Fernbus Coach Simulator - Ana Konu

Herhangi bi sıkıntı çıkmadı 5 dk içinde key gönderdiler keyi aktifleştirdim. Linki veya siteyi bulamadım ama instagramda sponsorlu reklamını görüp almıştım

Ben aldım pişman oldum en baba sistemi getirsende nafile bu yüzden kaldırıp attım gerçektende harcadığın zamana bilgisayara ve elektriğe yazık benim düşüncem bu ama illaki sevende vardır.

Ekonomi ve modlama desteği de gelse harika olur.

1 Beğeni

Bana ecsye kadar beklemede kalıcakmışız gibi geliyo ama hadi hayırlısı :smiley:

yaw şu ECS yi iyice yabana attı… sanırım tüm avrupa bitecek öyle çıkaracaklar.ölme eşşeğim ölme yani…
yoksa bunla çok ilgilenmezdim…bunla ilgiilenmemim bir başka nedenide yaptığı haritalar.özellikle fransa dlcyi çok beğendim ben.adamların harita yapması scsden daha iyi…diğer ülkeler ne zman gelir ilerde neler olur takipte kalmaya devam.

1 Beğeni

arkada yürütülüyor aslında bi ara açıklanmıştı 4-5 kişi uğraşıyor diye aslında her güncellemede ecs ye zemin niteliğinde oluyor diyebiliriz bence 2020 sonu 2021 ortası çıkmasını ümit ediyorum

ECS’nin cidden suyu çıktı artık ben bu yıl veya en geç önümüzdeki yıl bir blog yazısı bekliyorum.

etsyi bitirmeden ecsyi getirmeyecekler gibi duruyo ben daha uzun bi süre bişey beklemiyorum

ecs yi bir kaç sene için unutun :smiley: Bu arada bu manual gelecek, geliyor, gelmeli, gelmekte olan…

Manuel den önce ekonomi ve modlama desteği gelse alırım oyunu.

1 Beğeni

Alma o zaman manual gelsin:D

:smiley: TML nin ne yapacağı belli olmaz bir bakmışsın gelmiş.

ekonomi gelecek modlama The Bus ile gelecek deniyor

Bu son update 25 ile modlama altyapısı ile ilgili birşeyler gördüm ama tam detayını bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış.

Update 25 ile Flixbus oyundan kaldırıldı mı ?

Arkadaşlar merhaba. Fernbus da ışınlanma olayı var mı? Çünkü otobanlar sürekli benzer, sıkılıyor insan bir süre sonra. Ama şehir içlerine yakın yerler ve şehir içlerinde otobüs kullanmak zevkli oluyor. Bildiğim kadarıyla böyle bir şey yok. Ama belki bu konu üzerinde ilgilenen arkadaşlar varsa bu duruma el atsa :+1:

1.25 için new bus stops diyor nerelerde gidip gören oldu mu oyun içinde ?

Sanırım Shuttle Mode içerisinde şehiriçlerinde vs. bazı duraklar açılmış. Forumda takip edebildiğim kadarıyla iletiyorum zira Betalara katılmıyorum, o nedenle şahsen test etmişliğim yok.

1 Beğeni

Usedom adasında 4 yeni durak var yeni duraklar orası. Flixbus kaldırılmadı ama Shuttle Mode ile özgür bir dünya açılıyor gibi durakalrın yeri değişti Flixbus skinleri yok daha rahat. ve malesef ışınlanma olayı ok araştırdım bulamadım

1 Beğeni

Işınlanma diye bir olay yok Fernbus’ta. Otoban sıkıcı diye atlamak da bana garip geliyor, anlıyorum ama gerçek hayatta da otoban aynı. Bu bir simulatör ki otobanda baya manzara eksikliği var maalesef ama şehirlerarası yollar bunlar. Şehir içi için diğer simülatörler daha uygun olacaktır.

Flixbus’ın işbirliğiyle üretilen bir simülasyon, o nedenle de onlara sadık kalabilmek adına -ki bence Flixbus firmasından uyarı almış olmaları muhtemel.- böyle bir mod ayrımı getirdiler.

2 Beğeni