Ford F-MAX Mod Projesi

Eyw Abi…

1 Beğeni

Hava sisli degil karanlik ama sisleri acik yol aliyor
Yapimcilar acar acmaz bir sey diyemem oyunda opsada olur olmasada olur

aslında park lambaları yerine park ve sisliler aynı anda yanabilir. bu hem scsnin araçlarında olabilir, hemde F-MAX te olabilir, çünkü havada sis olmasa bile arabaya ayrı bir hava kattığı kesin…

Ellerinize, emeğinize sağlık… @bertan06 @Emre54 @HasanOfke

3 Beğeni

biz trafikte hava şartları normal ise sis yakan sürücülere geçiriyoruz. ayrıca oyunda sis özelliği yok ne işe yarasın ki ?

2 Beğeni

Oyunda sis yoksa yeni man euro 6 nin sisleri neden yanıyor.Oyun yetkilileri yapmak istedikten sonra yaparlardı zaten

konuyu saptırmasak arkadaşlar.

man e6’daki sis farı değil park lambaları.

Yakın artık şu sis farlarını @bertan06 @Emre54 @HasanOfke devlet meselesi haline geldi :joy::joy::joy:

Arkadaş bi soru sordum sadece millet meselesi haline geldi. Ya sadece bir soru sis farı olsa da olur olmasa da.

Aga onun sürekli yanması iyi olmaz ayrı bir tuş ile isteğe bağlı yakıp söndürülebilir olması lazım onu SCS yapması gerek.

Biz yapımcılar olarak zaten bu durumdan şikayetçiyiz. Konu senlik değil yanlış anlama ama birşeyi uzatmaya bayılıyoruz. Gerekli açıklamayı yaptım ve önerini not olarak ekledim ama gel gelelim herkes fikir beyan etmek zorunda hissediyor kendini. Tekrardan belirtmemde fayda var çünkü artık şu far olayının kapanması lazım. Şuan için böyle bir opsiyon eklemeyeceğiz. İlerleyen sürümlerinde söz vermeyeyim ama ekleyebiliriz.

16 Beğeni

@Emre54 cevabın için öncelikle teşekkürler. Konu benim yüzümden(sis farı) uzadıysa affola. Ben sadece merak ettiğim için ve görünüşte güzel durduğu için olup olmayacağını sormak istemiştim. Oyunda sis olamadığını bende biliyorum. Ama bazı araç modlarında böyle bi özellik opsiyon olarak koyuluyor. Dediğim gibi meraktan sordum. Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok. @Emre54 @bertan06 tekrardan ellerine sağlık kolay gelsin.

2 Beğeni

Biz her şeyi oyunun el verdiği sınırlar içerisinde en güzel şekliyle yaptık sizler için.

Bu hafta içerisinde Hasandan gelecek videonun tadını çıkartın.
Gerisi kolay şeyler onları konuşmaya bile gerek yok. :slight_smile:

13 Beğeni

Hasan abi bu akşam geleceğini söylemişti oynanış videosunun acaba yüklüyormu şuanda?

Sabırsızlanıyorum bari videoda görsek şu F-MAX i :smiley:

1 Beğeni

video hala montajda ama sonuna geldim geç de olsa yayınlanır yapacak bir şey yok yeniden çektik yeniden montajlıyoruz :smiley: 1.36 uğruna…

9 Beğeni

bir takım çekimler için
elbette hasan sarısı ile çekecektik ilk videoyu :smiley:

30 Beğeni

Efsane olmuş keşke MP da da sürebilseydik…

bide o ortadaki ayna niye o kadar küçük olmuş?incecik kalmış orda

Abi saat kaçta yüklendiği önemli değil yeter ki bugün izleyelim.

Geliyor gönlümün efendisi

3 Beğeni

n.z.u nun F-MAX videosunu görünce anlık bir kalp krizi geçirdim :smiley: @HasanOfke vicdanın el vermemeli bu kadar insancağızı meraklandırıp, heyecanladırmaya. bir an önce yayımla videoyu ki hem biz hem siz rahatlayalım :smiley: merakla bekliyoruz…

4 Beğeni

önerilen videoların gerçekten elden geçirilmesi gerek

4 Beğeni