500…!
Keşke Düşük sistemli pcler de sıkıntı olmasaydı
Merhaba modu kurdum ancak oyundan atıyor
videosunuda çektim oyunun dx versiyonunu nerden bakacaz hangisini kullanıyor diye
Oyun Sürümü = 1.35.3.20s (64Bit)
Sistem Özellikleri:
AMD Ryzen 5 3600
AORUS B450 ELITE
Crucıal Ballistix Sport 2X8 16GB DDR4 3000MHz
MSI RX580 8GB OC ARMOR
CORSAIR MP150 240GB M.2 SSD
Oyun Orjinal - Korsan Değil
Avrupa firmaları boyama paketini nereden indirebilirim?
Templateyi atma belgerime
Sadece iki dosya olcak fmax.zip ve fmax_map.zip
@bertan06 @Emre54 @HasanOfke Elinize Kolunuza Sağlık
1.35’te test ettim
i7 7700 işlemci 1050ti 16 gb ram laptop ultra ayarda ara sıra 8-10 fps düşüş yaşandı. Bir de aktarmalı vites kullanıyorum 6’dan 7’ye atayım derken 1’e geçti o anda ses takıldı. Sanırım o evr moduyla alakalı bir durum.
bazı modlarda fps düşmesi gayet normaldir fakat ben yks + fmax 60 fps sabit oynuyorum. modda sıkıntı yok sisteminiz ihtiyaçlarını karşılayamadığı için sıkınıtı yaşıyorsunuz. (oyun orjinal sürüm dx11 1.35)
edit : i5 4460 gtx 970
(yazarı tarafından geri alınan gönderi, bildirilmediği takdirde 24 saat içinde otomatik olarak silinecek.)
Ulan o kadar bekledim bekledim 25 fps i geçmiyor donuyor drop giriyor ama çok da oynamak istiyorum şansıma tüküreyim
Bazen oyundan atıyor
abi F max hiç umduğum gibi değil araç performas düşük ve fps acayip düşüyor
scs araçlarında hiç sorun yok
Mod olarak grafik de 1.8 Next Gen var ve ayarlar antialiasing kapalı ölçekleme 400 her şey full ayarda 1.36 beta DX11,45fps-40 arası oyundaki ortam gece,yağmurlu ve kabin ışığı açık en başta oyundan vs attı 20-30 fps verdi daha sonradan düzeldi nedenini anlamadım ama bir şeyler oldu
Öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım… Fmax modunda emeği olan herkesin eline sağlık. Ama ben mi hata yaptım ne oldu bilmiyorum , dosyalar inince rardan çıkartıp mod klasörüne attım oyunda aktif ettim
Araç gözüküyor ama siyah içi ve dışı , nerde hata yapmış olabilirim ? Yardımcı olabilir misiniz? Oyun Steam orjinal yani
Obrigado e Parabéns a toda a equipe
mod klasörüne 2 dosyayıat öyle dene
Öyle yaptım template disinda diğer iki dosyayida attım