Dostum F-MAX için olan “Turkish Skin DLC”, SCS’nin orjinal DLC’si si değil, orjinal DLC’nin F-MAX’e uyarlanmış hali. Onu da yakında Hasan paylaşacaktır. mod olarak ekleyip F-max’te kullanabileceksin.
Maalesef benide nedense oyundan atıyor sürümüm 1.35 DX11 Orjinal oyun
dostum senin işlemin basit. yeni profil açıp modu o profilde aktif edip dene. şuan kullandığın profil arızalı olabilir.
Yeni profil açıp girmeyi dene.
şu anda bütün modları devredışı bırakıp sadece F-MAX modunu aktifleştirdim ve oyuna girmeye çalıştım yine attı ondan sonra game.log dosyasını aldım
https://drive.google.com/file/d/1ScwhsBoha6W-HU8tsYSb32CxhC7s1LZa/view?usp=sharing
Oyun 1.36
Sistem Özellikleri:
AMD Ryzen 5 3600
AORUS B450 ELITE
Crucıal Ballistix Sport 2X8 16GB DDR4 3000MHz
MSI RX580 8GB OC ARMOR
CORSAIR MP150 240GB M.2 SSD
Oyun Orjinal - Korsan Değil
dx11 mi dx9 mu olduğunu nerden bakıyoruz
Yeni profil açıp sadece çekicinin mod dosyasını aktifleştirip denermisiniz?
NOT: yeni profil açıp denedim bende yine sonuç aynı
Steam’dan oyunun üzerine sağ tıklayarak DX11 X64’e basarak DirectX11’ile giriş yapabilirsiniz.
Bakmak istiyorsanız:Çalıştır>dxidiag.
yooo masaüstündeki kısayoldan giriyorum ama steamdan bu şekilde nasıl girildiğini tarif edersen memnun olurum çünki benim pc ile 60fps den yukarı çıkamıyorum belki dx9 ile giriyodur oyuna ondandır
Herkese merhaba.Bazı moronlar görüyorum ki aylarca süren çalışmaya “çöp” “beklediğimize değmedi” gibi yorumlarda bulunmuşlar.Hiçbir şeyi beğenme veya beğenmeme zorunluluğunuz yok fakat sizin aylardır bekliyoruz serzenişinize karşın bu adamlar da aylardır bu mod için uğraşıyorlar.Sadece merak ediyorum bu mod için çıkışını beklemekten başka ne yaptınız ? Sonuçta bu mod için para ödemediysen,bu mod için herhangi yararlı bir şey yapmadıysan,bu kadar emeğe “çöp” diyemezsin.Kimse seni modu kullanmak için de zorlamıyor.Kimse sana bu modun çıkış tarihine kadar da bekle demiyordu.Elbette hatalar olacak bunlar da bildirilip düzeltilmeye çalışacak.Kimsenin eleştiriyle ilgili bir problemi yok yani.Bu tip insanların hangi mantığa sahip oldukları da belli zaten.Hadi herkes kendi çöplüğüne !
Elinize sağlık @Emre54 @HasanOfke @bertan06
arkadaşlar biri yardım edebilrimi modu indirdim fakat oyundan atıyor
Gamelog paylaşın iş dönüşü yarım saat sonra bakacağım.
ios ekranlı olan konsolu seçmiştim belki ondadır diğerlerini eklemeden denedim
o nasıl paylaşılıyor
Belgelerim euro truck simulator 2 klasöründe gamelog dosyasını paylaşın.
tamam buldum ama paylaştığım dosya izinsizmiş o yüzden paylaşamıyorum
steam ismim ouzan mesaj atarsan konuşuruz
Birde arkadaşlar 1.36 şuan beta olduğu için 1.35 de stabil çalışan birçok mod 36 da dağılabiliyor, hata alan arkadaşlar steamdan 1.35 e dönüp temiz profilde deneyebilirmi ?
Artık Bizde v2.0 Sürümüyle Oynayacaz Bilgisayarım F max çok kaliteli diye kabul etmedi
Bende Sadece Fps Sorunu Var Onun Haricinde Sorun Yok Tekrardan Elinize Sağlık @HasanOfke @Emre54 @bertan06