Farming Simulator 25 [Ana Konu]

Oyunun kurulu olduğu yerde shader_cache dosyasını silip bir deneyin isterseniz, kesin çözüm değil ancak belki önbelleğe aldığı dosyadan olabilir. Sıkıntı olmaması adına yedek alın oyuna girdiğinizde oyun kasacaktır 1-2 dakika oyunu kendi haline bırakın olduğunuz yerde sağa sola bakıp biraz hareket ederek.

1 Beğeni

Tamam bir deneyim. Teşekkür ederim.

Olmadı farminge mail mi atsam acaba birde benim remörka doldurdum ürünler ve ilaç makinalarına yok koyduğum ürünler siyah renkte görünüyor.

Mail atman bir şey değiştirmez, sorun senin ekran kartın kaynaklı gibi. Çözünürlük, doku kalitesi ve gölge kalitesi ayarlarını kurcala veya otomatik olarak yüksek/en yüksek ayarla bakalım değişiyor mu.

Bu arada ekran kartın nedir? DDU ile temizleyip, güncel sürümü tekrar kurmayı deneyebilirsin.

2 Beğeni

Kart driver’ını silip yeniden yükle fsr3 açıksa kapat

2 Beğeni

Ekran kartım 1050 ti. Önceden düzgündü oyun sonradan bozuldu

başından beri aynı sorun vardı eski gönderilerimde geçici çözümlerden bahsettim ama son 2 3 fix ve dlcler geldiğinden beri o çözümlerde kurtarmıyor, vram yetmiyor yada teknik olarak bellek sızıntısı var, benim sistemde de en fazla 2 dakika normal görünüyor

1 Beğeni

Güncelleme beklesek kim bilir ne zaman gelir. Bunu firmaya bildirmek lazım bir mail göndereyim bakalım.

Hocam bu yemleme robotu hangi bina ile geliyor ben bulamadım da.

Orta ve büyük lisanslı ahırlarla geliyor diye biliyorum. Ahırı seçtikten sonra özelleştir kısmı olması lazım oraya bi bakın, bende bayadır girmiyorum bizzat denemedim

1 Beğeni

Season pass 2;

1 Beğeni

Paket sayısı düşmesine rağmen fiyatı aynı kalmış. Ayrıca o JCB ne Allah aşkına. 200 km/h ile tarla süreriz artık. Hiç yoktan şu sezon paketlerine hayvancılığı geliştirecek birkaç dinamik ekleser. Yem ver bekle, çok sığ geçiyor

2 Beğeni

Oyun 4 milyon satmış

1 Beğeni

Hayvancılık çok yüzeysel, bence de artık detaylandırılması lazım, sanki hayvancılık yeni eklenmişte o yüzden böyle kalmış gibi duruyor halbuki kaç oyundur var. İşe yaramaz araç DLC’lerine göre daha fazla satardı.

1 Beğeni

Açıklamada en altta yazıyormuş :smiley: dediğin gibi büyük boy yem robotlu inek ahırında var

Microsoft’tan kıyak fiyat yakalayamadık bu sefer 1279 TL

Benim savegame’e bir şey oldu. Ne ekersem ekeyim sağ soldan tarlaların bir kısmından sürekli patates çıkıyor ayçiçeği çıkıyor. Hatta kultivatör çekerken toprak dışı bir alana gelirsem direkt büyümüş patates ekiyor. Kaç saatlik kariyeri mahvetti. Çözüm önerisi olan var mı?

Araziyi satıp tekrar alın veya ne bileyim tarla oluşturma moduyla saban ile üzerinden geçin tekrar aklıma gelenler bunlar şimdi

Yaptım ama sonuç alamadım. Benim olmayan tarlalarda da çıkıyor. İlginç bir şey oldu

1 Beğeni

Arkadaslar resmi bir GIANTS SOFTWARE ORTAĞIYIM

Oyunu veya herhangi bir DLC’yi satın alırken Giants Partner kodumu kullanabilirsiniz : 2SGAME size hiçbir ek maliyet getirmez ve kanalı desteklersiniz. DLC kodları Steam’de ve Giants eShop’ta da çalışır.

:pushpin:Farming Simulator 25 (PC-Digital Download) :

:pushpin:Farming Simulator 25 - Year 1 Season Pass :

:pushpin:Farming Simulator 25 - MacDon Pack :

:pushpin:Farming Simulator 25 - New Holland CR11 Gold Edition :

:pushpin:FS25 NEXAT Pack :

:pushpin:Farming Simulator 25 Plains and Prairies :

:pushpin:Farming Simulator 25 Highlands Fishing :

:pushpin:Farming Simulator 25 Mercedes-Benz Trucks :

:pushpin:Farming Simulator 25 - JCB - WFT:

Youtube kanalim https://www.youtube.com/@2S-GAME

4 Beğeni