Ford F-MAX Mod Projesi

Neyse Bakalım Bizde v.2.0 Sürümünü Beklicez Artık Yapcak Bişey Yok :thinking:

1 Beğeni

Burayı “troller” basmış. Adminleri göreve çağırıyorum(!)

11 Beğeni

Sakin olur musun? Olmayacaksan ben sakinleştiricem çünkü.

Eleştiri tamam kabul ama hakaret varsa izin vermem.

8 Beğeni

Modun yapım aşamasında olduğu 7 aylık sürede 1 kere bile burada fikrini belirtmeyip, gelişmelerden haberdar olmayıp, merak ettiklerini sormayanlar modun daha kırkı çıkmadan saniyesinde çöp damgasını yapıştırmış…

6 Beğeni

@mazil Kardeşim Eleştirmen En Doğal Hakkın Ama Bu Kadarda Değil İllaki Düzeltirler Böyle Kalacak Diye Bişey YOK

2015 bilemedin 2016 yılından beri simulasyontürk’ü takip ediyorum. forumda üyeliğimin 2017 yılında olmasına rağmen takip ederdim. model aşırı detaylı e tabi bu da fps düşmesine yol açacak bunun kaçarı yok. 6-7 ay bekledik bu konu içerisine çok fazla sayıda densizin yazdığını gördüm şahit oldum. bakın, bu adamlar bu projeye bu kadar zaman destek verdiler aracı geliştirdiler. yine bu kendini bilmez denyo arkadaşlar burada saçma sapan yorum yapıyorlar. model zaten lowpoly olarak ellerinden geldiği kadar ayarlanmış. senin sistemin iyi değilse oynama kardeşim? bu kadar basit. modun ilk sürümü zaten bu geliştirilecek daha çok şey var anlayışla karşılayın. 6-7 aylık emeğin sonucu bu olmamalı bu mod hayal kırıklığı değil ayrıca böyle yorumlarda bulunmayın.

6 Beğeni

1.35 ile alakası yok şimdi bende baktım bendede var 1.36 kullanıyorum ama çokta önemli bi sorun değil ilerde yapacakları güncellemelerde hallederler şuanki tek sorun galeride çok fps düşüyor normal oyundayken 60 fps sabit veriyor umarım düzeltirler

2 Beğeni

Bunlar ajan, bunların hepsini tanıyorum ben. Ama inatla mesajlarını silmicem. İstedikleri şeyi vermicem onlara.

8 Beğeni

Emeği geçenlere teşekkür ederim. Mod beklediğimizden de fazla kaliteli. Ne yalan söyleyeyim fps düşüşü yaşıyorum. Ama gelecek sürümlerde düzelir sorun değil. Eğer çok fps düşüşü yaşayanlar var ise oyunu 1.36 ya çeksinler. Ama yanlış anlamazsanız araçtaki yol tutuşu çok kötü hemen devrilmeye meyilli gibi duruyor. Umarım v2 de her şey çok güzel olur. Teşekkürler hepinize.

En iyisi reis.

1 Beğeni

Ayrıca @Emre54 @bertan06 hocam 2. sürümde 50K addons’larının uyumlu olmasını dilerim. Kelsa’ların bu modele yakışacağını düşünüyorum. Legendary "50k-addons" [1.41+][v2.7 - 21. 8. 2021] - SCS Software

Arkadaşlar nasıl bir sisteminiz var bilmiyorum, ama ben full ayarlarda 400 ölçeklemede kabin içi 60 fps alıyorum, konsolda 1 tane sarı veya kırmızı uyarı yok! sürüm 1.35 DX11’deyim… ets 2’yi low-medium ayarlarda oynayanlar moda çamur atmış, sisteminiz yeterli değilse bu moddan değil, sisteminizden kaynaklıdır… Bu modu yapanların, sadece yabancılara mod yapmasının sebebini şu anda verilen tepkilerden anlayabilirsiniz… çünkü verilen emeğin karşılığını alamıyorlar. modun daha ilk sürümü, hata olması gayet normal, ama bizimkiler illa abartma peşinde.

18 Beğeni

Bende de multisampling zırt pırt ayarı açık 2 tane grafik modu ile aynı değerleri alıyorum. Monitör 75 hz olduğu için 60 FPS de biraz sapıtma oluyor.

1 Beğeni

Arkadaşlar üst üste çok mesaj yazıyorsunuz elimizden geldiğince okuyum cevap vermeye çalışacağım.

Bazı arkadaşlardan gelen yorumları dikkate alamayacağız çünkü şaşırtmıyorsunuz.
Maalesef hâlâ cahilsiniz, o yüzden bunu cahilliğinize veriyoruz.

Öncelikle test ekibimizin sistemleri ile sizin sistemleriniz arasında farklar olabilir bu gayet doğal bir durum ve testlerimizde FPS değerleri maksimum 5-7 bandında düşüşler göstermişti ortalama olarak.

Eğer sisteminiz “ÇÖP” ise kusura bakmayın, sisteminize yakışacak başka F-maxlerde var buyurun onlarla oyalanın biz halledene kadar :slight_smile:

GÜNCELLEMELER GELECEK.
SORUNLAR VAR İSE BUNLAR ÇÖZÜLECEK.

Lütfen sabırlı olun.

23 Beğeni

ahahah :smiley: ya bu mazil troll ve zaten çoğu yerde yasaklı anlayışsız cahilin önde gideni :smiley: hayatında göremeceğin şeyler var bu mod içerisinde ama senin bu açabilecek bilgisayarın ve yine kankitolarının yok üzgün değilim :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

16 Beğeni

Ya ben modu aktif ettiğim de oyundan atıyor bi yardımcı olun yukarıda diğer mesajımda video bile var YARDIMMMMMMMM

@HasanOfke Turkish Skin DLC var deniliyor ama yok boya yerinde ( dlc’ye sahibim)

Gamelog’unu paylaș mod nerede atıyor bilelim. Kahin miyiz ? Nereden anlayalım sorunun nerede olduğunu?

1 Beğeni

gamelog u nerden bulup paylaşacam bi tarif etsen sana zahmet
ayrıca videoda var nerde attığı

Belgelerim>Euro Truck Simulator 2 dosyasinda gamelog’u yükle buraya at.