Fernbus Coach Simulator - Ana Konu

Eskisinden daha seri daha güzel akıcılık ve zevk arttı. Fransa Dlcsinde çok sorun var onu almayın ama diğerleri güzel. Çoğu sorun çözülmüş durumda

Ets2 biraz ara verip ATS başladım.İndirimden faydalanıp alsammı diye düşünüyorum.Kimisi fiyatını haketmiyor diyor.Kafam karışıyor.Sistemim i7 7700k gtx1080 .

alma kesinlikle pişman olursun git omsi 2 al kat kat iyi

1 Beğeni

Katılıyorum otobüsçülük deneyimlerini oradan da karşılayabilir daha performanslı daha gerçekçilikte oynanış yaparsın. Tavsiyem “Belen” haritasını dene gerçekçi Türk yapımı harita …

Oyunu aldım grafik ayarları ultra da 45 FPS ten aşağısını görmedim arada takılma oluyor nadiren rahatsız edici değildi fakat takipIR (Türk Trackir) aktif edemedim Logitech Side panelimle de uyumlu ayarlar yapamadım iade ettim az önce kabul edilirse tabi :thinking: edilmezse de üzülmem simülasyoncunun kütüphanesinde olmalı belki ilerde tekrar görüşürüz Fernbus :+1::+1::+1:

Sanslis8n benim iadeyi ret ettiler oda 2 saati gecmem belki 1 saat oyuna girwbilmek icin bekledim giremedim oynanis saati gecmis oynayamadan almadilar

30 fps mi ? Ben GTX750Tİ ile 40-45 arası alıyorum senin 1070 bide nasıl 30 fps :smiley:

1 Beğeni

Türk Trackir (takipir) etkinleştirmeyi başardım sonunda oynanış mükemmel oldu benim için tam istediğim gibi ayna kontrolü vs serbest görüş açısı çok şey fark ettirdi. Oyunu iade etmekten vazgeçtim

2 Beğeni

var mıdır videosu biz de tadına varalım :smiley:

1 Beğeni

Herkese selamlar… Bende FernBus kullanan biri olarak kendi deneyimimi paylaşmak istedim. DLC olarak Bedava DLC’ler hariç Neoplan Skyliner ve Comfort Class serisi var. Eskiye göre performans artışı var fakat o anlık takılmalar insankn gerçekten canını sıkıyor. 60FPS den birden 45’e düştüğünde off diyorsun. Birde AI trafiklerin birden kaybolup birden gelmeleri oldu mu keyfsizlik artıyor. Ama otobüslerin kokpitlerine diyecek birşey yok.

2 Beğeni

Video geliyor çok yakında biraz daha alışmaya çalışıyorum ets2 den sonra :wink: @egudek257

1 Beğeni

@simulasyonturk abi Fransa DLC’sini ne zaman çekersin? O videoya göre alıcam.

@egudek257
https://www.instagram.com/p/B4iD5Ocpu1C/?igshid=1bfshvrp50w5c

2 Beğeni

haftasonu tourist bus ve fernbus ikisi birden olursa güzel olur şu an yeni kabloları bekliyorum takipir, button box ve diğer şeylerle uyumlu olması için :smiley: ancak o dlcye gidip 125tl vermeye gerek yooooğ

1 Beğeni

Aynalar fullken kaç fps alıyorsun_?

Benim Fernbus Coach Simulator maceram bu videoyu izledikten sonra başladı :smiley::sweat_smile:

3 Beğeni

Oyunda neden muavin olmadığı belli oldu :grinning:

1 Beğeni

Fernbus ve Tourist Bus için video çektim. Bir daha gireceğimi de düşünmüyorum. Bir Pazar günü nasıl becerilir aha işte böyle…
Konular; TakipIR, Button Box, Fransa DLC’si, BB40 Dolmuş,

BANA 1 MİLYON DOLAR VERİN OYUN YAPAYIM YETER ARTIK

4 Beğeni

SCS çok büyük fırsatı kaçırıyor yıllardır :smiley:

@cayci o kadar çok değişiyor ki dün en düşük45 FPS bugün 28 bile gördüm bilemedim vAlla

2 Beğeni