Bu arkadaşların diğer yaptığı modları nereden bulabiliriz ?
Dostum bu kadar uzun uzun yazmana gerek yok, kısaca deyiver şu Fordun eski kasaları gelecek mi diye ![]()
Konunun dağılmaması için buraya görsel bırakmayayım ama kendi Flickr hesabımda önceki projelerin resimleri var. Bunların bazısı duruyor bazısı formatla gitti.
Abidik gubidik insanlar yüzünden insanın mod yapası gelmiyor ![]()
O yüzden ben şahsen uzun bir süre bir şey yapmak istemiyorum.
Zaten BMC projemde de öyle olmuştu bayağı bir zaman geçtikten sonra Emreyle Daf Ati işine girişmiştik.
İnsanlar akıllanmadığı sürece adam akıllı mod yapmak istemiyoruz, pek yakışmıyor çünkü. Bazen boşa kürek çektiğimizi düşünüyorum ![]()
Fatih deyip susarım
Hasan bey konuyu saptırmayalım lütfen KAPPA
merak eden varsa diye EVR destekleyeceğini açıkladı zaten ben o sesle oynamıştım şimdi ise volvo sesi ile sürüyorum belki 2. videoyu bu şekilde çekeriz
ama bizim kendi seslerimiz olacak
ücretsiz çıkarıyoruz ses için insanlar para vermek zorunda kalamaz
oynayanların ilgisine göre zaten ses bir şekilde düzelir gelişir iyileşir top sizde ![]()
Size çok güzel bir haberimiz var. ![]()
![]()
![]()
![]()
Bildiğiniz gibi değil. ![]()
Dediğim gibi her şey bu modun hizmetinde ![]()
Hadi şimdi uyu uyuyabilirsen ![]()
O zaman sabaha bi video gelir!
bari sürpriz yapaydınız usta zaman geçmez ki şimdi
Hasan Hocam Bir iki soru sorsam mod hakkında uzun zamandır bende bekliyorum bu modu piyasada onca mod var ama kaliteli bir yapım olarak gördüğüm sadece bir kaç tane mod var bu mod da onlardan biri bence ilk sorum şu aşağıda atmış olduğum resimde buna benzer bi mod ile karşılaştırdım.Sağdaki görsel benim kendi oyunumdan alındı herhangi bir grafik modu felan yok ama sizin çekici gözüme kısa geldi bunun sebibi resimdenmi yoksa modellenen tırın yataklı olmasından falanmı kaynaklanıyor.
Sağdakinin yerine gerçek F-MAX fotoğrafı koyarak nasıl olduğunu görebilirsin aslında ![]()
Haklısın ama diğer tırlarla karşılaştırıncada sağdaki gibi uzun olmalı diye düşündüm resmilerde dediğin gibi baya bi kısa görünüyo bide fatih yerine bencede 
Bence bu şasi uzunluğuna bu kadar takılmayın…sonuçta bir mod ve adamlar bunu gerçekteki ile cetvelle ölçerek çizecek halleri yok ha bi 2–3cm kısa olmuş uzun olmuş farketmezki önemli olan kalitesi bence ![]()
Yanlış ölçülere sahip modele bakarsan aldanırsın. Görüntünün açılarına göre modelin boyutu farklı görünebilir. Daha önce de biri sordu hatta hala devam ediyor. Önce gerçek araca bakın uydurma moduna değil.
Tamamdır .
Bu arada resimde harika duruyo çıksada oynasak ![]()
@BetaDragon İlk etapta banada senin söylediğin gibi gelmişti. Sinerjiyi bozmamak için yazmak istemedim.Açılar çok yanıltabilir.Gerçekte de bu böyledir.Fotoğraf ve video gerçeğe göre çok yanıltıcı olabiliyor.Ama gerçekte bir F-Max gördüyseniz araç gerçekten de yüksektir.Bu iki moda yükseklik olarak bakacak olursak farkın tavan ve kapı kısmından kaynaklandığını görebiliriz.Aracın dışarıdan görülen tavan ve üst kısmı gerçekten yüksek.Bu kıyaslama görseline göre sağdaki araçta bu daha iyi yansıtılmış gözüküyor yalnız Hasan’ın aşağıda paylaştığı yol üzerinden çekilmiş F-Max görselinde ise herhangi bir anormallik yok.Hatta yine bir detay daha var plakalık.Plakalık gerçekte sağdaki araçta olduğu gibi takılı.Bu bile göze farklı gelebilir.Sözün özü soldakine kimsenin emek ve uğraş olarak diyecek bir şeyi yok.Geliştirme ve yapım aşamasında her anı bizimle paylaşıldı ve bir çok detay eklenerek örnek bir mod çalışması olarak yakında sunulacak ancak sağdaki aracı ve yapımcılarını da bir kenara atmamak lazım.Bu insanlarda ellerinden geldiğince sadece F-Max değil bir çok modda iyi bir seviyede ve tecrübede olduklarını gösterdiler ve gösteriyorlar.Bir söz vardır yiğidi öldür hakkını yeme diye.Tam da yerine uygun olacak sanırım. ![]()
Arkadaşlar en azından modu yapan insanlara saygı açısından şu eleştirilerinizi biraz saklayın. Biraz yutun yani bir çıksın şöyle doya doya oynayalım biraz zaman geçirelim ondan sonra kim hangi role soyunmak istiyorsa soyunsun, eleştirimi yaparsınız yoksa yeteneğiniz vardır kendinize göre modlarmısınız “eksik” gördüğünüz şeyleri bilmem ama ayıp oluyor, heves kırıyor söyleyeyim.
Ayrıca arabanın gerçek halini defalarca çok yakından gördüm inceledim hatta, şasesi, kabini, şoför mahalli, farları, düğmeleri vs. ben bu modun videosunu fotoğraflarını izlerken gerçeğine aykırı, abes görünen birşey göremiyorum ki defalarca yazıldı gerçek ölçülere sadık kalınarak yapılmıştır diye.
Umarım mod çıkana kadar incelenemeden peşin yorum olmaz birdaha.
Bugün seslerin durumunu açıklayacağız. Şu an hazırlık yapıyorum. Yani resim falan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yahu ses için resim mi atılır ![]()
Zihin gücüyle sesleri tahmin edeceğiz yapacak bir şey yok ![]()