bitki örtüsünün tonları değişmiş, yeni şeyler eklenmiş
Siteye yüklediğim için kalitesi biraz düşmüş.
https://x.com/LeakHunterOff/status/1805574435732082868
Burada daha iyi belli olur
Şu ana kadar gördüğümüz görüntülerde özellikle dikkatimi çeken traktör araç ve ekipmanların materyalini sonunda değiştirmişler, yansımalar çok daha iyi gözüküyor, yada sanırım raytracing eklenmiş.
Şimdi gel de 5 ay bekle
Steam’de FS25 için sistem gereksinimleri böyle
Önerilen sistem gereksinimleri aslında baya artmış, işlemci için aynı şeyi söyleyemem ama özellikle ekran kartı kısmı ciddi kart istiyor, bu aslında grafiksel anlamda da oyunun artık değiştiğine iyi bir işaret diyebiliriz, hele ki o açıklanan bilgiler umduğumuz gibi çıkarsa mükemmel zaten, doğal olarak bu sistem gereksinimleri olması gerekiyor, henüz bir şey görmedik ama arazi deformasyonu falan geçiyor bilgilerde, bakalım ne derecede olacak.
Oyun içi oynanışı görmek için sabırsızlanıyorum.
SimülasyonTÜRK tarihinde ilk kez yeni FS ile ilgili haberi 2 gün sonra giriyoruz.
Farming Simulator 25 tanıtıldı. 12 Kasım 2024’te yayınlanacak. Yıllardır beklenen arazi deformasyonu da nihayet geliyor(!)
hocam microsoftta ön ödemeli kartı kabul etmiyor acaba mobil ödeme olarak satın alım yapsak yine kabul etmez mi?
mobil ödeme yok ki?
bu arada xbox tarafında year 1 bundle fiyatı 2800 TL yapıldı. daha önce 240 tl falandı. aynısı microsoft store için de yapılabilir. standart sürümü ucuz tutmaya devam edebilirler. hala almayan varsa hata falan da yaşamıyorsa alsın geçsin. fs her zaman kendi ekosistemine sahip bir oyun olduğundan oynayan için platform fark etmez. tabii steam rahatlığı başka ama geçin gidin boşverin
bazı oyunlarımı mobil ödemeyle aldım ben neyse artık microsoftta 2850 tl olmuş epicde zamlanmaz ise oradan almayı hedefliyorum
Konsolda year 1 bundle 2800, PC de 2650 olmuş. Standart sürümlerde oynama yok
oda fazla dayanmaz.Epic gamesden standartı alıp geçilmeli
zam geldi
Selam aleyküm hasan abi nasılsın sana Bir sorum olacaktı şimdi her sene olduğu gibi bu sene FS 25 PC ye geliyorya abi diyer seneye bir ihtimalde olsa FS 26 mobil cihazlar içinde gelebilir acaba cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler hayırlı günler abim
Eee erken sipariş verenler için ne kadar? 213 TL mi yoksa 2650TL mi alacaklar bizden?
standart sürüm şuan microsoft store da 135 tl ama year 1 bundle zam gelmiş ben 235 e aldım dün düzeltme tam olarak Toplam ₺213,75 ile satın almışım game pass de bu fiyat gözüküyor
213 iken sipariş verdiyseniz 213 TL’ye satın almış oldunuz. Şuan zamdan itibaren Bundle alanlar için fiyat 2650.
ne kadar verdiysen o kadar senden çeker fazla çekerse iade etme hakkın var ama fazla çekeceğini sanmam hocam onu o gün tarih saat göstericek.Standart editionda microsoft sotrede zamlanmış tek çare epic gamesdeki standart edition(699 tl olarak en ucuz orası)
213 TL’deyken ön sipariş verdim. Ama ödeme falan yapmadım.