Benim PS5 versiyonunda bile 25 fps sen düşün boşver aga, daha sefer kaydetme özelliği bile aktif değil PS5’te ve çıkalı yaklaşık 2 yıl olacak
dlcleri kendiniz mi aldınız yoksa crack mi yaptınız?
ben ilk başta destek amaçlı platinum edition satın alayım dedim tabi bir de ucuza aldık şimdi çok pahalı o kadar parayı vermeye gerek yok oyunun kendisi kırılamadığı için internetten dlc muhabbetini araştırıyorum yapmaya çalışıyorum ama bir tek ben çözemedim millet şakır şakır yapıyor valla.
(Bunlara müstahak bence. Abi yıllardır bir gelişme sağlayamıyorsun zırt pırt dlc çıkarıyorsun üstelik oyunu daha da bozuyorsun yani olmuyor böyle.)
Steam üzerinden satın aldım. Crack falan uğraşmıyorum artık.
Update 34 for Fernbus Simulator is here! Full changelog here:
Changelog 1.34.78878
-
Upgrade to Unreal Engine 5.3
-
Added new Cities Heidenheim and Bochum
-
Added new parts with soccer stadiums to the Cities Berlin, Hamburg, Freiburg and Kiel
-
Added new season 2024/2025 to Team Bus DLC
-
Added new soccer clubs “FV Heidenheim”, “Ultra Berlin”, “FC Bochum”, “VB St. Pauli”, “FC Kiel”
-
Added new stadium “Europapa Stadion” for “SV Freiburg”
-
Fixed many issues in Team Bus DLC
-
Added gamepad support for Team Bus DLC
-
Updated window and glass materials
-
Reworked Antialiasing Settings
-
Reworked Buttons and Lights for most Busses
-
Added support for Aerosoft Truck & Bus Wheel System
-
Reworked keybinds for Gears, Wipers, Indicator and Light Switch
-
Reworked device assistant to allow for multiple devices
-
Increased 32 Button Limit for devices
-
Level Art Fixes
-
Performance Optimizations**
** Please, be aware that the impact of performance optimisations varies from system to system due to hardware configurations, installed software and other programs running in the background
Koskoca TML’de sürüşten anlayan yok sanırım. Şu oyunda inanın sürüş haricinde can sıkan bir şey yok. Bu diğer güncel TML oyunları için de geçerli. Ara sıra Discord’dan öneriler de yapılıyor ama resmen inat etmişler. Ya arkadaş önünde ETS 2 gibi OMSI 2 gibi iki büyük ve ciddi örnek var, bir bak ya. Örneğin Setra’da gazı bırakıyorsun saniyeler içinde 30’dan 10’a düşüyor hız, şaka gibi. Süspansiyon var ama yok, ara gaz yok.
Komplo teorisi gibi ama Aerosoft’un kasten bunu yaptırmadığını düşünüyorum. Yıllardır şu sürüşten memnun kalmak için ya ciddi beceriksiz ya da umursamaz olmak lazım çünkü. Bakıyorsun oyunların hepsi esasında kaliteli ama her şeyi bozan bu sürüş ve sesler. Bence OMSI 2’ye olan ilgiyi azaltmamak için Aerosoft TML’ye baskı yapıyor olabilir. Çünkü dediğim gibi en büyük sorun OMSI’nin en güçlü yönü. TML sürüşü hallettiği an OMSI’ye bakan olacağını sanmıyorum.
Discord’daki The Bus önerilerinde milyon kez söyledik, VDL gerçekte 4 vites değil 6 vites, tanrı aşkına bunu düzeltin yazan biri vardı. Başkası Scania da öyle yazmıştı. Evet, maalesef vitesler de hatalı. İki araçta da ZF Ecolife var. Yalvaralım mı ne yapalım kardeşim ya. Araç modlamasını da açmıyor ki, açılsa birileri uğraşır.
off throttle brake var gazı bıraktığın gibi o çalışır. opsiyondur ama gerçeği değiştirmiyor.
ben dert yanmıyorum çünkü bırakalı çok oldu. kendi fiziklerimle unityde mutluyum.
laf anlatamazsınız hedefleri, hayatları çok farklı. aerosoft ile iş ortağı olduğum halde yazıyorum. ve belki de maddi olarak yardıma ihtiyaç duyulan noktada oyunumun yayıncısı olacaklar haberleri var.
çıkardıkları oyunların tek bir amacı var. devlet desteğinden yararlanmak, ürün çıkarmak bla bla oyunlarında da emek var neler neler yapıyorlar ama test ve kalite kontrol dahil oyuncu gibi oynama olayı maalesef yok.
son çıkan otoban polis simülatörü zaten yine bir örnek.
tml birçok şey yaptı adam olması için ama sürüş fiziği konusunda anlamsız bir şeyden kaçıyorlar. aynı işleri tekrar ediyorlar. aynı tarifle yapmaya devam ediyorlar.
o altyapıyı kodlarıyla bana ver unityde c# ile ayarlayıp millet donunu indirir
oynarsınız artık dsfdsfsdf
Görüntü ayarlarının içine etmişler. Bende görüntü berbat durumda. Bunu çözmezlerse çözülene kadar girmem oyuna.
bunlar niye mersoyu getirmiyorlar?
Betadan çıkınca betadaki sıçmalar gitmişti.Şimdi betayı resmi güncelleme yaptıkları için çıkacak bir yer kalmadı :D:D
Bu ekip oyuncular neyi istiyorsa tersini yapıyorlar o yüzden istememek lazım
TSR hariç pek iyi durmuyor ancak TSR her zamanki görüntü ile neredeyse aynı.
Engine 4 e dönünce radyo çalışıyor.
Engine 4 nasıl dönebiliriz?
Betalardan dönebilirsin
Şu oyuna birde mercedes ve Temsa gelecek var ya güzel olur. Lisansızda olabilir.
Temsa ile kontakları yok.
Lisanslı olmasına gerek yok. Ayrıca Flixbus filosunda temsa marka otobüsler bulunuyor Temsa Safari HD galiba modeli. Flixbus Temsa yazınca bir sürü flixbus firmasına ait temsa çıkar.
tamam da yıllar önce zaten ulaşmaya çalışmışlardı olmadı. flixbusta olduğu için değil normal şartlarda alınabilecek bir lisanstı ama önemi olmayacak. ets2deki temsa ile oynamayı tercih ederim maalesef durum böyle
fernbus ne grafik olarak ne shader olarak modelleme detayı olayı yeni bir şeye dönüşmüyor.