Fernbus Coach Simulator - Ana Konu

Şahıs otobüsleri ve sürekli arıza yapan otobüsler olmayacaksa artık Ulusoy’dan vazgeçebilirim. Umarım iyi bir adım olur.

Bunları herkes biliyor da değişmesi lazım. Durum şu an tamamen birkaç firma dışında hep yolcu aleyine ben hiç doğru dürüst firmaya binemedim :smiley: Millet İzmir’den ne güzel İstanbul’a giderken Pamukkalesi, Anadolusuna biniyor biz eziyet çekiyoruz.

2 Beğeni

aha cevap attılar :smiley:

2 Beğeni

https://eksisozluk.com/flixbusin-turkiye-pazarina-girmesi--6150179?a=popular&p=1

ekşide başlık açılmış

Ya Türkiye’yi yapmalarına gerek yok, şu modlama ve harita editi serbest bıraksınlar yeter.Akar gider.

2 Beğeni

Modlamanın üstü kapatıldı gitti artık geçmiş olsun :smiley: oyun elden gidecekti. Ancak The BUS çıktığında Fernbus ve Tourist Bus’ın gelişmeye, genişlemeye devam etmesi hepsi birden zorlaşacak böyle bir hata yapacaklar gibi duruyor. The BUS konseptini OMSI 2 gibi düşünüp yorarsak modlama gelmek zorunda :slight_smile: ama kontrollü olur sadece 3. parti içerik üreticilerine verilir orasını bilemem önümüzde daha çok iş var.

1 Beğeni

Forumlarında gezerken okuduğum kadarıyla The Bus’ın çıkmasıyla beraber modlama desteğinin geleceği söyleniyor. Ne kadar olur bilmiyorum, bence de Tourist Bus vs. çıkararak hata ettiler. Orada gelen o özellikleri direk Fernbus için getirmelilerdi. (Ekonomi vs.) Yine şu futbol DLC çok gereksizdi, tek güzel yanı yolda olması gerek güzel modellenmiş stadyumları görmemiz :slight_smile:

2 Beğeni

İçerik bakımından yaratıcılar ama çok kötü performans, temel özelliklerin pek iyi olmaması tepki görüyor. Tourist Bus da öyle hiç basit bir oyun da değil. :frowning: Gerçekten doğru kararlar alınsa karşılığını alırlardı çünkü bir süre sonra bazı oyuncular için güven sorunu ortadan kalktığından ufak tefek basit DLC’leri bile desteklemek için alıyorlar. SCS örneğini vericez ama öyle :frowning:

3 Beğeni

Modlama çok önceden gelecekti ama bir türlü gelmedi.Modlama gelmiş olsa ortaya güzel şeyler çıkar,oyun daha bir anlam kazanabilirdi.Fernbus’teki hikayesiz sürüşü aslında bir halletseler güzel olacak.Onu da yapmıyorlar.Malesef oyunun yapımcısı oyunun önünü kesiyor.Artık oyun içi bazı sorunları da yavaş yavaş çözmeye başladılar.(2-3 yıl sonra :rage: ) Belki bir atağa geçirebilirler ama bir bakıyorsun bu sefer fiyatlar tavan.Yani malesef bu yapımcı ve yayıncı fiyat-politika dengesini bir türlü oluşturamadı.Sunulan üründe sıkıntılı olunca çokta yükselemediler.Hala şansları var ama bu seferde kendileri istemiyor sanırım.Ne bileyim bu adamlar acaba nasıl görüyor dışarıdan baktıkları zaman kendilerini ?

1 Beğeni

her şey perfect görünüyor olabilir :smiley: olaylara bakış açımız her zaman farklı

Ben de strateji konusunda hata yaptıklarını düşünüyorum. Mesela ayrı oyun yapmak yerine, o özellikleri Fernbus için (ki gerekli) getirselerdi ve tıpkı Football DLC gibi ayrı bir şekilde de ek bir DLC olsaydı Tourist Bus, çok daha mantıklı olurdu.

Ayrıca Flight Simulator kullanan ve o camianın (Sanal havacılık) da uzun yıllardır içinde olan biri olarak birkaç önerilerim oldu kendilerine ama pek yapacaklarına dair ümidim yok. Yakında tekrar o önerileri forumlarında da aktarmayı düşünüyorum. Zor olduğu kanısında değilim.

Gençler oyun için DLC bakıyorum da, sizce Neoplan mı, yoksa Comfort Class mı? Comfort Class daha iyi bence ama lisanssız, bir de hiçbir yerinde Setra logosu veya yazısı olmayınca biraz üzdü beni ama Neoplan da çok büyük, sizce hangisi?

Neopalnda şuan bende koltok sorunu var oyunun içinde bi yükseliyor bir alçalıyor sürücü koltuğu.Bence önce setra al.Bu arada bu sorun diğer arkadaşlarda da var mı acaba bir yazabilirler mi ?

Steam atölyede Setra logolu boyamalar var. Ancak ön tarafta orijinalinde olduğu gibi olmuyor, mod yapanlar gördüğüm kadarıyla cama yakın siyah bölgeye boyama olarak Setra logosunu koyabiliyorlar.

Vallahi Setra logosu varmış yokmuş çok önemsemiyorum, eskiyince logolar silinmiş gibi düşünün gitsin :)) Araç kaliteli, model güzel, sürüş keyifli. Neoplan benim pek kullandığım bir araç değil, zira iki katlı araç pek sarmıyor tabiri caizse. Bilmiyorum, ben çok takılmıyorum bu lisans işine, bire bir modellenmiş olsun da. Keşke lisanssız olsa da Mercedes Travego/Tourismo’ları da görsek.

1 Beğeni

O koltuk sorunu değil de durunca şöför koltuğunun havaya kalkmasından dolayı oluyor. Ama Dlc olarak neoplanı öneririm @kwnkos Setra var bende ama bi yere kadar . Bazı özellikler Setrada çalışmıyor yani tuşları var ama işlevsiz. Gece lambaları gibi vs. Neoplan daha önerilir bir araç lisansı olduğu için daha ince işçilik yapılmış. Setra bi yerden sonra sıkıyor.

Sıkardan kastınız ne anlamadım, zira sıkılınıyorsa hepsinden sıkılınır, sonuçta otobüs işte, alıp kullanıyoruz :slight_smile: Bence model ve kullanım açısından ikisi de iyi, iki katlı otobüsleri sevmiyorum ama seviyorsanız gayet iyi ve keyifli. Videolar ve kendi zevkinize göre güzelce düşünüp bir karar verin derim :slight_smile:

1 Beğeni

Lisanssızda olsa Setra’yı tercih ederseniz,en azından Comfort Class serisinin 511 HD hariç tüm versiyonları ile oynama şansına sahipsiniz.Ama lisanslı Neoplan sadece çift katlı Skyliner modelinden oluşuyor.Bu açıdan da bakmak gerek bence.Yine seçim sizin tabi.

1 Beğeni

Kaç tane Setra geliyor ve kaç tekerlekliler?

Birde Tourismo ile Tourliner görsek şu oyunda harika olacak.