Ford F-MAX Mod Projesi

@HasanOfke level olayı veya sorunu diye bir şey yok şuan.Yeni profil açtım şoför olarak çalışacaktım.Dayanamadım seviye 5’teyken bir F-Max alayım dedim. :slight_smile: Hemde normalde online iş alarak çalıştığım için kendi tırımın olması gerektiğinden araç almam gerekiyordu.Yalnız aracı alacakken xenon far takınca satın alamadım listeden kayboldu.Onun dışında sıkıntı yok.Daha sonra baştan deneyerek sorunun xenon farı seçince olduğunu farkettim.Xenon farsız aldık bizde. :smiley: Öyle bir durum var sadece bunu bilmeniz yeterlidir. :+1:

1 Beğeni

Baltrak lojistik dorsesini nasıl oyunda edinebilirim cevap verebilecek yok mu?

1 Beğeni

Birde MP de oynayabilsek F-MAX ile dahada güzel olacak. Tüm park ekibi F-max çekerdi sefer atardık :slight_smile:

Jazzycat Truck Traffic Pack v3.8 versiyonuna Ford F-Max i eklediğini belirtmiş.

O eklenen araç bizim yaptığımız araç değildir diğer F-Max anca eklenir eklendiyse bizimki öyle trafiğe konulacak cinsten değil. Ayriyeten izin alınmadan bildirilmeden hiçbir şekilde müdahale edilemez. Ki şu an bunlar zaten yasak.

2 Beğeni

trafikte görmeyi bekledim göremedim, izinsiz alınmışsa vs diye kontrol edilmesi maksadıyla bilgi verdim.

Yok zaten eklense bile kasma yapar çünkü trafiğe eklenebilecek şekilde trafik araçlarındaki gibi optimizasyon yok sadece birincil kullanımda optimizasyon var.

Teşekkürler bilgilendirme için dostum.

Elinize sağlık muazzam olmuş. Mod olduğunu bilmesem, SCS kendisi getirdi zannederdim. Muazzam iş olmuş.
Hem tebrik ederim hem takdir ederim. Çok orijinal olmuş. O kadar kaliteli olmuş ki, gerçekten bir Volvo kalitesinde bir araç kullanmadığımı hissediyorum. :smiley: Sinyal kolunun atma sesi falan güzel olmuş.
Bir tek, sorun değil de, ayna görüş açıları çok dar geldi. Belki gerçekten de öyledir ama.

4 Beğeni

Çalışıyoruz bakalım…

4 Beğeni

bizim dashboarda rakip çıktı :upside_down_face: oscar kendi kendine rakip oldu :smile:

12 Beğeni

sebebi neydi ki

1 Beğeni

Şahin Bakışlı F-Max, yakında…

Allah nasip ederse ilk modumuzla yola çıkmak üzereyiz. F-Max’e Şahin Bakışlı dekalleri ekledik. Değerli geri bildirimlerinizle bu dekalleri daha güzel ve gerçekçi yapabiliriz. Bu arada yakışmış mı?

• Yakışmış
  • Yakışmamış

0 oylayanlar

6 Beğeni

Bugün 50 bin aboneyi geçiyoruz.

10 Beğeni

Maşallah 41 kere :nazar_amulet: Arka çamurluğu falan cimciklesin biri :rofl:

3 Beğeni

50 BİN ABONEYİ GEÇTİK! :d

12 Beğeni

Güncelleme: 17 Ara @ 2:59

• Sırpça çeviri desteği
  • “Signs on your truck” modu için uyumluluk
  • Anlık yakıt tüketimi ekranı için geçici çözüm
9 Beğeni

SCS forumunda şöyle bir konu var yabancı biri açmıştı buraya arada birkaç F-MAX fotoğrafı atarsak güzel olur.

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=47&t=278470

En azından oynayanlar belli olur. Yabancıları gördükçe seviniyorum. F-MAX ile ilgili bazı çalışmalar da sürüyor yakında görürsünüz.

9 Beğeni

Ford Trucks F-MAX için Turkish Paint Jobs Pack yayınlandı! https://www.simulasyonturk.com/ford-trucks-f-max-icin-turkish-paint-jobs-pack-yayinlandi/

17 Beğeni

:joy:

12 Beğeni