Valla yapımla ilgili söylediğin şeylere tamamen katılıyorum harita yapımıda aynı mesela insanlar benden gerçektekini birebir istiyor ama bunu haritaya yansıtmak imkansız çünkü ona göre doku bitki örtüsü vs yok elinde ve scs çalışanları gibi bir stüdyoda çalışmıyorum bende evet andırtabiliriz bu oyunda birçok yeri ama asla birebir olamaz…bu oyunda harita baabında birebir olabilecek tek şey gerçek kilometre ölçeğinde yol gitmektir…be şehirler birebir olur nede dokular…
Emeği geçen herkesin eline sağlık.
yine bu konu üzerinden modla ilgili paylaşımlar olacak yeni sürümler vs. kapanacak bir şey yok çıktıktan sonra daha da farklı şeyler bizi bekliyor ![]()
Retarderde otomatik egzoz freni çok iyi olmuş, ki buna da intarder deniyor.Bence şanzıman seçeneğinde retarder yazısını intarder diye düzeltebilirler.Daha gerçekçi durur bence
Merhaba, intarder dediğiniz bununla alakalı değil. Retarder’in şanzıman içinde, vites çıkış milini frenleyen tipine intarder deniyor ve ETS2’deki yavaşlatıcı aslında budur. Sizin dediğiniz retarder’a veya intarder’e entegre egzoz freni oluyor.
Merhaba, projeyi en başından beri buradan ve SCS’nin forumundan takip ediyordum, cevap yazmak şimdi nasip oldu. Sıfırdan bir moda göre mükemmel bir işçilik… Ben de geçmişte 18 WoS serisi eski oyunları için amatör modlar hazırlardım ama bu şimdi olsa bu kadar ileri gidemem. Elinize yüreğinize sağlık, @Emre54, @bertan06, @HasanOfke İnşallah Ford Otosan bu çabanızın karşılığını görecektir. Çalışmanızın bitişini, Steam Atölyeye gelişini sabırla bekliyorum. Kolay gelsin.
Günümü aydınlatan cevap ![]()
Sinyal sesi ve motor sesi orjinal olucakmı peki videodaki sinyal sesi çok kötü scs yapamıyor
videoyu izledin mi? soruların cevabı videoda var.
Demek ki yanlış biliyormuşum teşşekürler
lütfen videoyu tekrar izle
Her şey için teşekkür ederiz @bertan06 @Emre54 @HasanOfke Gerçekten Çok Güzel Olmuş. Ellerinize saglik
@HasanOfke F-max videosunda kullanılan jant/tekerlek modunun linki var mı ? Araştırdım bulamadım lâkin.
Herkese teşekkürler.
Oyunda retarderın çalışma şekli tam oalrak böyle:
- kademe retarder gücü: 30%
- kademe retarder gücü: 60%
- kademe retarder gücü: 100%
- kademe retarder gücü: 100% + motor freni: 100%
- kademe retarder gücü: 100% + motor freni: 100% + vites düşürme.
Öncelikle modun paylaşılma aşamasının son hafta veya günlerine girildiği bu dönemde mod için emeği geçen herkese kendi adıma teşekkür etmek isterim.Baştan aşağıya emek ve detayları barındıran ve yapanların da işin hakkını verdiği bir mod çalışması olduğu aşikar.Benim nacizane bir sorum olacak.Şuan için Ford resmi olarak oyuna gelmemiş olsa da,siz 8.marka olan Ford’u oyuna ekleyecek ve aynı zamanda galerisini isteğe bağlı bir mod olarak sunacaksınız.Peki ileride Ford’un önceki modellerini,1846T veya 4.nesil Cargo 1838T gibi modelleri daha sonradan oyuna ekleyip Ford’u tam manasıyla dışarıdan bir yapımcı olarak 8.marka olması adına oyuna adapte etme gibi bir düşünceniz var mıdır? Çünkü SCS’nin Ford’u oyuna getireceğinin ipuçları olsa bile kesin bir garantisi yok.Birde bildiğim kadarıyla @bertan06 'nın 1838T çalışması olmuştu daha önceki yıllarda.Tabi sormuş olduğum bu soruyu cevaplamak zorunda da değilsiniz.Belki bu şekilde ileride bir sürpriz olarak sunacak olup,bana vereceğiniz cevap belki bu sürprizi kaçırabilir.Bunu ben tabi şuan için bilemiyorum.Ama tekrar bir özet geçecek olursak Ford’u oyunda 8.marka olarak önceki araçlarını da ekleyerek dışarıdan destekleme şansınız nedir? @bertan06 @Emre54 @HasanOfke
Aşağıya da Güney Amerika’da kullanılan model olan alçak kabin bir Ford Cargo mod görseli paylaşayım.
evet, ben de katılıyorum, F-Max’in yanı sıra H298 (Euro 3), H476 (Euro 5) ve H566 (Euro 6) Cargo’ları da kullanmak isteriz.
Lan adamlar fren basıncı düşünce öten ikaz sesini bile yapmışlar helal olsun ellerinize kollarınıza sağlık ağzım açık izliyorum videoyu ![]()
İkaz sesi Oyunun orjinalin de var zaten
Sesler aracın gerçek sesleri değil, videoyu dikkatli bir şekilde izlersen bunu anlarsın dostum ![]()
Güzel mesajların için teşekkürler. Şuanlık böyle bir planımız yok. Fmax bizim için psikolojik açıdan yorucu oldu. Biz böyle söyleyince bunlarda kendilerini birşey sanıyorlar diye düşünenler vardır, olacaktır… Bu yola başladığımızda bir mod yapmaktan ziyade bir şirkette proje yönetiyormuş gibi davrandık. Planlar yol haritaları, aşamalarda gelişen sıkıntılar, çözüm arayışları derken yorulduk ve bu çabanın sonucunda çok güzel bir topluluk oluşturduk. Yerli yabancı insanları bir araya topladık, bu piyasada Türklerin ne şekilde araç yapabileceklerini gösterdik, resmi forum sitesinde insanları mest ettik. Bu açıdan biz amacımıza ulaştık.
Bu iyi şeylerin yanında eleştirmek olsun diye eleştiride bulunan saçma sapan şeylere takılan insanlarla uğraşmak zorunda kaldık. Bu durum bize ya biz kimin için ne yapıyoruz dedirtecek noktalara kadar geldi. Asıl yorucu olan kısımda buydu zaten. Söz meclisten dışarı insanlarla uğraşmak bir çizimden moddan daha zor… Sonuç olarak zaman ne gösterir bilemem ama başka bir aracı ekleme gibi bir planımız yok. Bunu netleştirecek olan durum da zaten araç paylaşıldığı zaman belli olacak. Bir takım kural demeyelimde ricamız olacak oyunculardan. Bunlara sadık kalınırsa yeni araç fikri düşünülebilir.