Ford F-MAX Mod Projesi

iki sürümde dedenedim oyundan atıyor sistemim de iyi ama bilmiyorum atıyor
yardımcı olabilecek biri varmı

Buradan indirebilirsiniz: Steam Workshop::European Logistics Companies Paint Jobs Pack (Closed)

7 Beğeni

Yorumunu Okudum Çok mantıklı Yazmışsın Mazili Kendi Çöplüğüne Yolladın :rofl:

1 Beğeni

Dosya.tc veya benzeri bir yere yükleyebilirsin.

ya ben o kadar anlamıyorum bu işlerden steamden veya dc den bana yazarsan yardım edebilirsen çok sevinirim

Maalesef hocam mobildeyim. Yeni profil açmayı deneyin ets2de

denedim olmuyor

ets2.lt sitesinde yorumlara baktım da herkes modu beğenmiş kaliteli bulmuş yabancılardan. hakikaten çok güzel mod tamam fps düşme bende de oluyor drop falan ama ben yine de keyifle sürdüm tırı. tekrardan emeklere sağlık. 8 aylık bir süre içerisinde bize böyle güzel bir modla buluşturduğunuz için çok çok teşekkürler. bu arada benim sistem iyi fakat ekran kartım gt730 2gb düşük olduğu için yüksek ayarlarda oynayamıyorum ama buna rağmen şikayetim yok

Modu denedim gayet akıcı ve güzeldi bir problemle karşılaşmadım. Çöp makinalarla oynayıp bu mod da şunlar var bunlar var demek etik değil ama maalesef bu bizim insanımızın genel özelliği. Mod yapımcılarına ve emeği geçen herkese teşekkürler.

3 Beğeni

yardım edermisin bana da açamıyorum oyundan atıyorda

modu nasıl kuracaz yukledim ama scs dosyalarını bulamadım acil cevap

Burak kardeşim bende 1.36 dx 11 full ayarlarda oynuyorum ben konsolda sarı hatalar alıyorum biraz fps 70 den aşağı düşmüyor ama gelecek güncellemelerde bu sorunlar halledilir hatta nerelerde hata veriyor ss alıp atarım buraya hep birlikte çözeriz sorunları

2 Beğeni

Elinize sağlık çok güzel olmuş bu mod hatta moddan da öte birşey bu çok teşekkürler @HasanOfke @bertan06 @Emre54

Eleştiri yapmadan önce denildiği gibi sisteminize bakın bencede sırf bu görseli paylaşmak için üye oldum mod harika olmuş elinize emeğinize sağlık herşey yüksek ayarlarda gtx 1070 i76700 k

Edit: Fps değeri ss de çıkmamış 101 fps

5 Beğeni

yardımcı olacak birisi arıyorum

Buda başka bir kare

3 Beğeni

Mükemmel bir mod, emeği geçen herkesi tebrik ederim. Bizlerle paylaştığınız için de teşekkürler. Foxonthebox’un scsforum’da dediği gibi fmax hem truck of the year hem de mod of the year oldu.

9 Beğeni

kanka çok canım istiyo yardım edersen bende yaprım ya

banada yardım lazım
.

senide mi oyundan atıyor
discordun varsa ordan konuşabilirz