TRye özel fiyatlandırmayı asıl Epic gamesde yapıyorlar epic gamesde year 1 bundle 1109 TL.
Microsoft storede standart edition fiyatına yakın epic gamesde year 1 bundle var
ucuza alanların parası bill gates’in trakyada aldığı tarlalarla ödenmiştir.
Microsoft’da standart edition 1750TL olmuş, ben year 1 bundle’ı 240TL’den aldım fakat para hala kesilmedi ne zaman kesilecek bilen var mı?
Bende de aynı şekilde. Allahtan limitli sanal karttan yaptım alışverişi 250tlden fazla çekemez ![]()
2 Kasım’da sipariş ettiğiniz fiyattan kesecek
Arkadaşlar geçmiş olsun alan aldı artık an itibariyle temel paket FS25 microsoft store’de 2050 liradan ön siparişe açılmış.
Şöyle bir şey de var ama fatura da ne kadar ödediysen o kadar çekecek diye bir ibare yok ki oyun çıkmadan 10 gün önce ücrendirileceksiniz diyo.Umarım fatura tutarını talep ederler de insanların hevesi kursağında kalmaz.
Korkutmak istemem ama sipariş geçmişinde fatura daha kesilmemiş ve tamamlanmamış görünüyor.
Fatura kesildiğinde “VERGİ FATURASI” butonu aktif oluyor ve tamamlandı yazısı yazıyor.
HER ŞEYE HAZIRLIKLI OLUN!
Evet Ön sipariş verildi diyor ancak ayrıntıları göstere tıkladığında 213 TL kartından ödendi olarak gözükmesi gerekiyor yani en azından bende öyle. Vergi Faturası ise oyun erişime açılacağı gün kesilecektir. Tamamlandı yazısı bundan sonra gelecektir.
bende ödendi gösteriyor yani ödemeyi almış ön sipariş olduğu için öyle yazıyor olabilir çıkış tarihi gelince bakarız iade seçenegi var zaten sıkıntı olmaz
Korkudan bende Limitli sanal karta çevirdim microsoft store’u ne olur ne olmaz diye. Vay arkadaş 2000 TL olmamalı gerçekten oyunlar ya.
valla ben mobil ödemeyle almayı düşündüm sonra korktum açıkcası daha sonra gittim technopattadaki bir rehberde ön ödemeli kartları kabul etmediği için microsoft(ön siparişlerde) birisi koaly yoldan satın alma rehberi yapmışdı tam üzülmüşdüm ki bu rehber sayesinde D&R da 300 tllik microsoft cüzdan kodu aldım öyle aldım yani
vergisini almış fatura ayrıntıları diye açık açık yazmış… ama o gün geldiğin de sipariş verdiğimiz de ki ücreti değilde düzeltilmiş olanı çekerse sıkıntı… parayı da şimdi çekmediği için hala düşünmüyor değilim iptal etsem mi diye… ![]()
hakımızda hayırlısı… ![]()
Türk firması olması olsa çekerdi. Neyse ki değil.
@simulasyonturk Hangi miktarın çekileceği sorusu Microsoft’a mail atıp sorulamaz mı?
açılın ben ekonomistim, fatura kesilmiş işlem provizyonda bekliyor, ücret değişmesi sizi bağlamaz.
hocam en son ekonomistim diyen biri daha olmustu
ogun bugundur beli dogrultamadik ![]()
Sorulabilir neden sorulmasın ki
Bugün Salı gününe özel bir trailer gelir mi acaba? Hafta sonu her şey ortaya çıkacak.