@Eagle_Vision.TR
Sadece oyunda değil kişisel gelişimdede çok faydası olacak bu modun
ahahha gülün gülün ![]()
Ford Trucks F-MAX modunun sesleri için Engine Voice Records ile iş birliği!
Engine Voice Records tarafından Ford Cargo 1842T’de kaydedilen motor sesleri Emre Aydın ve Bertan Baday tarafından geliştirilen Ford Trucks F-MAX modunun içerisinde yer alacak. Şu andan itibaren Ford F-MAX olarak EVR’nin sitesinde satılan sesler bu F-MAX moduna entegre edildi. Vasily, gerçek F-MAX çekicisinde kaydettiği sesleri yakında satışa sunacak ve 1842T modelinde kaydedilen sesleri alan kullanıcılar da bu güncellemeden faydalanacak. Bu çekicinin iyi bir sese ihtiyacı olduğunu söyleyerek bir teklifte bulundu ve biz de geri çevirmedik. Ford Trucks F-MAX mod projesi için güzel bir iş birliği başlamış oldu. Daha önce herhangi bir çekici için böyle bir istisna yapmadığını belirtti.
Gerçek F-MAX Ecotorq E6 motorunda kaydedeceği sesleri satışa sunduğunda isteyen satın alabilecek. Biz de öyle kullanırız ancak bizim modumuz mevcut olan 1842T sesleri ile çok daha iyi bir şekilde yayımlanmış olacak. Diğer sesleri elbette kimse satın almak zorunda değil. Bizim modumuz sesleri ile birlikte tamamen ücretsiz yayımlanacak.
Bizim kaydettiğimiz sesler ne olacak?
@OnurKull tarafından kaydedilen sesler(gerçek F-MAX üzerinden) başka bir ses modu yapımcısı tarafından hazırlanıyor. Eğer tamamlanırsa bu da alternatif olarak eklenecek. Bununla ilgili şu an bir bilgi veremiyoruz. Üzerinde çalışılıyor.
EngineVoiceRecords https://enginevoicerecords.com/
Ford Trucks F-MAX https://fmax.simulasyonturk.com/
Akşama kadar bir video yayımlamaya çalışacağız. Bundan sonra da canlı yayın planlanıyor. Özetle sesler artık bu F-MAX moduna aittir.
Ses konusunda da profesyonel bir çözüm yaratılmış oldu. Çok yakında çıkacak…
Şahsen zaten F-MAX testleri boyunca günlerce bu sesle oynamıştım. Şimdi daha da güzel oldu.
https://fmax.fordtrucks.com.tr/en/home sitesinde bulunan ölçülere göre birebir ölçülendirilip oyuna aktarıldı
Şimdiden meyveleri toplamaya başladınız helal olsun ![]()
Ölçülerde bi sıkıntı yok hatta yanlış bir tespit mi bilmiyorum ama bir duruma dikkat ettim gerçekte çekici kafası ya dorseden bir tık alçak olur yada eşit olur dorsenin tavan hizasını geçmez ama scs nin bazı yüksek kabin tırlarının kafası krone dorsesinden yüksek.F-max in kafası ise dorseden bi tık daha düşük yani olması gerektiği gibi olmuş oradan bile gerçek ölçü olduğuna dair pay biçebiliriz.
Kimsenin boş yorum yaptığı yok, insanlar bazı şeyleri merak ediyor. Sorulan her soruya ana avrat küfür muamelesi yapmanız gerçekten sıktı yani. Git başka mod oyna diyor şaka gibi. Bu mod sürecinde en sevmediğim nokta bu oldu. Biri bir soru soruyor, yapımcılar gerekli cevabı veriyor konunun kapanması gerekirken 10 tane çok bilmiş arkadaş aynı şeyleri farklı farklı şekilde dile getiriyor gerçekten buna gerek var mı? Yapımcılar bile bu kadar sert tepki göstermezken buradaki modu gereğinden fazla sahiplenen olgunlaşamamış elemanlar ortamın samimiyetini bozdular bu süreçte.
Öncelikle dediklerin doğruluk payı var fakat ifaden yanlış. Burda kimse kimseye küfür etmez, edemez. Kimsenin öyle muamele yaptığıda yok. Asıl sıkıcı olan nokta insanların hiçbir yazıyı paylaşımı okumadan bodozlama alakasız sorular sorması. Herkes yorum yapabilir, herkes eleştirebilir ama bir konuyu 100000 kere açıklamak saçmalık. Biz de elebette bu duruma sinirleniyoruz fakat herkese aynı şekilde cevap verme zorunluluğumuz var. Bu projeyi başından beri takipe den insanlar bu duruma katlanamıyor artık. Sorunun kaynağı burada.
