Geforce 840m ekran kartımla yüksek grafik ayarlarında(ölçekleme 100) 45-50 arası alıyorum.Zaten moddan önce de böyleydi.Harika iş çıkartmıssınız sistem düşükse elbette kasar ama optimize bence yeterli seviyede.
Elinize emeğinize sağlık abilerim. Ama hissediyoruum çok yakında keko keko işleriyle ön plana çıkan Nazım Bey’in modifiye anlayışıyla canım modu mundar edecekler.
Hocam sadece araç modunu aktif edip oyuna girmeye çalışırken oyundan atıyor?
Araç aşşşırı iyi olmuş ama keşke çok fps kaybı olmasa normalde 40 fps de oynardım 20 ye indi
Tam tersi bende oldu hem araç modunu hemde galeriyi aktif edince atıyor.Sadece araç modunu aktif edince girebildim bende
Emeği geçen herkese teşekkürler,Fakat ben oyun içinde galeriyi ve çekiciyi siyah olarak görüyorum nedenini bilen varmı
Bu problemi anlayan veya bilen yokmu koskoca sitede
Sorun yaşayanlar sistem özellikleri ve oyun sürümü ve DX9 mu DX11 mi olduğunu yazsınlar mutlaka
Aracı videolarda inceledim de,modun kalitesi SCS kalitesinde.Yapanların ellerine kollarına sağlık.Ben de Allah kısmet ederse yazılılarım bitince yani 3 hafta sonra modu indireceğim.Tekrardan emeğinize sağlık.
Sağol reis oldu
modu aktifleştirdikten sonra oyuna girmeye çalışınca oyundan atıyor. 1.35
Benim Sürüm 1.35 Directx 10 Kullanıyorum Acayip Dercede Kasıyor Oynayamıyorum Sonrada Oyundan Atıyor O kadar Bekledim Modu Şimdide Oynayamıyorum OFFFFF Ama Napacam Şimdi
ben de dx9 da denedim çalışıyor sadece biraz fps düşüyor birde üstüne promodsuda ekledim
emeği geçen herkezden allah razı olsun
dx10.1 gt330M ekran kartı
İ5 işletim sistemi
Oyunda dx9 kullanıyorum. 1.35 de oynuyorum. Daha önce de yüksek poly de ki araçları da kullandım rahat rahat ama bunda hiç galeriye dahi neredeyse giremedim. Biliyorum sistem kötü yapacak bir şeyde yok. Tekrardan ellerinize sağlık arkadaşlar bir umuttu bekleyip oynamak (: sağlık olsun .
Tekrar hem bayramımız hem de f-max’imiz kutlu olsun. sıkıntılar giderilir, yeter ki doğru feedback verelim. emeği geçen herkesin eline sağlık.
aracın hiç bir kusuru yok fakat direksiyondaki ford logosunun bir elden geçmesi lazım çok kilo almış çocukcağız
zip dosyalarını olduğu gibi at
Alcoa Jantları nereden bulabiliriz?
Biraz evvel modu kurdum. Oyundaki çoğu tırdan kat kat daha güzel. Diğer modcular gibi Ford logosunu web sitelerindeki gibi canlı renkli koymayıp kabinin rengine uydurmaları özellikle acayip hoşuma gitti.
Modun tek kötü noktası performans kaybı o da (Göz kararı sallıyorum) %10-15 kadar bir şey.