Evet böyle bir şey yok, faturayı bu fiyattan kesiyor… Hala fiyat düşükken kaçırmayın bence yarına belli olmaz.
gozum Rusya ya kapali heryer yine, dur bakalim bulucam bir yolunu. Microsoftun serverleri rusyada calismiyor, oyunu alinca bir b… cikarmi bilemiyorum
Valla bu fiyatı görünce çok şaşırdım ve direkt aldım, alanlar almayanlara haber versin yoksa epic ya da steam’e kalırlar.
bir şekilde bi hesap ayarlasan oyun çıktığında vpn felan çözmez mi abi
gozum Sea of Thieves te olmadi, hemde oyun steamdan alinmisken. VPN olmuyor onu denedim.
Aldım bende bu fiyattan kaçmaz’da sonra fark çıkar mı, yada parayı karttan ne zaman kesecek onu bilemedim
FS 22 den ne farkı bunun yeni ekin yeni traktör yeni harita dışında ben bakamadım bilen birisi varsa yazabilir mi
Biz de para yok bu indirimi kaçıracağız faturayı kesiyorsa fiyatı değişmez.
Faturayı kesiyor fiyat değişmez de ilerde alacaklar için fiyat baya değişir
Bu oyun xbox pass’a eklenir mi acaba?
Geleneği bozmadık, bu sene de siparişimizi verdik. Bakalım yeni oyunda bizi neler bekliyor? Yıllardır beklenilen çamur, toprak, su hareketliliği efektini bu yıl çok minimal oranda göreceğiz gibi duruyor.
Sistem gereksinimlerinde bir değişiklik olur mu acaba
https://www.instagram.com/p/C8pxgGIo7I0/?igsh=MThudjRkc2hpcHpsNg==
Suya yansıma gelmiş bitki örtüsü de hoşuma gitti
Yeni gelin Biçer Döveri olmuş
Tarım araçları git gide need for speed araçları gibi olmaya başladı yakında nitro takılmaya başlanırsa şaşırmam
Ben fs22yi doğru düzgün oynayamadım diye almadım fs22yide böyle ucuza almıştım ama bir türlü oynamak nasip olmadı. Zaten 2-3 tane mod ekleyince fs25e çevriliyor. Yıl olmuş 2024 halen patates png kullanıyorlar o yüzden bir anlamı yok yani fs22yi oynadıktan sonra bakarız artık sonrakine
Fs 24 de de aynı hatayı yapmışlardı bu adamlar hiç mi fiyat araştırması yapmazlar yine aynı hataya düştüler
boşver işte ne güzel ucuza alıyoruz, şirket sahibi bu kadar dert etmemiştir.