Bunların bence sürekli kafaları iyi.Hep bir şeyleri bozuyorlar
abi almanya semalarında bira ucuz diye su yerine içiyorlar herhalde, daha kötü güncelleme yapan bi firma görmedim
Dün girdim çalışıyordu radyo
Belki düzelmiştir bende tekrar deneyim bakalım.
Valla düzelmedi. Modları kaldırdım belki ondandır diye yok. Anlamadım acaba bir ayar filan mı kapalı bende.
Bende de çalışmıyor.Flash fm yazıyor kanal tuşuna basıyorum direk kapanıyor.
Merhaba daha önce yazıldı mı bilmiyorum ancak bu oyundaki sileceklerin camdaki yağmuru toplamasında bir sorun mu var? Kaç güncelleme geldi ama hala silecekler çalışırken yağmur damlaları camdan geç siliniyor. Senkronize değil gibiler. Sizde de aynı sorun var mı
Hocam merhabalar, sizle alakalı bir problem değil. Oyunda bir çok şeyin senkronize olmadığı ve düzgün çalışmadığı gibi sileceklerde de düzgün silme animasyonu yok
bu oyunu hala oynayan var mı?
ayda 1 defa giriyorum
Oyuna uzun bir aradan sonra gireyim dedim dün nasılsa bugünde aynı
buna bir olumsuzu çakayım ben steamden
Eskiden çok oynuyordum ama radyo çalışmadığı için girip oynayasım yok. Muhtemelen benden kaynaklı sorun ama neden çalışmıyor bende anlamadım. DLC ile ilgisili olduğunu düşünmüyorum. Bende yok ama zaten satıştan kaldırmışlar birde eskiden çalışıyordu.
Radyo kimsede çalışmıyor. Yalnız değilsin.
geçen sene RTX3080 Tİ ile oyunda hem drop yiyordum hem de bazı zamanlar donup atıyordu. O sistemi sattım ve şimdi yeni sistemde RTX 4070 ile dedim heralde sorunsuz oynarım. Oyunu yükledim açtım ilk seferimi sorunsuz yaptım. İkinci sefer için rota oluşturdum aracımı seçtim oyun başladı yolcuların biletlerini kontrol ederken dondu ve oyundan attı. Bir daha girdim oyuna rota ve aracı seçtim yine yolcu bilet kontrolünde oyundan attı ve oyunu sildim…Neden yaa neden …
ahahhaha fernbus için sistem satmak mı ilk defa duyuyorum üstat
Ben sorduğumda bir çok kişi bende çalışıyor demişti. Harelde zamandında DLCyi alanlarda çalışıyor. Bu bir hataysa en yakın zamanda düzeltirler umarım.
Bende oyun full DLC ama çalışmıyor.
onun için satmadım , önceki sistemde de farklı sorun vardı yenisinde de farklı sorun oldu yani hep sorun.
Bütün parçaların ve değerlerinin birbirine uyumlu olduğuna eminsin değil mi? Eminsen bir sorun yaşamaman lazımdı.
@yoda53
Örnek;
Bir donanım diğer donanımın gücünü düşürmemesi gerek.
yeni donanım laptop zaten , herhangi bir oyunda sorun yaşamıyorken fernbusta her seferinde sorun yaşamam donanım uyumsuzluğundan mı ? Kısaca tadı damağımda kalan bir oyun işte …