MAN bakıldığında her ağır vasıta oyunlarında sorunsuz lisans veren bir marka . Her firmanın kendine göre pazarlama taktikleri vardır MAN’ da böyle bir yol izliyor diye tahmin ediyorum …
tourismo travego starliner tourliner gibi araçlar ve temsa (avrupadada kullanılıyor) bu tarz araçlarada önem verilse lisans olmasa bile çıksa ve kaliteli olsa 80tl bile olsa alırım ama kalkıp uzun yol otobüs oyuna kısa mesafe aracı almam
GTX1060 6GB - i37100 - 16GB Ram
Sistemim Yukarıdaki şekildedir uzun zaman önce bu sistemle bu oyunu 45fps aldığımı hatırlıyorum nedense oyunda ne ayar yaparsam yapayım sabit 15-20 fps alıyorum .
gölgeler, bitki örtüsü bunları orta grafiğin altına çek çok fark ediyor yani o işlemci de biraz az bu CANAVAR otobüs simülasyonu için grafik ayarlarının fotosunu atarsan bakarız
mesela neoplan lisansı var ama kalkıp tourliner veya cityliner niye gelmiyor anlamış değilim zevk mi alıyorlar oyunculara bu tür işkenceler uyguluyorlar anlamış değilim
TML konusunda çokça kez fikirlerimi belirttim.Şehirlerarası otobüs simülasyonu kategorisinde tek olmalarına mı güveniyorlar ben anlam veremiyorum.TML’ye 10 açıdan baksak,8’i konusunda sınıfta kalır,1’i konusunda şüpheli,sonuncusu konusunda da sadece böyle bir simülasyon olmamasından ötürü güzel bir fikirle bu oluşuma girdiklerinden dolayı sadece herhalde artı alır.En azından benim görüşüm böyle.Fernbus Simulator’de Intercity’nin ne işi var ? Öğrenci mi taşıyacağız,personel mi taşıyacağız,kırsala mı çalışacağız ? Bunlar sanıyorum araçların hangi segmentte,hangi sınıfta olduğunu da bilmiyorlar.Sizlerinde dediği gibi nasıl Setra’yı lisanssız olarak çıkardın,çıkar Tourismo’yu?Bir de Mercedes-'ten yürü bakalım.Bakın ben şuna net inanıyorum optimizasyonu bile 3 sene içinde yeni yeni çözülmeye başlanan bir oyundan sanıyorum bu saatten sonrada birşeyler beklemek doğru olmayacak.Son umutlarımızı,son ümitlerimizi de harcıyorlar.Bakın herşeyi geçtim çok basit bir pencereden şunu söylüyorum.Bu stüdyoda hiç mi düz mantık giden biri yok ya.Herkes ters mantık.Ne yaptıklarından,ne yapmaya çalıştıklarından,neyin ne olduğundan bir haberler.Fiyat politikasına zaten hiç girmeyeceğim.Hikayesiz pahalı bir oyun.Kitle kazanma çabaları da hiç bir zaman olmadı.Deli gibi oynayıpta,tiryakisi olanını da görmedim.Varsa da sayılıdır.Ama bunun tek sebebi oyuncular değil,malesef ki oyunun yapımcısıdır.
Ekran kartı Tam Performans ile çalışmıyor . Aynı problem ETS2 de mevcut idi Nvdia Denetim masası ayarlarından hallettim . Hatırlıyorum bu oyunu aynı sistem ile daha önce 40-50 fps alıyordum DX12 olayından sonra böyle bir problem oldu .
betada dx12 yok, betayı dene
Changelog 1.22.27863
• Multi-Display BETA function added, see instructions: https://steamcommunity.com/sha…iledetails/?id=1861878438
• Vehicles throw spray on wet roads and dust on terrain
• World lighting system updated
• Radar flash should now be visible again through the front window of the player vehicles
• Brake system updated: Increased braking force and full emergency braking by double-tapping the keyboard shortcut
• Optimised performance of street lights at night
• Mod repaints are reset to the default settings when the game restarts
• New city including bus stop: Steinhude
• New Event: FlashBassFM concert at Steinhuder Meer
• Police car texture updated
• Preparation for (free) DLC
• Final preparations for DLC MAN Lion’s Intercity
DLC Austria // Switzerland
• Swiss police car texture updated
• Austrian police car texture updated
• Corrected bug in license plates of Austria
son güncellemenin notlarıdır
yeni otobüsün videosunu çekicem birazdan
yağmurdaki su sıçraması çok amatörce olmuş grafiksel anlamda iyide gece skylinerle giderken kör ediyor deserm abartmam herhalde
MainMesh Dosyalarına bakın, yalnızca Scania Touring’e değil, yaklaşmakta olan BeLuxNe DLC’nin bazı detaylarına 1.22 güncellemesinde rastlanılabilir. Tamamı en az dokuz şehre sahip üç küçük DLC’ye ayrılacaklar. (Lüksemburg, Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Groningen, Antwerpen, Bruessel, Charleroi, Gent)
Aşağıdaki resme bakın.
Scania Touring, ECS ile çıkamadan Fernbus yollarında anlamsız, önemsiz bir şekilde sürülecek. Çok üzücü belki ileride yine önemli fizik iyileştirmeleri alacaktır ama önce temeli sağlam atmalıydılar. Çıkan DLC’lerin hardcore oyuncular gözünde bir önemi yok kalmıyor.
bir umuttur yaşamak deyip bekliyoruz işte ECS olmadan bize zevk yalan
Scania Touring diyince aklıma hemen ECS geldi neyse en azından kayda değer bir otobüs gelecek demek ki Fernbus’a
Rx570 ile yüksek ayar da 50 60 arası oynuyor ama oyunun fizikleri hala berbat ne kadar fps iyi alsam da zevk vermiyor
DLC haritada fps düşüşü var ana haritaya göre.Bunu çözmeden harita çıkarmaları anlamsız.
MAN Lion’s Intercity, Fernbus ve Tourist Bus Simulator için yayımlandı MAN Lion’s Intercity, Fernbus ve Tourist Bus Simulator için yayımlandı
Alalım mı ,Hasan Bey