Ford F-MAX Mod Projesi

silecek animasyonlarından yana sorun yaşamamış bi ben miyim acaba :smiley:

2 Beğeni

Hayır gerek yok

2 Beğeni

işaretli olan slota da lamba koyacaktım ama 1.35 'de olmuyor galiba. Çakışan mod da yok sadece Ford Trucks F-MAX & Addons aktif, diğer modlar ise aktif değil. Temiz profil de denedim ama sonuç aynı
@HasanOfke @Emre54 @bertan06

orada SCS’in ışıkları çıkmıyor ancak modlu parçalar çıkabiliyor bilmiyorum yakında SCS’in de çıkmaya başlar yeni bir özellik çünkü

tamam teşekkürler bilgilendirme için

Laptop ile oynarken yol bilgisayarı yazıları net okunmuyor diye yazmıştım şimdi masaüstüne geçtim 75 hz monitör ve yol bilgisayarı gayet net gözüküyormuş afedersiniz :slight_smile:

Mod yüksek grafikte inanılmaz iyi asıl şimdi tadını aldım tekrardan elinize sağlık demek istiyorum.

1 Beğeni

35.485 abone şimdi baktım. ilgi devam ediyor.

1 Beğeni

şu ayın 5’i gelse de artık memlekette kullansak şunu… 41 plaka takacağım hem de.

1 Beğeni

36 bin aboneyi de geçmişiz

:smiley: yıl bitmeden 50yi kesin görürüz

14 Beğeni

şu an f-max ile çektiğim fotoğrafları paylaşamasam da

10 Beğeni
6 Beğeni

Ford Trucks galeri modu şu an DLC ile uyumlu değil. Normalde alakası olmayan bir yerde ama çakışıyor sanırım. O yüzden galeri modunu kaldırın. Zaten Blender sürümü ile yenisi çıkacak.

4 Beğeni

Bu fotoğraflardaki baltrak lojistik dorsesini nasıl elde edebilirim? Çekicide o tasarım çıkıyor ancak doeselerde çıkmıyor? Ayrıca çekicinin kenarlarına eklenen Türk bayrağı gibi eklentilerde bende hatalı gözüküyor. Sebebi nedir?

HardwarePlus dergisi YouTube kanalında Ford Trucks F-MAX modu ile Road to the Black Sea DLC’si oynandı.

6 Beğeni

Okumamanın zararları. Ben de diyorum neden bağlantılar yok.:man_facepalming:

Mod galerisinden almam için neden 23 level olmam gerekiyor? 23 level almadan tırı almanın başka yolu var mı?

Steam Atölye sürümünde öyle bir sorun yok?

Steam atölye sürümünü kullanıyorum. Profili açarken farklı bir tır seçtim acaba F-Max mi seçmem gerekiyordu?

@HasanOfke Güncelleme ne zaman gelecek fmax?

onla ilgisi yok da şu an 23 level problemi kalmamıştı eskisi yok değil mi oyunda? bir saçmalık var kontrol edelim parçalarda sıfırlama yapılmıştı