Balık olayına girip, erkek hayvan olayına sırf et muhabbeti yüzünden korkudan giremeyen Farming ![]()
Kötü değil iyi bir genişleme paketi balık çiftliği de bir çiftliktir sonuçta fakat yani akıllara şu soru geliyor,
İmparatorumuz niye böyle boş boş işlerle uğraşıyor ![]()
Iowa plains farm mapinde sıkıntı yaşayan var mı? Kaydetmiyor oyunu. Save hatası yaşıyorum nedense modsuz bir şekilde oyunun kendi haritalarına kayıt atıyor o haritaya atmıyor.
Yayın olsaydı keşke @HasanOfke
https://www.youtube.com/live/Sj4DnabN5hY?si=3nvZxV6dlAz0ngG-
yok ki dlc
olsa bakınırdım
satın al satın ![]()
Hocam Microsoft store’dan almamış mıydın çok ucuza satıldığı zaman oyun onunla beraber year pass’de verilmişti zaten.
Ben sevdim de olta ile balık tutmak çok güzel olmuş. Taa ki kaygan zemin tabelasını tutana kadar. Hayatım karardı. ![]()
ona paket mi dahildi unutmuşum ama benim malum giants launcherlı o yüzden yok
profil kaydını vs. taşıyamayız herhalde de uğraşamam zaten
Steam’da da 19.49 dolara düşürmüşler ama epic games`te fiyat 540 tan 1080 liraya yükselmiş. Allahtan indirimde almışım 350 liraya geldi.
Dün yeni dlc’yi biraz deneyimledim. Harita bugüne kadar yapılan en Giants haritası diyebilirim. İskoçya’da bir balıkçı kasabasını dibine kadar hissettiriyor.
Harita da biraz büyük tarla eksiği var ve tarlaların etrafı çevirili olduğu büyük makineleri kullanmak zorluyor. Soğan hasadı da bir havuç kadar olmasa da saatler alıyor.
Balıkçılık çiftlikleri de yeni bir soluk olmuş. Tarım hayvancılık ormancılık derken Farming oynamaya zaman yetmiyor.
Bu arada şu yeni gelen New Holland’da çok iyi olmuş. Umarım 2000’lerin başından daha çok traktör gelir. Mod demeyin çünkü Giants ses ve görüntü de dlc’lerde iyi iş yapıyor.
Soğan ve benzeri ekinler için büyük makine üretene ödül vermek lazım, uğraşması aşırı sıkıcı
Trakyalı olduğumdan mı bilmiyorum arpa buğday mısır ayçiçek ekip biçiyorum ![]()
Yeterli, bilmeden ektiğim şeker pancarı sonrası biçerdöverle hasat edilmeyenlere bulaşmıyorum, ufacık ekipmanlarla koca bi tarla bitmiyor
Ben de bi heves ekiyorum bir süre sonra ai ye veriyorum maalesef. koca biçerdöver götürdüğü yer 2 metre
İşkence işkence, havuç soğan patates vs bunlar işkence, para kazandırmıyor ve makineleri çok pahalı, gerek yok, mısır ayçiçeği buğdaydan devam biz.
Üzüm zeytin de sıkıntı. O küçük çapa ile haritada sürülmesi gereken yerlere giriyorum ama kesinlikle %100 yapamıyorum. Sürekli arada kıyı da köşede bir şeyler kalıyor. Tam bir eziyet
Onlarda AI da çalışmıyor ![]()