Parkta bir kaç kişi neden yapay zeka otobüsleri görmüyoruz dıye sormustu bende tml forumunda sordum topluluk yöneticisinin cevabı:bu sorunu biliyoruz ve mevcut durumdan da memnun değiliz. Gelecekteki bir oyunumuz olan The Bus için sokaklarda yapay zeka üzerinde çalışıyoruz ve Fernbus SImulator da bundan faydalanacak. Saygılarımızla
İyi olmuş çünkü gerçekçilik katan bir olay bana göre.
evet ben sormuştum.tahmin ettiğim gibi o oyunla beraber bunada ekleyecekler otogarda otobus…
teşekkürler sizede…
Şu karşılıklı sefer olayını biri detaylı anlatabilir mi ? Yapaya çalıştım yeni ekran çıkınca sefer de seçemedim
Changelog 1.25.32107
(BETA) Telemetry interface updated (BETA) Fixed incorrect collision of a sign board MAN Lion’s Coach C: Corrected interior mirror Corrected the position of a parked NPC bus in Bielefeld Freeplay: Bus Stop symbols are now displayed on the world map Shuttle mode: navigation to the bus stop in Mainz now works correctly Shuttle mode: Shuttle routes can now be edited Fixed conflict between shuttle and FlixBus routes Travel time of routes is now calculated correctly if the travel time exceeds 24h Repaints from parked buses are now loaded correctly again
DLC Austria / Switzerland
Bus Stop icon in Geneva is now shown on the map Fixed collision in a tunnel in Zurich
DLC France
Traffic light circuit corrected Artifacts corrected by distance field AI vehicles no longer drive to the Quai de Bercy stop in Paris Fixed missing advertising at city bus stops
DLC Luxembourg
Fixed duplicate entry of Luxembourg in the route editor
DLC Neoplan Skyliner
Fixed the brightness of the navigation screen Fixed the position of a display
DLC Scania Touring
Fixed the brightness of the navigation screen Added Scania logo on mud flaps and “Scania Touring” logo on body sides
DLC Comfort Class
Fixed the brightness of the navigation screen
DLC Comfort Class
DLC MAN Lion’s Intercity
DLC BB40
Şu karşılıklı sefer olayı çok güzel olmuş. Oyuna yeni bi soluk gelmiş
oyunda geliştirmeleri takip ediyorum satın almak için.güzel gelişmeler olması iyi…
fransadan sonra dlc haberi yok sanırım italya veya ispanya portekizi bekliyom bunda…
fransa dicyi mükemmel yapmışlar o yüzdn diğer ülkeleride merakla bekliyom.
kimbilir belki bir gün sıra ülkemizede gelir…
Sıradaki harita DLC’si Belçika-Hollanda olacak Tabi 2017 Man Lion’s da gelecek
bencede öyle olacak ancak otobüs beleş harita paralı olabilir yada tam tersi çünkü tml 1 dlc yi paralı 1 dlc beleş şeklinde degvam ediyor
Tml ekibi ile iletişimimde bir kaç görüşmem oldu bunlardan birincisi trawego ikincisi ai araç trafiği aynı araçlardan sıkıldığımızı ve araçların güncellemelerini ilettim.üçüncüsü ise terminallerde diğer otobüslerin terminallere giriş çıkış yapmaları idi travego cevapları gelecek fakat biraz zaman alacaklarını ilettiler şu an zaten bir otobüs üzerinde çalışıyoruz dediler.man 2017.diğer cevapları ise bunun üzerinde çalıştıklarını yapay zeka üzerinde neler yapacaklarını ilettiler.bakalım ilerde neler bekliyo bizleri…saygılar
birde önümüzde hangi ülkeler gelecek scs gibi tüm avrupayı yapacaklarmı tabi birde Türkiyenin olma ihtimalinide sorup bizimle paylaşırsan iyi olurdu…
Oyunun çıkış yılına göre geliştirmelerin yavaş olduğunu düşünüyorum, bunlardan ilki bana göre mod desteği, en büyük eksiklik bu her şeyden önce bunu getirseler en azından kendimiz bir şeyler ekleriz oyun fikirsel olarak çok iyi ve geliştirmelere açık.
çalışan sayılarının az olduğunu belirtmişlerdi aynı anda 3 oyun geliştirmeye çalışıyorlar ve bence hata ettiler
Tüm avrupayı yaparlar bence ama 5 yıl rahat beklememiz lazım, daha polonya gelicek, ingiltere gelicek, iskandinavya gelicek. Türkiyenin gelmesini çok çok bekleyeceğiz
Tml studios özel bilgi paylaşmıyor. Paylaşmaz. Lütfen yalan haber yaymayalım.
yalan haberden kastınız otobüsler ve oyun geliştirmesiyse o konuda pek bişey söylemiyorlar ancak çalışan sayısını oyun daha beta zamanında hasan abide söylemişti 100 küsür diye hatırıyorum şuan güncel sayı nedir fikrim yok
ne 100 kişisi 15 kişi kadar çalışan var hangileri tam zamanlı onu bilemem 100 kişiden böyle oyunlar çıkar mı
ayrıca covid zamanı yine adamlar boş bırakmadı güzel güncellemeler çıkardı yeni araçlar gelecek ancak otobüs modellerine takıp dikkatinizi oraya vermeyin onlar sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyor dertleri model ekleyip gelen kazançla işi yürütmek tekrar söylüyorum kimse travego takıntınızla ilgilenmiyor benim de zerre umrumda değil
Şahsen Travego’dan ziyada Yeni MAN Lions Coach’u bekliyorum. Bir ara Renault Master DLC’si gelecek demişlerdi, o ne alemde?
okadar azmı abi ben tahmin etmiyordum açıkçası 15 kişiyi 100 diye aklımda kalmış
Trawego gelecek diyo ama adamlar