Steam fiyatları belli oldu. 35,99$ oyun, Bundle ise 57,99$ olmuş. Hangi enayi ordan alır Türkiye’den. Hiç kimse.
22’ye çeltik tarımı eklenmiş birde su motoru. Allah bilir ekim yaparken o sular harekette etmez. Png patatesler ve Ets 2 düzlüğünde pürüzsüzlüğünde bir tarlayla devam.
Kaç yıllık oyuncusuyum ilk defa kabul görmüyorum bende.
Elinde sonunda açıp oynayacağız önceki oyunlarda çok konuştuk hiçbir şey de değişmedi konuştuklarımizin hepsi de aldı bir güzel oynadık
Yıllardır oynadığımız şey toprak ama değişen tek şey üzerindeki texture orda yazdığı gibi ground deformation’u görmek lazım. En son getirdikleri Polonya haritasında su birikintisinden geçme var ama suyla etkileşim yok şimdi pirinç ekimi getirdiği için o kısmıda halletmeleri lazım. Son 1 yıldır FS 19-22 oynuyorum keyifte alıyorum ama oyundaki şeylerin çoğu mod yapımcılarından gelme. Sonuçta şöyle böyle desekte yüksek ayarda oynatacak sistemim olsa alırdım.
Epic Games’te 699 TL’den , Microsoft Store’da 135 TL’den satılıyor
Her sene almayacam diyip aylar öncesinde aldırıyo ya şu oyun vallaha haftada 2 gün eve giriyoz ne zaman oynuycaz oda belli değil aldık bakalım yine. @gampue
evet hocam
öyle bir şey olmazdır bence
Fatura kesiyor fiyatı değişmez
on odemeli kartlarda nasil oluyor bilmiyorum, belki direkt aldirmiyordur ama kredi kartlarinda ucret provizyonda bekliyor yani ne alacagi onceden belli ileride fiyat degisse bile fatura kesilmis, provizyona yansimis oluyor sonradan degismez.
not: provizyonda bekledigi icin su an bakiyeniz olmasa bile alabilirsiniz para cikis tarihine 9-10 gun kala cekilecek.
microsoft benim hesaba bir şeyler yapmış sanırım hiçbir kart ekleyemiyorum mobil fatura ile aldım en sonunda
Valla 3.karttan anca yapabildim işlemi nays ve paparadan işlem yapmadı anlamadım internet işlemine de açık halbuki ama olmadı başka bankadan yaptım sonunda
Papara kartım zaten kayıtlıydı ordan aldırmadı. Garantiden almayı denedim yurtdışına kapalı dedi işlem iptal oldu. Garantiyi yurtdışı alışverişe açtım bu sefer de sürekli hata vermeye başladı Denizbank Ziraat Garanti Papara Yapıkredi hiçbir kartı ekleyemiyorum şuan büyük ihtimal birden fazla ödeme yöntemi denediğim için blokladı sistem. En sonunda turkcell mobil ile alabildim. Ancak 20 gün sonra taahütüm bitiyor eğer firma değiştirirsem sıkıntıya girer ödemeyi çekseydi iyiydi.
Hesaba yollayım @gampue serhan abi seni aramızda göreceksek direk hediye alınmıyor Microsoft stora da sanırım