Nasıl kurulur? FordTrucksFMAX.zip içinden çıkan Fmax.zip ve Fmax_Map.zip dosyalarını Belgelerim/EuroTruckSimulator2/mod klasörüne atınız. Ardından ETS 2’yi açın ve Mod Yöneticisi ekranında aktifleştirin. Ford Trucks Dealer sadece ana haritada çalışır.
@HasanOfke Abi herkes aldı F-Maxi turluyor Avrupayı şimdi kim ne yapsın canlı yayını
3 tane zip dosyası var. biri skin, biri mod, biride galeri için. mod ve galeri olan zip dosyalarını direk mod klasörüne atacaksın. 1.35 ve 1.36 olcak oyunun
Mod güzel ellerinize sağlık ama fps sıkıntı. Normalinden 10-15 fps daha aşağıda alıyorum bu araçla
yanlış kişiyi etiketledin sanırım
RX570 4Gb ekran kartım var. 1.36 da ara sıra ince ince drop giriyor. Harici bir hata görmedim.
Çok teşekkürler hakkınızı helal edin
1 km 2 km sonra oyundan atıyor çözemedim Sürüm 1.36 ve normalde aldığım fps nin en az 15 16 fps aşağısında alıyorum
Optimize edilecek en asgari düzeyde ayarlamalar yapıldı fps kaybı yaşıyorsanız şu an için buna bir çare üretemeyiz elimizde olan bir şey değil bunu belirtmekte fayda var.
Kontrolleri yine yapacağız, yine güncellemelerle desteklemeye devam edeceğiz.
DX11 1.35 Nextgen 1.8 Reshade ve promods ile 60 FPS’in altında geziniyorum. Araç çok ayrıntılı bu kadar olacağını düşünmemiştim. Nvidia DSR ve multisampling vs açık. Aynalar haricinde kontak açarken gelen ford logosu farlar açıkken renkleri bozuk duruyor. bunların haricinde hiç bir sorun yok. @bertan06 @Emre54 @HasanOfke hepinizin eline koluna yüreğine sağlık muhteşem bir çalışma olmuş.
nasıl bozuk duruyor renkler?
Bozuk durmuyor. Işıklar açıkken ekran ışığıda yandığı için öyle gözüküyor…
Mod mükemmel olmuş gerçekten ellerinize sağlık ama büyük oranda fps sıkıntısı var normal de en yüksek grafik ayarların da Scaina’nın kokpitin de 40, 50 fps alıyorum 9, 10 fps ye düştü şu an 1.35 DX11 de oynuyorum.
Bendede 1.36’dayım aynı ayarlar ile diğer tırlarda 60fps sabit ancak fmaxde 40. Edit: Ama yapacak birşey yok
Kusura bakma. Gerçek F-MAX’in koltuğuna hiç oturmadım ve youtube’dan videolarını izlemedim.
Yoo hayır senlik bir durum yok burda Bizde oturmadık zaten. Oyunun mekaniğiyle anca bu kadarını yaptık