İrizar PB serisi gelse daha güzel olabilirdi ?
Güzel malzeme var oyunda ama şu sürüş dinamiklerini ve sorunları halledebilseler vallaha çıkmayacam oyundan ama yok abi yok
ilk önce düzgün optimizasyon ve düzgün dlc fiyatları belirleseler keşke
şimdi olmuş
gibi gibi
son güncelleme de tamamlandı yapılan şeyler yine çok iyi eski güncellemeler de bu 2019’da çıkan güncellemeler kadar dolu olsa şimdi eklenen bazı ince ayrıntılar eklense daha da iyi olurdu
her şey the bus için
the bus
the bus
the bus bekleyenler derneği…
Scania Touring HD geldi. Her iki oyun için de önümüzdeki hafta çıkacak. Ben oyunları geçenlerde silmiştim
yer kalmadı diye Fernbus’ı tekrar yüklemem gerekecek. İndiririm şu kaosu anlatalım birazcık…
@simulasyonturk galiba o dernek çok uzun soluklu olmadı.
Ben pek sanmıyorum buradaki insanların The Bus’u beklediğini ve The Bus için TML’den umutlu olduğunu.Şahsen ben şehiriçinde geçecek bir otobüs taşımacılığı simülasyonu The Bus’ten ziyade ellerinde halihazırda bulunan ve şehirlerarası yolcu taşımacılığına hitap eden ve bu konuda tek olmalarını sağlayan Fernbus’u biraz hikayelerle,belli başlı dokunuşlar ile değiştirip geliştirmelerinden yanayım.Ondan da umudum yok gerçi de işte görüşümü belirtmiş olayım bu konuda rengimiz belli olsun yani. ![]()
BB40 dolmuşu Pazartesi çıkacakmış Fernbus’a ![]()
The Bus hakkımızdır alacağız
LoginId:de50ac454e8468d60b207f977cea830a
EpicAccountId:8b03b9c533204356a24d77498986385b
Assertion failed: [File:Unknown] [Line: 4232] Trailing magic number (0d) in ‘…/…/…/Fernbus/Content/Paks/Germany.pak’ is different than the expected one. Verify your installation.
Fernbus_Win64_Shipping
Fernbus_Win64_Shipping
Fernbus_Win64_Shipping
Fernbus_Win64_Shipping
Fernbus_Win64_Shipping
Fernbus_Win64_Shipping
Fernbus_Win64_Shipping
Fernbus_Win64_Shipping
Fernbus_Win64_Shipping
Fernbus_Win64_Shipping
Fernbus_Win64_Shipping
Fernbus_Win64_Shipping
Fernbus_Win64_Shipping
Fernbus_Win64_Shipping
kernel32
ntdll
Update sonrası gg
Güncellemeden sonra oyun açılmıyor. Yükleme ekranında takılıyor güncellemeyle bozmayı nasıl başarıyosunuz abi ya .Helal size.
Ben de bir sorun olmadı, biraz uzun sürdü güncelleme öncesine göre yükleme ekranı (rotayı ve aracı seçtikten sonraki yükleme ekranı) ama açtı ve sıkıntısız da devam etti.
Ben ilk yükleme ekranından bahsediyorum. Orda takılıyor görev yöneticisinde yanıt vermiyor diyor.
Güncelleme ile ilgili bir sorunsa bile herkeste olan bir durum yok sanırım, zira ben bir sıkıntı yaşamadım. Umarım çözülür.
Merhaba dostlarım, Fernbus ve Tourist Bus Simulator’ın yeni otobüs DLC’si, Scania Touring otobüsü ile karşınızdayım. Otobüs DLC’sinin basın sürümünü test ettik. Videoda otobüsün tüm özelliklerini gösterdim. Fransa DLC’sinde çok keyifli bir sefer oldu. 1.23 güncellemesinin tamamlanması ile birlikle de hiç kasma yaşamadan (optimizasyon sorunu) rahat bir oynanış yaptık. Alın gazozları izleyin! İyi seyirler.
TML-Studios da SCS Software gibi yılda 1 harita DLC’si getirmeye başladı. Düşünsenize gelecekte Road to the Black Sea gibi Fernbus’a da Türkiye haritasını beklediğimizi… ![]()
![]()
![]()
![]()
Evet Türkiye haritası sadece ve sadece 299 TL! ile Fernbus’ta olacaktır. ![]()
Hayır 349 TL Kanka