Ford F-MAX Mod Projesi

@SiSL dokunuşları bunlar :smiley:

1 Beğeni

Aslında bunlar zmodeler’da olan ama blender’a aktarıldığında çoğu şey tekrar yapıldığı için gözden kaçan ayrıntılar mod hiç bitemedi :smiley: hiç olmayacak yerde gariplikler yaşadık eksik çizim parçası aslında zaten çizilerek eklenmiş ama blender’a verilen Quad modelinde o kısım yok haliyle blenderda tekrar çizilecek

Fikirler Ölmez…

Steam Workshop::Fikirler Ölmez

23 Beğeni

Onurun ve evr’nin yeni seslerinden haber var mı :open_mouth: @HasanOfke

1 Beğeni

EVR şu an ne yapıyor bilmiyorum. Onur’un kaydettiği sesler duruyor modlayan yok zaten mevcut sesler yeterli ama ileride EVR’nin bize verdiği sesler düzenlenebilir.

2 Beğeni

“Fikirler Ölmez” paintjobu f-max e çok yakıştı. teşekkürler @SiSL

3 Beğeni

Sesler Cargo’nun, bu ayrı bir konu da ben sesleri çok beğeniyorum. Araç sesi de görüntü kadar olmasa da alınan zevki ciddi derecede etkiliyor.

2 Beğeni

bu gece yarısından sonra zaten 15 bin sonra da 20 bin :smiley:

9 Beğeni

Bu SCS’nin araçlarında ağır yüklü olunca takla atmaya daha çok meyilli oluyor (bu araç için de geçerli) Midilli şasiyi seçersek takla atma oranını düşürür mü ?

çok fark etmiyor aslında. Ben oyunun, aracın ağırlık merkezini aşağıya alma durumunu iyi simüle edebildiğini sanmıyorum. midilli şasi ve lastik kullansak bile yine devrilme durumu söz konusu. yani kavşağa girerken hızımızı düşüreceğiz, başka çaresi yok.

ETS2’nin taa 2012’deki 2013’teji ilk sürümlerinde üç dingilli kafada 70 km/sa hızın üstüne çıkamıyorduk, en ufak dönüşlerde bile yana yatmaya meyilleniyordu, o biraz da oyun fiziğiyle alakalı bi durum.

2 Beğeni

yeni sürüm steam atölyede yayınlanmadan önce mod bayisinden fmax alabiliyordum ama şimdi mod bayisinde ford gözükmüyor

virajdan önce fren, virajı da gazla alırsanız sorun kalmaz.Hele ki virajın ortasında retarder çekmeyin:)

3 Beğeni

Hız düşürerek virajın tadını çıkartmak varken devrilmemesini istemeniz bence çok yerinde bir istek değil.

10 Beğeni

Bazı çekiciler biraz daha hassas oluyor ama neticede basarda 20-30 ton yük çeken bir makineyle 80-90’la viraj almayı beklememek lazım. Hele 4x2 şasiyle hiç beklememek gerek. Gerçekçilik açısından yüksek hızda viraj alamıyor olmak daha iyi. Fazlasını bekleyenler için dorse ve çekici kararlığı, süspansiyon sertliği en sona getirilirse zaten araba kıvamında bile döner.

5 Beğeni

17 bin aboneye çok az kaldı.

Bazen aptalca yorumlar görebilirsiniz onlar zaten çok çok düşük ayarda oynayan ve oyundan anlamayan ergenlerdir aldırmayın :smiley: silmiyorum…

10 Beğeni

Hangi motoru seçmemiz lazımdı kafam karıştı :smiley:

Bizim motoru seçebilirsin ancak galimim de seçilebilir fark etmez. Onda bazı değerler farklı çok ince ayrıntılara takılıyorsan bilemem.

2 Beğeni

F max için güzel bi perde modu var mı?

2 Beğeni
21 Beğeni

Hayır fakat ilerleyen güncellemelerde düşünebiliriz.

4 Beğeni