Farming Simulator 25 - Screenshots

sdfgshdjlgsd ulan harbiden şimdi tam onu düşünüyordum :smiley: la bu hayvanlara yem mi yeter? Ahırları tamamen doldurdum bide, süte güvenerek besiye güvenerek, hadi süt neyse de ben bu anguslara nasıl bakıcam 10-12 ay, acil balya basmam gerekiyor 200-300 tane, satın alırsak yandık günlük 50bin€ sadece balyaya gider. Silajlık mısırı kurtarırız bir şekilde Nisan da yani yarın ekicem hazır tarlalar.

Tek umudum sizsiniz hadi bakiyim göriyim sizi her birinizden en aşağı 35lt süt bekliyorum. :smiley:

Sanırım battım :grin:

3 Beğeni

Frenler hiç tutmuyor o biçim yüklemişiz :smiley:

4 Beğeni

yol yakınken dön derim bir saat zevk alacaksın sonra …

Batmak var dönmek yok, en kötü hepsini kesime göndeririz :smiley:
Tabi gaza geliyorum ama 4 vagon yem gitti en büyük vagon bide, 160 bin litre yem, umarım bu sadece bir günlük değildir. Ama tüm hesaplamalarıma rağmen yine yem stoğu sıkıntısı çekmeyecek gibiyim, şu anlık sadece TKT vericem, altlarına saman serersem yetmeyebilir. Bu işin sonunda ne olacağını size aktaracağım. :smiley:

Gübre depolarını unuttum :smiley: hiç demiyorsunuz.

2 Beğeni

sen şimdiden mezbaha ile anlaş

Farklı şeyler deniyoruz

2 Beğeni

Hocam işleri büyütmüşsün vallahi keyifle takip ediyorum :smiley: Ben henüz oyuna girip ekstra bir şeyler yapamadım.

image

Riverbend’de 3 ve 4 no lu tarlalardan çıkan kavak hasadı
işçinin eksik ekimi ve %40 verime rağmen normal ekonomide 150klık hasılat mükemmel

2 Beğeni

balya ne balyası oldu?

image

Talaş balyası diye geçiyor kavakları parçalayıp balya yapıyor galiba

1 Beğeni

kavaklardan talaş üretmek çok zor makineler çok küçük maalesef ama o küçük tarlalarda mantıklı olmuş.

Evet işçiye de verilmiyor ama ara ara yapılıyor kavak zaten solmadığı için zaman sorunu da yok verimi de beklediğimden katbekat fazla çıktı ondan uzun suruyor biraz da

pirinç ekimine hazırlık :tractor:

4 Beğeni

Mısır ekimini tamamladım.

Limiti 2.1M€ ya çıkarmışlar :smiley:

4 Beğeni

Bu tarla biter mi be…

1 Beğeni

limit 500k bende o nasıl oluyor

borç alıp kapattıkça artıyor

1.5 milyonluk yatırımla bağ işine girdik ya batıcaz ya çıkıcaz

1 Beğeni

1 Beğeni

@asrN46 nın dediği gibi borç alıp kapattıkça ve gelirini arttırdıkça limit açıyorlar, ölü yatırım yaparsan olduğun yerde sayarsın, ben 1.2M€ krediyi çektim ahırları kurdum, daha çok az ödeme yaptım bi bakayım dedim limiti 2.1m€ ya çıkarmışlar fakat günlük faizi bi tık fazla. Oyunun başlangıcına 700-800k€ aralığındaydı limit.

1 Beğeni