Hocam sizde peygamber sabrı var cidden. açıklama yapıldığı halde yine… neyse
kanalda video’nun altına da yorum olarak yazdım. şu sesin yapımcısını tahmin ettim ama dashboard için cidden sabırsızlanıyorum kim acaba? oscar reis mi çıkacak işin arkasından? ![]()
#ETS2FMAX mod projesine Engine Voice Records seslerini dahil ediyoruz! EVR tarafından Ford Cargo 1842T’de kaydedilen ve uyarlanılan F-MAX sesleri artık bizim modumuzun bir parçası olacak.
Öncelikli olarak insanların fikrini belirtmesini saçmalık olarak görüyorsan,şu an en büyük saçmalığı sen yapıyorsun.Burada kimsenin fikrini belirtmesine bir engel durum yok.Ayrıca ciddi bir şekilde okuduğunu anlamama problemin varsa ona benim burada yapabileceğim bir şey yok. @BetaDragon adlı arkadaşımız fikrini paylaşmış,bana da bazı açıdan çekilmiş fotoğraflarda böyle görülmekte,ama @HasanOfke 'nin fotoğrafında ise herşeyin gayet normal olduğunu yazdım.Ayrıca fotoğrafların yanıltıcı olabileceğini belirttim.Ayrıca yazdığımda bir anormallik olmayacakki @HasanOfke ve @Emre54 te beğeniyle desteklemiş.Ben bu yazdığını tüm mantıklı soru sorup,yorum yapan arkadaşlar adına üstüme alınarak yazıyorum.Bir yoruma ve fikre eğerki benim yazdığımla ile ilgili olarak kalkıp bunları yazıyorsan ciddi bir şekilde problemli olduğunu düşünürüm.Ayrıca yargı dağıtmakta sana kalmadı.Yapılanları yorumlarla destekleyebilirsin ama bende bazı şeyleri net görüyorumki birşeyleri desteklerken insanın karakterinden ödün verip,yalakalık yapmasına gerek yok.Yinede ben yazayımda umarım anlarsın.Yapılan ve yakında paylaşılacak bu F-Max modu fazlasıyla detaylı,tüm incelikleri düşünülmüş ve kaliteli olarak bir çok özelliğiyle yakında paylaşılacak.Yine tekrarlıyorum ki emeği geçenin emeğine sağlık.Başından beri destek veren ve bazende fikirlerimi paylaşarak destek olabildiysemde bende bundan mutluluk duyarım.Son kez de şunu yazayım ve tekrarlayarak altını çizeyim,bir kaç ay önce üye olupta yönetici moduna bürünüp yargı dağıtmak sana kalmadı.
o sağ tarafta, senin çektiğin araç, asıl geliştirilen F-MAX modu duyrulduktan sonra alelacele yapıldı ve bütün youtuberlarda bunun videosunu ‘dünyada ilk’ diyerek çekti. Yani o modu yapanlar prim kastı diyebiliriz. Karşılaştırdığın resimlerde ise sağ taraftakinin aslına göre dar olduğunu anlayamamn üzücü geldi bana ![]()
unutmayalım ki asıl F-MAX modu bizimkilerin geliştirdiği ve dünyada TEK olacak olandır…
TŞK ![]()
SCS Software eklese ancak bu kadar iyi olabilirdi. Demek ki olanaklar verilse bu proje ekibi çok can yakar.![]()
Midilli ile bir sefer
Yakında çıkış tarihini veriyoruz. Herkeslee birlikte oynayamayınca anlamı yok zaten yalnız hissediyoruz. ![]()
Sevdin sen bu midilliyi ![]()
“Gösterip elletmiyorlar”
bir youtube yorumu
Hehehe şakacı şeyler…![]()
Komik olmaya çalışan bir arkadaşımız. Kendisini 3 hayırla uğurluyoruz. Takılmayın ![]()
Diğerleri bol bol gösterip elletiyormuş demek ki ![]()
sabırsız olmamak lazım sonuçta mod çıktığı zaman doyasıya oynayacaklar ve sıkılacaklar belki de bir süre sonra. o yüzden şimdi moda kavuşana kadar olan özlem için kusura bakmasınlar
scs’nin forumundan baktım da, yayın tarihi yarın belli olacak, değil mi? az biraz daha sabır, sabır, sabır…