Farming Simulator 25 [Ana Konu]

12 kasımda yüklemeye açılacak, microsoft store uygulamasından indirilebilir

Bundle ile normal paket farkı nedir

listelenen 4 dlc çıkış yaptığı tarihlerde dahili gelecek toplam maliyeti %25 daha ucuza gelmiş olacak

bu makine oyun çıktığında bundle sayesinde hediye sayılır

1 Beğeni

Aldık bakalım hayırlısı olsun :smiley: 213 TL’den kaçırmadan alın bence bu fiyata bir daha almanız çok zor.
Ödemeyi oyunun çıkmasına 10 gün kala sipariş verdiğiniz karttan çekecekmiş. O tarihte kartta 213 TL bulundurursunuz.

4 Beğeni

:smiley: ahahah ulan ya millet ucuza kaptı güzel oldu

7 Beğeni

ilk defa farming simulator serisinin 1 oyununa para verdim :grin:

2 Beğeni

Hasan abi Giants çeltik getiriyor diye biz Trakyalıları düşünmüş düşük frekanstan yazmış fiyatları ashvdbhasd

ya ben ilk önce ana oyunu aldım, sonra gördüm dlc’yi. şimdi onu da alsam ekstra 223 tl mi gidecek yoksa sadece farkını mı alırlar

sepete giderken farkını göstermesi lazım ya da iptal et al çoğu kişi öyle yaptı ama vakit yok bence acele edin

1 Beğeni

evet hemen iptal ettim ön sipariş olduğu için kolay oldu, bundle olanı aldım

@Suleyman_Durdu, @HasanOfke 'nin dediği gibi ya siparişini iptal et, ya da sepetten seçerken aradaki farkı alıyor mu diğer paketi seçtiğinde kontrol et. En temizi ama siparişini iptal et yeniden hemen diğer paketi seçip sipariş ver.

oldu sanırım, kitaplıkta sadece ana oyun gözüküyor ama burada satın alındı yazıyor.

1 Beğeni

Olmuş, bir süre geçtikten sonra bundle içerikleri de gözükür. Zaten sürümde year 1 bundle olarak da gözüküyor.

New Holland CR11 Gold Edition
Year 1 Pass veya Year 1 Bundle alanlara ucretsiz gelecek.

1 Beğeni

ulan normalde steam harici hiçbir yerden oyun almam ama aldım gitti artık

2 Kart değiştirdim farklı cihazdan denedim alamıyorum hiçbir şekilde

e-ticaret izni kapalı olabilir, banka uygulaması kart ayarlarından açılabilir

odemeyi sonra alacagi icin on yuklemeli karti kabul etmeyebilir, kredi kartiyla mi deniyorsun debitle mi?

3 4 ay önce kayıtlı kart ile snowrunnner almıştım aynı yerden şimdi ne kart ekleyebiliyorum ne alabiliyorum bilgileri kontrol et veya kart değiştir diyip duruyor anlamadım bir türlü

Ön ödemeli kart denedim olmadı. kredi kartı denemeye çalışıyorum bilgiler hatalı diyip duruyor hem deniz bank hem garanti.

Banka kartı deneyim dedim troy olduğu için onu da kabul etmiyor.