yanlışlıkla 140 TL’den satışa çıktı satın almayın diyorlar hata varmış zaten alabilecek insan var mı bilmiyorum bu fiyattan
Özellik listesi sitede Türkçe yazarım
Seamless extension of the world map - without any loading times between regions
Expands the world map by 150%
Adds additional 1836 kilometres of road
List of the 20 new cities in non-alphabetical order:
Paris (includes 2 bus stops)
Lille
Rouen
Reims
Brest
Rennes
Nantes
Tours
Dijon
Strassbourg
Limoges
Clermont-Ferrand
Lyon
Grenoble
Bordeaux
Biarritz
Toulouse
Perpignan
Marseille
Nice (Airport only)
Adds lots of characteristic sights, landmarks and point of interest
Almost every bus stop or station is true to original
The great landscape of France with many recreated features including:
The French Alpes, Massif Central, and the Pyrenees
Many viaducts, including Europe's tallest: The Viaduc de Millau
The country's main rivers of Seinem Loire, Charente, Dordogne, Garonne, Meuse, Rhône and Rhine
Travel all across the country from the Mediterranean Sea, along the Atlantic coastline to the English Channel.
License Plates of 95 Departments of France
AI-vehicle repaint Gendarmerie Nationale
12 Regions of continental France:
Grand Est
Nouvelle-Aquitaine
Auvergne-Rhône-Alpes
Bourgogne-Franche-Comté
Brittany
Centre-Val de Loire
Île-de-France
Occitanie
Hauts-de-France
Normandy
Pays de la Loire
Provence-Alpes-Côte d'Azur
@HasanOfke alabilecek insan varmı deyip küçümsemeye gerek yok.Oyunun fiyatı zaten bizim ülkemize göre pahalı.Oyunu bile parası olduğu halde bir sürü sıkıntısına rağmen o parayı hakettiğini düşünüp verecek var mı desek daha doğru olur bence.Şahsen ben tüm DLC’leri alabilecek olmama rağmen stüdyoya olan kızgınlığım ve oyuncu kitlesini tabiri caizse aptal yerine koymaya çalışmalarından ötürü kızgın ve sitemliyim.Sadece oyunu aldım ve hiç bir DLC’yi eklemedim.Tourist Bus askerdeyken çıkmıştı.Onu da yine aynı sebepten almak istemedim.Aynı veya benzer oyun mantığını Fernbus’e koyabilirlerdi veya sonradan ekleyebilirlerdi.Herneyse oyunların fiyatları normal haline gelmediği sürece kimse alabileceği varsa bile alıp desteklememeli.Belki bazı şeyler akıllarına o zaman dank eder.SCS’de bu durumu gördüğü için ECS üzerinde yoğun çalışmıyor.Onlarda herhalukarda biz çıkardığımız zaman bizim oyunumuz veya DLC’miz oynanacak mantığındalar diye düşünüyorum.Ama alabilecek insan varmı deyip sende bu malum stüdyo ile aynı noktadan bakarsan bu işe,o hiç olmaz.Yakışıksız duruyor.
yoo küçümseme değil fiyatla da ilgili değil yapılan iş büyük aslında şu an dlcyi indiriyorum ama oyunun imajı öyle değil yani pat diye bir dlc çıktı hemen çakalım türk de yabancı da temkinli ve durumunu biliyor yoksa omsi2ye çıkan bir sürü dlc satış da yapıyor gelir de elde ediyorlar
Bir kere dediğin gibi bu stüdyonun yapımlarına temkinli yaklaşanları sonuna kadar destekliyorum.Temkinli yaklaşmak lazım zaten.Baksana DLC çıkarırken fiyatta bile hata yapıyorlar.Hadi düzelttiler yine ne kadar olacak ki ? Tamam biz kendi penceremizden bakıyoruz.Türk oyuncular belki bu oyun için çok büyük bir kitle de değildir onlar için bilemiyorum.Düzgün bir oyun yapmış olsalar en büyük kitle türk oyuncular olacaktı orası da kesindir herhalde.Ama 2016’dan bu yana oyuncunun gözündeki durumları ve yapıp yapamadıkları doğal olarak temkinli olmanın başlıca sebepleri.Ortaya sundukları üründe sıkıntılı olunca herşey şuan çok normal.
Zaten optimize edilmeden ve cilalanmadan çıktığını söylediler. Söyledikleri gibi, optimizasyon yok, trafik yok. Şu anda oynanabilecek düzeyde değil. Normalde videosunu yayınlayacaktım ama, bırak videoyu düzgün şekilde oynayamadım bile. Beklememiz lazım.
Tabiki dün deneyimlerimi sunacaktım ama vaktim olmadı. Son beta güncellemesinde dlc france optimizasyon sıkıntılarını hallettiklerini söylemişler. Gerçektende iyi bi performans aldım arada fps droplar yine olmaya devam ediyor fakat sistemime göre baya iyi bir performans (min:45 max:60 fps) aldığımı belirtmeliyim (Sistem: HP gaming laptop / İntel i7 7700 / 16 gb ram DDR4 / Nvidia GTX 1050 4 gb ekran kartı / 1TB HDD / SDD yok) Not: Yalnızca Paris içinde 35 fps e kadar düştü. Sanırım o da şehrin aşırı detaylı ve büyük olmasından. Ve otobanda giderken binaların nadiren bir anda yolun ortasında veya havada belirdiğini gördüm ama bi sıkıntı çıkarmadılar çarpma, hasar olması vs gibi. Erken erişimde olduğunu düşünürsek düzelecek şeyler olduğunu düşünüyorum bunların. Umarım.
Şuan için memnunum. Ama tabi malum fiyatı belli. Ben ne kadar memnun kalırsam kalayım hiçbir şekilde bu fiyata değer bi dlc ve oyun olduğunu düşünmüyorum. Ben 3 aydır sigarayı bıraktığım için sigarayı bırakmanın verdiği maddi düzelmeyle aldım zaten yoksa yanından bile geçmezdim
Yaklaşık 1 saat önce yeni bir rotada daha sürüş yaptım (“23 BETA” - Strassburg taraflarında) ve yollardaki optimizasyon sıkıntısının devam ettiğini söylemeliyim 25-30 fps e kadar düştüğü yerler oldu şehir içinde değil fakat otobanlarda.
Oyun içi görseller. Her şehrin kendine özgü ve ülkemizdekilere benzer otogarlarının bulunması çok güzel ki daha Parisi ve diğer şehirleri görmediniz, yeni kullanıcı olduğum için anca 5 tane resim yükleyebildim dahası da var. Bu oynayışımda hiç fps sıkıntısı çekmedim bu arada gayet akıcıydı.