Epic Games’ten cashback gelecekti gelince alayım dediydim, indirim bittiği gibi bir de zam gelmiş oyunun fiyatına 1089 ₺ olmuş. Mİcrosoft Store’deki hatalı fiyattan aldıktan sonra son dakika yüksek fiyattan kitlerlerse diye iptal ettiydim. Hatırlayınca yine canım sıkıldı. ![]()
Microsoft store’dan ucuza alanlardan fazla fiyat çekilmedi.(Kendim dahil) Onlar ön ödemeli vs. veya papara ininal tarzı kullanan kartlarda sıkıntı yaşayan olmuştu.
O dönem için bende öyle bir şey hatırlıyorum. Epic’ten bir kaç oyun alacağım gelen cashbackleri biriktirir kış indiriminde güzel bir indirim gelirse alırım.
Benim araçların içi bu şekilde görünüyor nasıl düzeltebilirim görüntü kalitesi orta çözünürlük 1920X1080 ilk çıktığında böyle değildi.
Gölge ve doku kalitesini yükseltmen gerek.
Doku kalitesi yüksek ama gölgeyi açınca kasmaya başlıyor gölge açmayı bir deneyim.
Fuar gibi fuar.
Yeni kasa ürünler benim çok hoşuma gidiyor, çok iyi duruyor hepsi çok güzel tasarımlar yapmış.
http://youtube.com/post/UgkxdDFK1boTLuVE080PgGuRg_-gxcBKkDQX?si=dd6vYrhM_wT3goPM
Oyuna da ekleniyorlar valla
fakat yanlış görmediysem görüntü çok net değil henüz kaput içi motor görünümleri modellenmemiş gibi.
FS için önümüzde ki haftalar bereketli geçicek gibi, sadece yeni kasa Claas traktörlerin oyuna eklenmesiyle biteceğini sanmıyorum, her firma yeni model traktörlerinin oyunda yer almasını isteyecektir.
https://youtube.com/shorts/NhFlRWjCmhM?si=dWwEf3Y-9Jb-OFac
Cnh grubun yeni kasasını hiç beğenmedim. Gergedan gibi duruyor. Estetiklik yok.
Bi şu güzelliğe bak
Bi bu çirkinliğe.
Yeni kasası kasaymış heeeee. Olsa da oyunda sürsek.
Kişisel zevk meselesi. Ben asla eski kasayı tercih etmezdim ama yeni kasası fena görünmüyor.
Aynı şekilde eski kasasını asla ama asla almıyordum oyunda. Yeni kasası oyunda olsa affetmem gibi ama.
Yeni kasa güzel bence ya, hatta en çok beğendiklerimden birisidir Steyr yeni kasa, @muhammedarikan2572 ın dediği gibi kişisel zevk meselesi biraz, ben de eski kasayı tercih etmezdim.
Genel olarak zaten traktörlerin hepsi şu anda tabiri nasıl yapılır, dediğin gibi gergedan gibi duruyor, bu “güçlü” imajını daha da yükseltmek için kasıtlı yapılan bir şey gibi.
@asrN46 ben eski kasalarını da seviyordum claasın, genel olarak hep güzeldi bence kasaları.
Ön taraftan bakınca farların konumu ve şekli yüzünden fazla eski duruyordu bence. Bi MF yada Deutz gibi modern durmuyordu
Benim favorim New Holland T7 XD oldu.
Yine Case Optum, JCB 6000 ve Deutz 8 Serisi’de harika gözüküyorlar.
Bunların hepsi oyuna gelmezse arayı açarız vallahi
Daha yeni JD 9RX göremedik.
New Holland’ın yeni modellerinin geleceğini düşünüyorum, çünkü oyunda NH traktörleri az.
Keza Claas traktörleri de çok az, gördüğümüz görüntülere göre yeni kasa modelleri oyuna ekleniyor.
Böyle bazı büyük firmaların traktör sayıları garip bir şekilde az, Case de onlardan birisi, bu firmalara yeni model traktörlerin ekleneceğini düşünüyorum.
Oyunun kapağında Claas paletli traktör olmasına rağmen oyun çıktığında Claas markasından sadece iki tane traktör modeli vardı
takviyesi yolda geliyor.
En fazla traktör modeli John Deere ve Fendt firmasından var ki zaten Fendt güncel haliyle yer alıyor oyunda.
FS25 bu konuda serinin en zayıflarından birisi oldu. Ya da 22’de lisans anlamında seri arşa çıkınca 25 bana çok boş geldi.
22’den 25’e aktarılan traktör veya ekipman sayısı çok az. Ha keza oyunun bize verdiği traktör veya ekipman sayıları da çok çok az.
Garip bir şekilde sonradan modlarla desteklendi. 22’deki parçaları da Hispano isimle modcu çekiyorum.
Yine bu modcu arkadaşta çok iyi iş çıkarmış. 19’daki traktör veya ekipmanlar için tavsiye ederim.
Fs25 aslında bu konuda zayıf değil, Fs22 daha çok zayıftı, sonradan content update ile toparladılar baya bir şey eklendi, fs25 ile bu devam ediyor.
Evet bu adam fs19 ve fs22 de ki araç ve ekipmanları aktarıyor, işte aradığım şey deyip hepsini ben yükledim, fakat kullanmanızı tavsiye etmem, sebebi kalite farkı bariz ortada çünkü, fs25 ile birlikte aslında bir çok şey değişti araç ve ekipmanların üzerinde, baya sırıtıyor, özellikle fs19 dan 25’e aktarılan araç ve ekipmanlar, olduğu gibi direk aktarmışlar, hani fs25 kalitesinde olmadığı çok belli oluyor, kalitesiz duruyorlar, doğal olarak eski oyun modeli oldukları için.
Biraz uğraşırsınız fakat alternatif modlara yönelmenizi tavsiye ederim, çok daha iyi, kaliteli, fs25 standardına sahip traktör ve ekipmanlarla listenizi genişletmenizi tavsiye ederim.
Evet, 19’dan aktarılanlar gerçekten sırıtıyor. 22’den sevdiklerimi aldım ara ara kullanıyoruz. Çeşitlilik iyi oluyor. Umarım yeni ürünlere hızlıca kavuşuruz.
Ayrıca değinmek istediğim bir nokta da Giants üzüm ve zeytini oyuna koydu ama bir şeyler eksik gibi geliyor. Youtube’da İtalya’da Fransa’da yapılan üzüm hasatlarında farklı farklı ekipmanlar ve markalar söz konusu. FS’de sanki yapmak için yapıldı. Bir revizyon şart buraya
Ne yaptıysam bu bulanıklık olayı düzelmedi bunu bilen birisi var mı.