Ford F-MAX Mod Projesi

farkettim, farklı bir araç ile test edince gördüm saol yinede

beğenmediysen kendin yap, o zaman bizde iyi-kötü eleştiririz. 8 aylık bir emek var şurada. Aracın daha ilk sürümü. Lütfen boş boş yorum yapma.

3 Beğeni

Modu suçlamaya gerek yok bende de oyundan atıyordu.Kullandığım modları eksilttim düzeldi şu anda sorunsuz sürüyorum.Tekrardan emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

3 Beğeni

ben haddimi biliyorum. asıl sizin yaptığınız terbiyesizlik.

1 Beğeni

4 sene once aldigim sistemim i7 4710 gtx 860m 16gb ram win10 ben baltikta 30 35 fps en dusuk aliyordum bazen 20 25 anlik oluyor modu indirdim direk baltik basladim hala devam ediyorum gezmeye fps ne artis ne azalis yasadim fmax te ki range t ile karsilastiriyorum. 1.35 ve dx9 oyun suan. Bazi arkadaslar karsilastirma icin yazdim ben suan oynayamayip modu yapan insanlara bu ne boyle diye laf edilmesini dogru bulmuyorum scs cikarmadi arkadaslar modu emek buyuk biraz elestirirken dusunerek elestirelim. Bu arada oyunun standart maks ayarlarinda oynuyorum ayrica ozellestirme yok.

6 Beğeni

Kavgaya gerek yok ayrıca @mazil seninde modu eleştir fakat böyle hadsizce eleştirme. O kadar emek verildi o moda senin dediğine bak. Daha iyisini yap da oynayalım.

5 Beğeni

Lütfen beyefendi burada emek ve alın teri var. Sizin buraya gelip yok bu çö möp demeye hakkınız yok. Bu adamlar 10 aydır gecesini gündüze katarak bu modd için elinden geleni yaptılar. Hatta uykularından bile oldular. Tamam fpS düşüklüğü var ama bu bizim sistemlerimizle alakalı.Bende de biraz kasma oldu ama asla böyle yorumda bulunmadım. Ha bu arada araç gayet kaliteli ve gerçek f maxle birebir. Lütfen buraya gelip böyle konuşma hakkınız yok. Olamazda zaten…

5 Beğeni

Normalde egzoz kutusu, kupa arkasında ve aracın ızgara kısmında ford yazısı yok muydu?

4 Beğeni

Lütfen bu tek @mazil bey için geçerli değil. Lütfen modu böyle hadsizce eleştirmeyelim.eleştirtmeyelim.

2 Beğeni

Bak hala çöp diyorsun. Bizde gayette iyi çalışırken sende çalışmıyor diye modu suçluyorsun. Söylediklerin yalan demedim, sorunlar senin PC inle alakalı dedim. Eğer mod çöp olsa bizde neden çalışıyor onu da söyler misin?

Emeği geçenlerin eline sağlık oynarken keyif alarak oynuyorum. Evet hatalar olabilir olmayacak diye bi kaidede yok bazı şeyleri görmezden gelin hataları gördükçe çözülecektir. Fmaxi biraz zorlayalım bakalım :slight_smile:

6 Beğeni

Abi napıyon difransiyeli kıracan. Yazık etme şu araca yaw

1 Beğeni

Herkes far açısından fotoğraf atmış.Bu da benden gelsin.

4 Beğeni

gerçekte orada delikler ve ayak basmayın işareti var. ford sol yanda yazıyor. üstünde işaretin olması lazımdı aslında. dikkat etmedim oyunda

3 Beğeni

bende kayıtlı olan profile modu kurduğumda oyundan atıyordu fakat yeni profil açıp orda kullandığımda herhangi bir şekilde oyundan atmadı oyundan atma problemi yaşayan arkadaşlar varsa bunu bir denesinler bence. bende herhangi bir şekilde donma kasma vs sorunu olmadı şimdilik sorunsuz oynayabiliyorum biraz fps düşüşü var bu da normal tabi unutmayalım ki sonuçta bu bir mod fps kaybı yaşatması doğal. şu an 1.35 sürümünde kullanıyorum ilerleyen sürümlerde daha iyi performans vereceğini düşünüyorum. emeği geçen herkesin ellerine emeklerine sağlık.

2 Beğeni

Kaliteli kaplamalar var FPS düşüşü normaldir.

2 Beğeni

Moda En Kısa Sürede Güncelleme Gelsin İsteriz Yine de Emek Var Elinize Sağlık Ama Anlamsızca Fps Düşüyor Çözemedim

1 Beğeni

İki farklı açıdan, gerçek ve oyundaki F-MAX. 3 kelime ile güzel, ciks, MUHTEŞEM :smiley:

@HasanOfke @bertan06 @Emre54

5 Beğeni

daha 1.0 sürümü olduğu için iyi bir sistemde de drop sokuyor oyuna. zamanla düzelir :slight_smile:

1 Beğeni