şerit çekilerek malzeme taşıyarak inşaat hangi haritada yapılıyor
Harita ile alakası yok o inşaatların. Shift+P ile inşaat menüsüne girip yerleştirilebilir binalardan olması lazım isminin oradan ev modelini seçip haritaya yerleştirdikten sonra, kademe kademe malzeme taşıyorsunuz.
Ayrıca bu başlık oyunun kendi sorularıyla alakalı daha uygun bir başlık gibi;
Sisli bir günden merhaba. Her ne kadar verdiğimiz batak ve kaybettiğimiz topraklar zorlasa da bizi mücadeleye devam ediyoruz. Ufaktan tavuk işine giriştim. 1 milyon krediyi henüz ödeyemedim ama kazandıklarımdan ufak ufak yatırıma devam ediyorum.
Hoşgeldiniz hocam çiftliğiniz hayırlı olsun.
Tarlayı sarıyorduk saat geç olmaya başladı makinaları tarlada bırakıp 500 metre ileride evimize geçiyoruz. Sabah erken saatte gelip devam edeceğiz.
Hoşbulduuk eyvallah kardeşim ilk günden baya borca girdik inşallah haciz gelmeden öderiz borcumuzu
Ustam ortalarda olmadığın için motivasyonum düşüyor. Ne yaptın çiftlikte ? Yeşillendir bizi hele.
ileride özelleştirilmesi gereken başka benzer şeyler olursa başkalarını beklemeden yapmaya çalışırım. para birimi için zaten genel bir mod paylaşılıyor.
Göz kırpıyor bana
@Didlysquat daha herhangi bir gelişme yapamadım iki gündür biraz meşguldüm şimdi boşa çıktım, sermaye birikmesini bekliyorum, aynı zamanda kaç ahır kurucam onu düşünüyorum yem yetiştiremezsem sıkıntı olur, aynı zamanda arsa da almam gerekiyor işte, şimdi mısır ekimine geçeceğim.
Bu arada arkadaşlar belirteyim ben ekonomik zorluğu kolay da oynuyorum, oyun başlangıçta o şekilde başlatıyordu zaten, bana kalırsa sizde kolay da oynayın çünkü normal veya zora aldığınız zaman kısır döngüye giriyorsunuz, yaptığınız her şeyin iki katını üç katını yapmanız gerekicek, ben 3 kümes kurduysam siz 6 kurmanız gerekicek veya ben 3 mantar serası kurduysam siz 6 kurmanız gerekicek, zaten yaptığınız şeyler aynı, boşu boşuna fps öldürmeye gerek yok benim naçizane fikrim bu, kolay da takılın iki sera kurup 15bin€ kazanacağınıza kolaya alın tek sera kurun 15bin€ kazanın fps niz kaybolmasın daha iyi, daha farklı işlere yönelebilirsiniz.
Bankayla iyi geçinin limitimi 1.8M€ ya çıkarmışlar, oyunun başında 800k€ falandı. Bu kadar limit olduğunu bilsem beklemezdim, hemen yatırımlarımızı yapalım.
Kasım ayındaki büyük gelir satılan arsadan dolayı geldi çim balyası yapmak için kredi çekip çim arazilerini almıştım.
bankacı borcu istemeye geldiğinde çimentocuya göndereceğim benim de bi o kadar borcum var. çeltik büyüdü. normal sezona geçmeme az kaldı.
video mu çeksem diyorum bilemedim.
seralar ve keçi bizi büyütecek. mandalar 2 günde bütün yemleri bitiriyor.
Eveeeet dev yatırımı yaptık, kalan parayla da hayvanları aldıkmıydı bir daha kuruş harcamak yok, çünkü ödenmesi gereken 1.8M€ luk bir borç var.
380 Baş kapasiteli, yalnızca 150 tanesi sağmal olabilecek, diğer iki ahırı besi olarak kullanıcaz yapacak bir şey yok.
Batışın resmidir