Fernbus Coach Simulator - Ana Konu

S 515 HD,S 516 HD,S 516-HD/2,S 517 HD,S 519 HD olmak üzere toplam 5 model geliyor.515 HD ve 516 HD/2 6 teker,diğer 3 model 8 tekerdir. :wink:

Beşinin de sesi aynı mı?

Aynı araçlar, aynı motor, tabii ki aynı, binmedim ama gerçekte de aynıdır heralde. Farklı bir motor ve versiyon olsa neyse.

Oyunda Comfort Class DLC’sine sahip değilim.Hepsinin sesi aynı mı o yüzden deneme veya gözlemleme şansım olmadı.Ama normalde Comfort Class serisi oyunda olmayan 511 HD’de dahil olmak üzere OM 470 Euro 6 motoru kullanıyor.Modelden modele ufak tefek farklılıklar söz konusu olabiliyor.Yani 511 ile 519’un motor gücü v.s tüm özellikleri aynı olacak değil herhalde. :slight_smile: Ama genelleme yaparsak motor tipi olarak OM 470 Euro 6 motora sahipler şuanda. :wink:

1 Beğeni

setra dlc side var neoplanda neoplan daha heybetli karizmatik duruyor ve setraya göre daha güzel geliyor bana tabi zevk meselesi bu iş ama setranın hızlanması iyi iken neoplan ağır kalıyor buda tabi daha gerçekç.çilik katıuyor

işte orada biletli satılan yolcuyu belirtiyor. Bir tane manuel biletli yolcu var başta değil sonda gösteriyor :smiley:

1 Beğeni

@22sercan bilgi için teşekkürler dostum 519 larda 510 PS lık motor kullanılıyor sadece onda ses farklı … Türkiye’deki setra 516 serileri 1845 42 lerdeki motoru kullanıyor ama çekici ile 516 yı yan yana çalışır durumda olsun motor sesleri farklıdır setra da çift kat susturucu egzoz sistemi mevcut …

Fernsbus’a 3.7 gb lik yeni bir güncelleme geldi.

2 Beğeni

1.22 Olması lazım ışıklandırma vs düzelmiş radar ışığı düzelmiş bide ücretsiz dlc hazırlığı filan yazıyordu

Fernbus Simulator için 1.22 Güncellemesi Yayımlandı https://www.simulasyonturk.com/fernbus-simulator-icin-1-22-guncellemesi-yayimlandi/

1 Beğeni

Steinhude adında yeni bir şehir eklendi

3 Beğeni

Hoş geldin fatal error :slight_smile: Yeni şehiri görmek için sefer atayım dedim iki denememde de kendimi masaüstünde buldum:D

MAN Lion’s Intercity geldi. 1 Ekim’de çıkacak. Fiyatı 9,99 Dolar olacakmış. Türkiye’de ne olur bir önceki DLC’lere bakabiliriz. Fernbus Simulator ve Tourist Bus’ta geçerli eğer iki oyun varsa birine aldığınızda diğerine de geliyor. İleride bu modeli The BUS’a da ekleyecekler.
Test seferine çıkıyorum.

6 Beğeni

yarı şehir içi bir arabayı bari bedava yapsalardı almanların bu paragözlüğü bitmiyor :frowning:

Arkadaş şunun yerine bi Tourismo veya Tourliner eklesenize be kardeşim birde paralı bari ücretsiz olsaydı… Neyse hiç yoktan iyidir en azından böyle de bir seçenek var oynayacak için.

2 Beğeni

paragöz almanlar çok süper oyun yapmış gibi sanki…
yıllardır hayalini kurduğumuz oyunun alıp kana kana oynayamıyoruz…

Asan Abi, sesleri MAN Lion’s Coach ile aynı mı bire bir?

Sesi farklı

1 Beğeni

Oyuna inatla MAN çıkarmanın nedeni nedir acaba ? Neden bir travego vs gelmiyor ? Cidden sebebini bilen var mı ? MAN ile anlaşmaları mı var belediye otobüsüne kadar yaptılar ?

Mercedes scs ye de çok geç lisans verdi.Man da GTS den hatırlayacağımız üzere scs ye ilk lisans veren marka.

1 Beğeni