Fernbus Coach Simulator - Ana Konu

Anladım. Ben zaten lisanslı gelsin demiyorum. Zaten önceki otobüslere bakıldığında TML için lisans pekte önemli değil gibi. Çoğu otobüslerde lisans olmasına rağmen Toyota, Mercedes, setra ve vanhool lisansları yok. İsterlerse temsayıda lisanssız getirebilir. Oyuncuların keşke lisans alsaydı diyeceklerini sanmıyorum. Zaten bendeki radyo çalışmadığı için oynayasım yok ama lisanssızda olsa flixbus filosunda olan bütün araçları oyunda görmeyi isterim. Sadece Temsa ve mercedesde değil. Volvo, eski kasa setralar. Bu otobüslerde gelmeli bence.

Merhabalar. Son güncellemeden sonra oyuna birşeyler oldu anlamadım ne olduğunu. Bana yardımcı olabilecek var mı? Oyunu açtığımda görselleri rahatsız edecek seviye bozukken ekran fotoğrafı aldığımda görüntü gayet net oluyor. Bana yardım edebilir misiniz? İki fotoğrafta aynı anda çekildi.

1 Beğeni

Hocam bende hiç sorun yok. Hatta NVDIA yapay zekalı görüntü ayarını kullanıyorum %25 oranında onda bile afaki değişiklikler yaşamadım

1 Beğeni

yeniden yüklemeyi deneyin hocam yada dosyaları doğrulayın.

Her ikisini de yaptım olmuyor. Ekran kartım AMD bu arada.

Sanırım siz 1.29dasınız beta olarak ma şuanda oyun 1.34 güncellmesinde ondan kaynaklı olabilir mi

Belki düzelir diye Unreal Engine 4’e almıştım. Elimde şu an günceli de mevcut. Ama hala aynısı devam ediyor.

Ayarladım. Otomatik HDR var. Onu kapattım düzeldi.

2 Beğeni

otomatik hdr seçeneği oyunun içinden mi yoksa amd nin programından mı kaynaklı?

Monitörden kaynaklı.

2 Beğeni

womp womp uyanın

WIP

3 Beğeni

Tml Manyak gibi ard arda cityliner çıktı duyurusu yapıyor manyadı mı bunlar ne :smiley:

Yanlışlıkla 3 kere paylaşmışlar bence. Önce Almanca ve İngilizce ayrı ayrı hazırladılar. Sonra birleştirdiler. Otomatik paylaşma ayarlarken önceki 2 postu silmedilerse yazılım 3 kere atmıştır.

Daha Instagram gönderisini kontrol edemiyorlar. Oyunların böyle olmasına şaşırmamak lazım.

TML STUDIOS noldu böyle ya.

1 Beğeni

Zaten olan bir aracın farklı bir versiyonu.

‘‘İstek listesine ekleyin’’ diye koydukları steam linki patlak.Bu oyunu acaba düşük bütçeli bir yapay zeka falan mı yönetip güncelliyor? Hasan Öke bunları bulup bir yayın yapsa keşke adamların kafasını merak ediyorum :D:D

1 Beğeni

Bir de Aerosoft hiç yoktan %20 indirim yaparken, TML kendisinin yayıncı olduğu içeriklere isterse 6-7 yıllık olsun %0 indirim yapıyor evet sıfır. Sanırım kısaca “bizden bir şey almayın” demek istiyorlar. Benim anladığım bu.

Şaka gibi.

haydaaaa yeniden yükleyeyim dedim böyle bir hata verdi nasıl çözeceğim bunu?