Bunlar da kendi oyunumdan daha Paris’e varamadım ama oyun cidden çok zevkli hale geldi resim çekmekten süremiyorum. Bu sefer olmuş daha iyi olacaktır
Laptop ta çözünürlük düşük olduğu için bu performansı alıyorsundur tahminimce bendede 1050 ti strix var 1080p oynadığım için güvenemiyorum oyunu almaya
Ryzen 5 2600 Msi rx 570 ile 45-60 arası fps veriyor.Ama oyunda oynatacak fizik yok.Girmeye değmiyor bile
Benim bilgisayarın çözünürlüğü de 1080p. Ama masaüstü bir bilgisayarda laptopa oranla daha iyi bir performans alınabileceğini düşünüyorum. Sence normal mi benim bu performansı almam yoksa beklentinin altında mı ? @bytutkun
1080p oynuyorsan bence süper
Bus simulator 18 de isteğim performansı alamadım o yüzden buna düşünceli yaklaşıyorum olmadı indirimde alıp denerim
Bus simulatorle arasında ciddi fark var ya özellikle son iyileştirmelerden sonra. Bus sim 18 de ben 25 30 fps alıyodum sonra kaldırdım oyunu direk.
bende 30 35 fps alıyorum grafik ayarları yüksekte çok nadirde drop yiyorum birde oyunda görevleri yapmak ölüm saçma çeviri yüzünden o yüzden pek giresim gelmiyor
Bu oyunu Cadılar Bayramı indirimlerinde aldım ve iyi ki almışım. Çok güzel bir oyun. ETS 2’de yaşadığım FPS sorununu bunda yaşamadım.
Optimizasyon olarak ciddi bir yükseliş var mı cidden? @simulasyonturk
Ben güncellemede optimizasyona dair bir iyileşme görmedim açıkçası, FPS sürekli değişiyor. Şehir içinde 30 FPS altına da düşüyor. (Ekran kartım GTX 1070)
ETS 2’deki FPS düşüşünde yaşadığım rahatsızlığı bu oyunda yaşamadım açıkçası.
1070 ile nasıl 30 fps alıyorsun şaşırdım ben hiç bulaşmayım o zaman 1050 ti ile
Ben de çekindim 2060 var bende de çok merak ettiğim bir oyun alınca da DLC leriyle alıcam çöpe gitsin istemem çok para ![]()
ayna ayarlarını en düşük yani kapamadığınız sürece akıcı oynamak çok zor drop illaki oluyor. Birde ben çözünürlük ölçeğini %200 yapıyorum o da baya etkiliyor, öbür türlü dashboard hafif bulanık oluyor.
60 FPS ile ilerlerken aniden 45FPS’e düşünce psikolojik midir bilmiyorum ama takılıyormuş gibi gözüm algılıyor. Oyun çok güzel ama bu optimizasyon bütün zevki kaçırıyor.
2060 da rahat rahat oynarsın hiç düşünmeden al eski kasma yok diyor oynayan arkadaşlar