladı az önce denedim. :dancer:

hocam birde dorse tablası ile dorse arasında boşluk var dorse havada duruyor oyunun orjinal dorselerinde.

Galeri sorunu yaşayan arkadaşların sorununu tespit ettik ve çözümledik. DLC vs gerektirmeden galeri modunu aktif edip kullanabilecekler. Araç üstünde de optimizasyon çalışmalarına başlandı. Yakında bir “fix” paylaşılacak. Çalışmalar devam etmekte.

17 Beğeni

Öncelikle selamun aleyküm. Elbette modun yapımına başladığı andan itibaren takip eden birisi olarak en fazla 1 kaç kez gönderiye yorum yapmışımdır. Gerçekten @bertan06 abinin ve @Emre54 ’ ün bu zamana kadar çıkarmış modellemeler neticesinde bakacak olursak ikisininde flickr hesabında ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Gerçekten ellerinize kollarınıza yorulmanıza sağlık süper ötesi bir şey olmuş. Tabikide hata yok demiyorum illaki vardır ben o kadar dikkat etmedim ama gerçekten yapımda emeği geçen herkesin eline koluna sağlık. Tek takılı kaldığım konu neden 6 vites şanzımanı yok.

BMW ile yan yana koyacağımı söylemiştim benim açımdan birazcık zor olsada koymayı başardım gibi bir şey

(ETS 2 Screenshots (Hikayeli) - hamiaslantas tarafından #4621)

Nereye ayvaz bu dosyayi

mod klasörüne atacaksın mod yöneticisinden aktifleştireceksin.

kardeşim verdiğin ek çok iyi geldi fps artı kasma yok allah razı olsun

2 gün sonra denedim bu modu gerçekten çok güzel mod yaptınız. Çok büyük bir emek eline koluna sağlık. Black sea ya fmax ile yola devam edeceğim. başarılarınızı devamını dilerim.
@HasanOfke @bertan06 @Emre54

2 adet foto

7 Beğeni

FORD F-MAX İLE YÜK ÇEKMEYE DEVAM

2 Beğeni

Sonunda ilk depo mazotumuz bitti

Ortalama Tüketim : 31.3 lt

3 Beğeni

dostum ben sadece dashboard üzerindeki yazıyı değiştirdim. fps ile alakası olmaz ama senin bilgisayarın şahlanmış olabilir. :grinning:

4 Beğeni

F Max Modu Önceden Çok Donuyordu Şimdi Düzeldi Anlamadım En düşük Grafik Ayarlarına Alınca Donmamaya Başladı Doğal Olarak :grinning: Önceden En Düşüğe Alıncada Donardı Ancak 5 dk Sürünce Oyundan Atıyor :thinking: fps Hakkında Hiçbir Sorun Yok F maxin Ama Fix Lazım Tıra Ve Galeriye 5 dk da Olsa Sürdüm Elinize Sağlık Sizler Böyle Devam Ederseniz Çok iyi Yerlere Gelirsiniz Başarılarınızın Devamını Dilerim :+1: @HasanOfke @bertan06 @Emre54

F-Max’tan yana şikayetim yok, belki de kusur arar gibi incelemediğimden farketmemişimdir, bu haliyle gayet yeterli buldum. Hatta yeni profil açmadan 10 küsür mod bulunan profilime kurdum F-Max’i, 4 saat sürdüm atma çökme gibi sorunlar yaşamadım. Arada sırada FPS düşüşleri oluyor olacak o kadar. İleriki güncellemelerde daha iyi olacaktır eminim. Sistem değerlerim profilimdedir, Beta’ya da katılmadım 1.35 sürümdeyim.

Gecesini gündüzünü katarak modu tamamlayan @Emre54 ve @bertan06 arkadaşları tebrik ve teşekkür ediyorum. Nereyi incelediysem emek gördüm elinize sağlık. Böyle harika modu bizlere sunan @HasanOfke da teşekkür ederim.

Not: Hasan’ın paylaştığı resimlerde kullanılan Türkiye özel kaplamasını bulamadım?

5 Beğeni

Turkish Paint Jobs Pack DLC modu yakında paylaşılacak yarın olabilir çünkü zaten düzeltme sürümü yayınlamamız gerkeiyor.