Ford F-MAX Mod Projesi

ben daha kuramadım winrardan cıkaruyorum felan filan herşeyi yaptım scs dosyalarını bulamadım

araç çok güzel olmuş bir iki mesajı okudum ama benim sistemde oyundan atma, ciddi fps düşüşü olmadı. elinize sağlık gerçekten ets2’ye yakışan bir araç oldu sadece şu aynalar tekrardan bir gözden geçirilmesi gerek sanki

winrar ın içinde 3 tane winrar dosyası var ya onları direk at mod klasörüne sonra mod yöneticisinden çalıştır. ben öyle yaptım çalıştı

2 Beğeni

teşekkurler deneyeceğim

arkadaşım, gamelog dosyasını yükleyin buraya gamelog dosyası belgelerim>euro truck simulator 2 dosyasının içinde. bu dosyayı dosya.tc sitesine veya başka bir siteye yükleyin. bunu yapmak çok zor olmamalı.

1 Beğeni

kanka scs dosyasına gerek yok
FordTrucksFMAX.zip içinden çıkan Fmax.zip ve Fmax_Map.zip dosyalarını Belgelerim/EuroTruckSimulator2/mod klasörüne atınız. Ardından ETS 2’yi açın ve Mod Yöneticisi ekranında aktifleştirin. Ford Trucks Dealer sadece ana haritada çalışır.

1 Beğeni

fmax template dosyası ne oluyor plaka ile mi ilgili?

game.log.txt dosyasını indir - download yükledim

skin yapmak vs için.

3 Beğeni

hee o zaman tamam. onu kaldırırım bir ara.

arkadasim oyunu sifirdan profil ile ac profili kurarken sadece fmax modunu aktif et.map modunu aktif etme. mapdan dolayi oyundan atiyor

yardımlarını bekliyorum anılonursal

kusura bakma görmemişim hocam bakıyorum.

bi bakıp dönermisin bide yukarda bi arkadaş map i aktif etme o yüzden atıyor demiş olmazsa onu da denerim bi

kesin acilacak. oyundan atma sorunu bendede vardi bu sekilde cozdum

promods kullanmıyorsun zaten map ile ilgili sorun yok yine de aktif etmeden dene. dx11 ile oyunu başlat sadece f-max modu aktif olsun mod yöneticisinde

Oyun içinde bayağı bir süre sürdükten sonra otomatik kayıt yaparken oyundan attı bilginize. 1.36 beta DX11.

1 Beğeni

Harita,haritaya etki eden modları ve sürümü 1.35’ten eski olan modları kaldırıp tekrar dener misin?

kanka eyvallah çok sağol

3 Beğeni

Arkadaş yorumlara bak teşekkür edeceklerine neler neler söylemişler ayıptır ya ortada bir uğraş bir emek var. Tamam modun ufak tefek hataları olabilir ama ilk sürümünden böyle söylemler hiç hoş değil. Ben tekrardan yapımcılarına teşekkür ediyorum. Elinize emeğinize sağlık.

3 Beğeni