Ford F-MAX Mod Projesi

Merhabalar. F Max tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Benim sistemim i7 işlemcili 12 gb ram ve GT 740M 2 Gb ekran kartlı bir makine. Oyunu zaten normal şartlarda da orta seviyede oynuyorum. Promods haritası kullandığım için 1.35 sürümünde oynuyorum. FPS düşüşünü hissedilir derecede sadece ana ekranda ve modifiye ekranında görüyorum. Oyuna girip sürmeye başlayınca bir problem yok. Bir kaç fps düşüşü var ama o kadar mühim değil. Oynanışa bir etkisi yok diyebilirim.

Mod henüz yeni çıktı. Tutup gereksiz eleştiri yapmanın bir alemi yok. Yeni çıkan her şey gibi zamanla geliştirmeler olacaktır ki ilk haliyle oldukça kaliteli bir iş çıktığı ortada. Belki sadece bende kaynaklı 2 tane sıkıntı gözüme çarptı sadece.

1- Promods kullandığım için Ford Trucks Galerisi modunu aktifleştirirsem promods’un bazı bölgeleri kayboluyor. Mesela İzlanda haritadan siliniyor. Buna benzer bir kaç yer daha var. Galeriyi o yüzden sildim. Sadece çekiciyi kullanıyorum. O şekilde bir problem olmuyor.

2- Dijital kadran oyun saatine göre havanın gayet açık olduğu zamanlarda bile oldukça karanlık duruyor. Hız ve devir ekranında ki rakamlar çok zor okunuyor. Ancak farları açarsam kadran ışıkları yandığı için rahatça okunuyor. Grafik ayarlarıyla ilgili olduğunu pek düşünmüyorum. Zira oyunun kendi çekicilerinde böyle bir durum görmedim.

Bunlar ufak detaylar. Sadece geri bildirim olsun diye paylaşmak istedim. Tekrardan emeğinize sağlık. Acımasız eleştirilere gelince; arkadaşlar bu mod ücretsiz. Ticari bir yanı yok. Para verip karşılığını alamasanız anlarım. Ama ücretsiz sahip olduğunuz böyle bir emeğe karşı bu kadar acımasız olmak anlamsızca ve saygısızca. Herkese iyi oyunlar.

5 Beğeni

Dorse de yakıştı şimdi :slight_smile:

4 Beğeni

Aynı şekilde bende de o sorun mevcut 1.36 sürüm DX11

Haritaya etki eden modları kaldırıp tekrar dener misin

HARİTA MODU KULLANAN ARKADAŞLAR İÇİN

Arkadaşlar eğer harita modu kullanıyorsanız aracı kullanmak için araç galerisine ihtiyacınız yok. Online alma yerinde mod galerisinden de alabilirsiniz.

Büyük proje ETS 2 FORD F-MAX Modu Herkese Hayırlı Olsun

Öncelikle herkesin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun

Başından beri takip ettiğim ve büyük bir emek harcanan F-MAX moduna en ince detayına kadar anlatan sevgili kardeşim Hasan Elmaz Öfke ye tasarımı ve çizimleri ile bence güzel işlere imzalar atacak Bertan Baday Ve Emre Aydın a emekleri için çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız daha güzel yerelerde sizleri görmek istiyorum.
son olarak bu projeye olumsuz yorumlar yapanlar ve sadece boş muhabbet olsun diye yazanlara kızgınlığımı belirmek istiyorum. Emek saygısızlığı web aleminde en kötü şeydir. Yapmayın gerçekten yakışmıyor

6 Beğeni

Modla uğraşan herkesin eline sağlık mod sahiden güzel. Bende oyun içinde fps düşmesi yaşanmazken servise girerken bayağı bir fps düşüklüğü oluyor servise bile giremiyorum. Ama farketmez sonuçta 10 ay uğraşılmış bir mod. Servise girmeden de oynarız :smiley:

3 Beğeni

Yakında güncelleme ile fps sorununu çözeceğiz.

Neden v1.0 dediğimizi anlamadınız…

19 Beğeni

İnternetim o kadar berbat ki 200 mblık şeyi 4 saatte indiriyor maşallah…

Harita ve haritaya etki eden hiçbir mod yüklü değil. Sadece SiSL amcanın arayüz modu yüklü.

Tabii ki sürekli güncellenerek daha iyi yerlere gelcek mod ondan hiçbir şekilde şüphem yok. Bu yazdığım da şikayet gibi algılanmasın o zaten benim sistemimle ilgilidir muhtemelen.

Sesler gerçekten harika olmuş bencede düzeltilmesi yani gözüme takılan tek şey dashboard’daki yazılar okunmuyor oda zaten güncelleme ile düzelecek birşey çokta abartılacak bişey değil yani tekrar elinize emeğinize sağlık sürmelere doyamıyorum :slight_smile:

4 Beğeni

Bu sitede de F-MAX’in çıkışıyla ilgili haber yapılmış.

Site: https://www.sundayturkey.com/simulasyonturk-fordfmax

Arkadaslar ekran goruntulerinizi lutfen bu konuda paylasmayiniz.

3 Beğeni

Yol bilgisayarı yazıları yakinlastirmadam okinmasi biraz zor olmuş ona da bir düzenleme gelir mi acaba

arkadaşlar galeri modu ile araç modunun bir sıralaması var mı acaba
galeri girerken oyundan atıyor sürüm 1,35 dx11 şirket kaplama modlarından başka mod kullanmıyorum

9 Beğeni

araç beklediğimden de güzel çıktı özellikle dış çizim inanılmaz kaliteli scs kalitesine çok yakın kokpit tasarımı da güzel özellikle dashboard konusunda çekinceliydim ama göz zevkimi hiç de bozmadı. gayet iyi iş çıkartılmış gözüme çarpan 2-3 şey oldu

1)Aynalar biraz gerçeğine yakın çizim yapılması gerek özellikle sol aynalar küçük gözüküyor
2)korna sesi çok kısa
3)silecekler açıldığında tam sona geldiğinde bir anda hızlanıyormuş gibi oluyor orjinal scs tırlarında böyle bir durum yok

neyse tekrardan modu yapan emeği olan herkese sonsuz teşekkürler scs yarın bir gün resmi olarak fmax’i çıkarırsa bence hiç uğraşmasın sizle irtibata geçip bir iki ufak rötuşla yayınlayabilirler :slight_smile:

1 Beğeni

Mod çok güzel olmuş tekrar ellerinize sağlık, fps düşü de bazı arkadaşların dediği gibi değil benim bilgisayarım da çok iyi değil(pentium g3258 oc 4.5 ghz gtx750ti ) bütün modları kaldırıp sadece fmax ve galeri modunu yükleyip denedim 1.36 beta sürümünde 5-10 fps arası düşüş oluyor T-Range göre buda gayet makul ve hiç atma vs. sıkıntısı yaşamadım. Tekrar çok teşekkürler.

3 Beğeni

arkadaşlar şu fotolarınızı gidin
ETS 2 Screenshots (Hikayeli) - ysftna tarafından #4661 paylaşın

1 Beğeni