Yakışırr
50 bini geçecek bu gidişle, gerçekten hakediyor. Mod tamamlanıp öylece bırakılmadı güncellenerek daha iyi oluyor helal olsun.
Yakışırr
50 bini geçecek bu gidişle, gerçekten hakediyor. Mod tamamlanıp öylece bırakılmadı güncellenerek daha iyi oluyor helal olsun.
Yalan söylemeye gerek yok ben oyunu crackli oynuyorum ford f max v1.5’i indirmeye çalıştım abone oldum ama indiremedim farklı bir yolu yokmu ücretli alacağım yılbaşı indiriminde ama dlc eksik olacağı için tadı çıkmaz.
Bir kaç güne indirim olacak. aynı zamanda yakında steam atölye dışında da paylaşılacakmış mod.
Crackli oyunlara destek vermiyoruz. Bence en kısa sürede oyunu almalısın. Hem sen o kadar kişinin para verdiği oyunu bedavaya yüklediğinde alanların hakkına girmiş oluyorsun buda işin öbür tarafı.
29 kasımda indirim olacak Mutlaka Ets2 ve yeni çıkan Black Sea DLC sini al
ets2 9.75 tl ye düşüyor
Black sea büyük ihtimalle 39 Tl den çıkış yapar
sen 50 Tl yükle Mutlu mutlu oynamaya devam et
Acaba Turkish Paint Jobs ne zaman çıkar ?
Çıktı zaten
@Virtual_King ve @BerKKay
Ford Fmax için Turkish Paint Jobs uyumluluğu getirecekler di ondan bahsediyor olabilir mi? @memodmrc61
Modu yarın vakit olursa hazırlayıp paylaşırım hala birkaç şey yapılmadı onları yapmamız lazım ama haftasonu beni de sınavlar yedi
aynen bundan söz ediyorum
haritalar için boost paket var onu al daha hesaplıya geliyor.
25 bin aboneyi geçtik.
Biriniz şu adamın sayfasına “izin veriyorum” diye yazsın, izin meselesini daha önce buradan sorduğum için “sıkıntı yok” dedim ama yine de izin bekliyor.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=688277995&tscn=1574635308
yalnız bu müthiş olmuş ya, eline sağlık.
görüştüm ayrıca modu sırpçaya çevirmiş onları da daha sonra ekleyeceğiz güzel olmuş sana da teşekkürler
30bin aboneyi geçtik! Artık abone artışı yavaş malum araç tanınmıyor bilinmiyor. Trakya ile beraber tekrar hızlanabilir. Ve daha fazla yenilik özellik ile ilerler ama zaman lazım 1 haftada 30bin olduk işte
yeni sürüm çıktı!
silecek animasyoları ayarlandı
kapıdaki eksik tuşlar yerleştirildi
Kornalar da elden geçecek mi