Ford F-MAX Mod Projesi

Gerçekten uzun soluklu, bol emek harcanan bir moddu. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Emeği geçen herkese teşekkürler. Artık bize de bol bol sürmek kalıyor. :slight_smile:

6 Beğeni

Modun içerisinde .scs uzantılı hiçbir dosya inmedi nasıl kuracağımız hakkında bilgilendirme yapabilecek biri varsa çok sevinirim. Sizler gibi uzun süredir beklediğim bu kaliteli modu denemek için sabırsızlanıyorum gerçekten.

keşke bi nasıl kurcagımızı da anlatsaydınız modları aktıf edınce atıyor her turlu oyundan

dalınn:):):slight_smile:

Galeri modunu kurmadan girin, o şekilde atmaz büyük ihtimal.

Aracı alırken de online alımdan Mod Araçlarını seçin.

Ellerinize sağlık arkadaşlar, bende bayağı bir fps düşüklüğüne sebebiyet veriyor mause bile oynamıyor doğru duzgün :S anlayamadım neden böyle olduğunu dx9 1.35 kullanıyorum halen daha

1 Beğeni

Bende galeri modu ile birlikte açmayı denedim ama sürekli oyun çöküyor şimdi galeriyi kurmadan deneyeceğim

1.35 ve DX9 diyorsanız gerçekten şu an onun için yapılabilecek bir şey yok.

Baltrak boyasına nereden ulaşabilirim?

Emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık :slight_smile: 10Numara 10 Yıldız :dizzy:

7 Beğeni

1.36’da sıkıntı yaşayan var mı?
ve
1.35’te hangi sistemle nasıl sıkıntı yaşıyorsunuz?

1 Beğeni

Imgur
koca bebeğimle ilk fotimiz

1.36’dayım problem yok fakat bir sorum olacak Hasan; Baltrak boyasına nereden ulaşabilirim?

1 Beğeni

Baltrak paylaşılacak.

Tamamdır, teşekkür ederim.

galeri modunu kurmadan girdim bu seferde dış kabin büyütmesini değiştirmek için tıkladıgında oyundan atıyor

Arkadaşlar dosya içindeki 3 zip dosyasını atıcaz dimi?

çok fazla dosya var .sii uzantılı olanlar belgelerim içine diğerleri mod klasörünün içine sanırım.

Son kontrolleri yapılıyor alıcaz birazdan oğlanı :slight_smile:

bi yardım etseniz nasıl nereye atıcaz dosyaları oyundan atıyor