Farming Simulator 25 [Ana Konu]

Şuan fs22 oynuyorum ama son zamanlarda sürekli önüme fs25 videoları düşüyor hani karşılaştırma videolarına baktım oyun toprak dokusu ve grafik dışında nerdeyse aynı epic games sitesinde fiyatı uygun geldi sizce almaya değer mi?

artık geçmen gerekiyor. almaya değerlikle bir ilgisi yok. 1 yılda zaten tonla gerekli mod da geldi.

1 Beğeni

Merhabalar oyunda şöyle bir sorunum var oyunun kendi dorseleri ile ilgili bir sorun yok ama hangi dorse modunu kullanırsam kullanayım geri gelirken oyun 4 fps e kadar düşüyor bu sorunu yaşayan var mı normal zamanda 60-80 fps arası oynuyorum

çiftlik köpeği bobiyi salıver üstüne :rofl:

1 Beğeni

fiyatı ucuzken almayınca böyle oluyor ya :smiley:

1 Beğeni

Ucuza alınca ben.
:crazy_face: :rofl:

3 Beğeni

özledim seni farmingo

9 Beğeni

biz de seni özledik hasan abeyyy

Epic Games’te bu fiyatlandırma da yok olmadan önce değerlendirim derim :smiley:

2 Beğeni

kargolar çok güzel ya farming bu işi beceriyor

2 Beğeni

Arkadaşlar tarlanın üzerince sarılması gerekiyor diyor anlamadım ne yapmam lazım birde ineklerin yanına bulamaç tankını götürüyorum içi dolmuyor

merdane ile tarlayı süreceksin sarılması gerek dediği alet

Teşekkürler

1.14 güncellemesi, yeni otomatik yemleme robotu ve FSR 4

5 Beğeni

Yine güncelleme ve yine bozulan oyun. Grafikler kafayı yedi her zaman kullandığım mevcut grafik ayarlarında şimdi de oyun titremeye başladı

alasdair dayı cds diye bir oyun varmış oradaki limana da gelir misin?

4 kasım’da çıkıyor. erken erişim için mail gelmedi. çünkü aktif değiliz. ben de yazıp bulaşmadım. zaten pek oynayamam ama haritayı sonra incelerim.

geçen kasım ayında epey oynamıştık ama bu sefer kendi projemizde değişik bir koşuşturmacaya girmiş olacağız.

1 Beğeni

farming hocam farmingggggg

bu işte

2 Beğeni

Gelsin yeniden başlıyoruz :smiley:

:smiley: biz neyle uğraşıyoruz farming neyle artık ileride oynarım.
btw gta6 inş ertelenir.

1 Beğeni