Hep bunu diyorsun ama sonra çekiyorsun:D Ben de oyuna çok sinirleniyorum ama sonra çekiyor bir şekilde.Bu arada video nerede ?
Skyliner da wc tuşuna çift basıp açarsanız o tuvalet gürültüsü gelmiyor ![]()
Nasıl böyle oldu ![]()
bu BB40 Minibüsü fernbusada gelecekmi ren nehri veya hotel hattını çekeriz güzel olur
Fernbusta Olması Gerekenler !!!
1-Araç fizikelriniz 900 dereceye uygun ayarlanması veya oyun ayarlarına 1800derece seçeneği eklenmesi
2-OPTİMİZASYON LÜTFEN ALLAH AŞKINA OPTİMİZASYON
3-Modlama Desteği (Hayallerde yaşıyor)
4-daha fazla beleş otobüs (bu kadarda paragöz olma be kardeşim)
5-MANTIKLI Aİ TRAFİK
@baystinski Yazdıklarına ek olarak oyunun bir hikayesinin olmamasını da ekleyebiliriz.Daha öncede belirtmiştim en azından ETS 2’deki gibi şoför olarak başlayıp ilk başta bize verilen araç ve rota üzerinde çalışmalı,oyunda ilerledikçe belirli bir seviyeye ulaştıkça araç alabilmeli ve Flixbus bünyesinde çalıştırabilmeliyiz.Firma kurmak Flixbus odağında olan bir oyun için ters düşebilir.O yüzden seviye ilerledikçe araç alıp Flixbus bünyesinde çalıştırabilmeliyiz.Aslında Tourist Bus’ta yapmaya çalıştıkları olayı Fernbus için de getirseler en azından oyunun bir mantığı ve anlamı olacak. ![]()
scs nin amerikan truck ı tml nin fernbusu malesef tourist bus kadar önem verilmiyor fernbusa
Scania Touring duyuruldu.
Yeşil ok gibi durmuş
husni yatağında ters döndü.
aracın önünde siyah kısım olmayınca çok çirkin duruyor
onun yapılması lazım bakalım öyle bir şey belirtmişler mi onun dışında sevdim
scania daha kullanışlı olacak ancak eyyyyyy ECS gör bak neler oluyor
Aerosoft ve TML bastırmaya devam ediyor olsun yarım yamalak işler de oluyor ama artık bölge onlara ait ![]()
ECS 1 haftada yerle bir eder orası başka…
Alooo Pavel? duyamıyorum aga orada mıısın?
Şu Scania otobüsü her gördüğümde aklıma ECS geliyor
Neyse en azından Fernbus için güzel haber.
TML atağa geçti bu ara. Bir de Mercedes’ten bir otobüs gelse çok iyi olacak.