Fernbus Coach Simulator - Ana Konu

Shuttle Mode nedir arkadaşlar?

1 Beğeni

Bu yeni duraklar terminal mi yoksa yol kenarı kaçak yolcu peronları mı :D:D ?

3 Beğeni

harbiden shuttle mode ne

Shuttle normalde servisler için kullanılır. Yukarıda bahsedildiği üzere Fernbus’ta Flixbus Mode ve Shuttle Mode yaparak ikisini ayırmak istemişler. Flixbus Mode ile Flixbus’a ait otobüsler ve kaplamalarla devam ediyorsunuz, Shuttle Mode ile isterseniz değişik rotalarda minibüs ve midibüs gibi araçlarla istediğiniz kaplamayla sefer yapıyorsunuz. Olay bu.

4 Beğeni

bu fransa dlcyi alan varmı gerçekten çok efsane yapmışlar çok beğendim ben…her yeri böyle yaparlarsa tadından yenmez…
birde trafikte dikkat ettim bizden başka otobüs yok…otogarlarda da otobüs gezmeli bunlar zor şeyler deil…

1 Beğeni

ben ilk çıktığında almıştım fransa bambaşka bir şey çok güzel kesinlikle tavsiye ederim .AIde otobüs çok çok az çıkıyor karşımıza. Fransanın otogarları da çok güzel hepsi farklı ve hepsinde otobüs var hatta perondan geçiyorlar. İndirim olduğunda mutlaka almalısın

2 Beğeni

Çok az otobüs geçiyor şehir içinde mesela hiç ama hiç otobüs yok

hiç otobüsü boşver olan otobüste sadece man lions coach

TML Studios, Fernbus Simulator yeni güncellemesi ile Fanatec direksiyonlarını optimize ediyor ve Tobii Eye Tracker 4C desteği getiriyor. Ayrıca Telemetri sistemleri için altyapıyı beta olarak geliştiriyor. Fernbus Simulator’ın 25. güncellemesi ile Tobii Eye Tracker desteği, Fanatec optimizasyonu geliyor!

5 Beğeni
  1. oyunu(the bus) çıkaracaklarına bu oyunu daha da düzeltmeye odaklansalardı keşke…çünkü bu adamların harita çizimleri gerçekten daha iyi tek sıkıntı aşırı pahalı satmaları bilindiği gibi…scs gibi tüm avrupayı ekleyebilirler ve scsnin tüm Türkiyeyi yapacağını sanmasamda bundan umudum var.Beliki yıllar sonra özleediğimiz şekilde ülkemizde gerçek otobüs oyunu oynarız.
1 Beğeni

Otobüs geziyor ancak çok az ve yapay zekada sadece Man Lions Coach var diğer otobüsler yok bu konu bence de geliştirilmesi gerekiyor.

1 Beğeni

Tobii Eye Tracker 4C desteğini test ettim. Fena değil iş görüyor. Zaten çok da önemli değil ama farklı amaçlarda kullanılacağı için yararlı oldu. Yarın aksilik çıkmazsa kısa bir test videosu ile aktarırız.

6 Beğeni

Anlayanlar anlamayanlara anlatsın :slight_smile:

4 Beğeni

Hadi canım yok artık. :slight_smile: Daha önce yazmıştım,hatta bir soru olarak da yöneltmiştim.TML her otobüsü DLC olarak sunuyor,oyunun çıkış aracı olan Lion’s Coach.Acaba Yeni Lion’s Coach’u DLC değilde ücretsiz olarak sunar mı diye?

1 Beğeni

Tobii videosunu bu gece yüklüyorum - sabah açıcam herkese…
Yeni model gelse ne olacak yine aynı :frowning: bu modellerin değeri tek bir sürüş fizikleri, dinamikleri güncellemesinde inanılmaz artar… o güne kadar…

2 Beğeni

umarım ücretsiz sunar. Normalde Man otobüslerini sevmem ama yeni Lion’s Coach ayrı bir şey. ÜCretsiz olur bence

1 Beğeni

1 ücretli 1 ücretsiz yapıyorlar son dlc ücretli ücretsiz çıakcak bu seferki %90

1 Beğeni
6 Beğeni

169 euro mu :smiley: ?

Yeni dlc mi geliyor ?