Ford F-MAX Mod Projesi

an itibariyle render başladı video süresi 33 dakika 20 saniye
neyin ne olduğunu göreceksiniz ama unutmayın videoda izlemek ile oynamak aynı şey değil bugüne kadar resimlerde ne gördüyseniz o var
videoda aslında şunu göreceksiniz; mod çıktı yüklediniz oyuna girdiniz aracı satın alma ekranından servis ekranına boyamalarına iç dış modeline aksesuarlarına dashboard ekranına kokpitteki animasyonlarına
yolda gidişine kokpitte full sürüşüne kadar her şeyi görüyorsunuz

UYARI! Bu video için SCS’in stok sesleri kullanıldı. Aracın kendi sesleri hazırlanıyor. Videoyu geciktirmemek için bu şekilde çektik. Gerçek F-MAX aracından kaydedilen seslerin oyuna aktarımı tamamlandığında tekrar bir oynanış videosu çekilecek.

Özetle videoda birkaç yıl sonra lisanslı F-MAX gelse nasıl olurdu adlı simülasyon çalışmasını izleyeceksiniz. :joy::joy::joy::joy::joy:
@Emre54 @bertan06 bu adamlar yapmasaydı olmazdı. Türkiye’de bugüne kadar yapılan en ayrıntılı modern çekici modu projesi oldu. İlk ve tek… :slight_smile: Yabancılar da deli gibi bekliyor.

Hayırlısı olsun daha iş bitmedi.

28 Beğeni

Aylar sonra o gün geldi şu an pc basında bekliyorum başarı budur.

5 Beğeni

#ETS2FMAX mod projesinde ilk oynanış videosu ile karşınızdayız! Emre Aydın ve Bertan Baday tarafından geliştirilen Ford Trucks F-MAX modu Euro Truck Simulator 2 için SimülasyonTÜRK’te çok yakında ücretsiz olarak yayımlanacak. UYARI! Gerçek sesleri ile video çekilmemiştir. Tamamlandığında tekrar gösterilecek. 1.36 güncellemesi açık beta sürümünde kaydedilmiştir. Gördüğünüz her şey geliştirilme aşamasındadır.
F-MAX► https://fmax.simulasyonturk.com/
ANA KONU► Ford F-MAX Mod Projesi
SCS Software’s forum► [REL] Ford Trucks F-MAX v2.0 - SCS Software

45 Beğeni

allahıma şükür, sizi seviyoruz adamlar… canla başla bekliyoruz kocaoğlanı :slight_smile: @HasanOfke @bertan06 @Emre54

3 Beğeni

şimdi o alelacele, çakma F-MAX i çıkaranlar düşünsün :smiley: :sunglasses:

4 Beğeni

Emeğinize sağlık arkadaşlar hakkınızı helal edin süpersiniz :smiley: @HasanOfke @bertan06 @Emre54

Herkes videoyu izliyor şu an. :smiley:

2 Beğeni

Gerçekten cani gönülden emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum araç herşeyi ile on numara olmuş hatasız sorunsuz bir araç tekrardan emeği geçen herkesi tebrik ediyorum :+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1:

2 Beğeni

aracı ilk defa gördüm, o neymiş ya öyle :smiley: gafsdkasdgklşlşd

4 Beğeni

Ben izlemiyorum int az var isteyim

1 Beğeni

Mutlu son göründü arkadaşlar :slight_smile:

2 Beğeni

Kusursuz olmuş. Yapımcılar bunun üstüne bir de tuning mod cıkarırlarsa tadından yenmez :slight_smile:

1 Beğeni

@bertan06 ve @Emre54 ellerinize, emeğinize sağlık cidden çok kaliteli bir mod yaptınız.

@HasanOfke sanada böyle güzel bir tanıtım videosu çektiğin için teşekkürler.

2 Beğeni

şeytan diyor, bir tane asker selamlı futbolcuların skinini yap bu f-max’e :slight_smile:
avrupalılar ondan sonra boykot :))))

Yüreğinize sağlık güzel çocuklar.
Ciddi şekilde çok büyük alkışı hak ettiniz bu mod için.
Tebrikler

1 Beğeni

Harikasınız… İlk duyurulduğu andan bu vakte kadar yakından, ilgiyle ve bir o kadar heyecanla takip ettiğim projeydi. Ve başarıyla sona geldiniz. Başından sonuna yaptıklarınızı, yapacaklarınızı bizlerle paylaşmanız ayrı bir güzellikti. Amaçlarınızdan biride bunun örnek olmasıydı, onu da başardığınızı düşünüyorum. Büyük çok büyük emek var. Projede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Herşey bu kadar kaliteli yapılabilirdi :slight_smile:

1 Beğeni

Aylardır bu mod la uğraşan @bertan06 ve @Emre54 kardeşlerimizin ellerine emeklerinize sağlık. Çok güzel bir mod olmuş. Single da artık keyifle oynayacağımız bir Türk marka tırımız var.

1 Beğeni

@bertan06 @Emre54 Emeğiniz için teşekkürler harika gözüküyor başarılarınızın devamını dilerim, @HasanOfke sunum, organizasyon için ayrıca sana da teşekkür ederiz.

3 Beğeni

Tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Emekleriniz için Allah razı olsun. Bizler de elimizden geldiğince takip etmeye duyurmaya çalıştık. Otopark.com forumunda ets başlığında modun önemli gelişmelerini de elimden geldiğince paylaşmaya çalıştım. Kadir kıymet bilmeden youtube veya başka platformlarda acımasız eleştiri getirenlere de hiç takılmayın lütfen. Yaptığınız iş ve emek ortada. Tekrar Allah razı olsun.

4 Beğeni

Teşekkürler!

36 Beğeni

Teşekkür ediyoruz fakat içimde de hafif burukluk var.Her gün bu konuya gelip gelişmeye bakıyordum artik bitti sanırım.Darisi yeni projelere inşallah bertan emre ve hasan.

5 Beğeni